Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:10 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 41 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: YERLESIM VIZESINE BASVURCALARIN DIKATINE SUNULAN EVRAKLAR..
İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 3:54 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

ARKADASLAR YERLESIM VIZESINE BASVURCAKSANIZ BU YAZDIKLARIMA GOZ ATMANIZ SIZIN FAYDASI OLUR BEN GECEN SENE BU EVRAKLARI VERDIM TEK FARK SIMDIKIDEN GECEN DIL SART DEGILDI .....

1- ESIMIN IS YERINDEN YAZI
2- ESIMIN P60 KAGIDI
3-BANKADAKI BIRIKIMI
4-EV KIRA SOZLESMESI KENDI UZERINE
5-ELEKTIRIK FATURASI VE SU FATURASI
6-TURKIYE YE KAC GELDIGIN ISPATI PASSAPORTUNDAKI TURKIYE VIZELERI
7-ARABASINI RUHSATI
8-PASSAPOTUN FOTOKOBISI
9- DAHA ONCE BANA GONDERDIGI DOGUM GUNU KARTLARI VE MEKTUPLARI
10- ESIMIN TELEFON DOKUMANLARI KAC KEZ GORUSTUGUMUZE HER ZAMAN ILETISIM ICINDE OLDUGUMUZA KANITLAR
11- ESIM TURKIYE YE TATILE GELDIGINDE HER HOTEL DEN IKIMIZ ADINA FATURA KESTIRIMDIM HEP DAHA SONRA KONSOLOSLUGA VERILEBILECEGINI BILIYORUM ILISKI ISPATI ICIN
12- NiSANLANIRKEN CEKILMIS FOTOGRAFLAR VE DUGUNDE CEKILMIS FOTOGRAFLAR , BERABER TATILDEYKEN CEKILMIS FOTOGRAFLAR
13- ESIMIN KONSOLUGA HITABEN YAZDIGI MEKTUP NASIL TANISTIGIMIZI, BENIM AILEMLE TANISTIGINI, BEN ONUN AILESIYLE TANISTIGIMIZI , UK GELDIGIM BERABER YASACAGIMIZ TAM SAYFA MEKTUP
14- FACEBOOK DAN BANA YAZDIGI OKUNMASI UYGUN OLAN BAZI MESAJLARI PRINT ETTIRDIM 34 SAYFA
BENIM EVRAKLARIM ISE :

1- ASKERLIK DURUM BELGEM
2-AILE NUFUS KAYIT ORNEGI
3-CALISTIGIM IS YERINI SIRKET EVRAKLARI
4-SIGORTA DOKUMLERI
5-MAAS BORDORSU
6-BANKA DA BIRIKMIS BIRAZ PARA
7-ADLI SICIL KAYIT BELGEM
8-EVLILIK CUZDANIMIZ
9- ESIM BANA ORDAN BIR IS MEKTUBU HAZIRLADI YANI iS TEKLIF MEKTUBU
10-BENIM CEP TELEFONU KONUSMA DOKUMLERI

BUNLARDAN BAZI ZORUNLU EVRAKLARI INGILIZCEYE CEVIRTTIM 87 GUN SONRA CEVAP GELDI VE VIZEMIZI ALDIK ALLAH HERKESE KOLAYLIK VERSIN EN KUCUK AYRINTIYI BILE GONDERIN BENDE SIZLER LE BUNU PAYLASIM DEDIM.. DAHA SORUS OLAN VARSA YARDIMCI OLURUM

IYI FORUMLAR....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: YERLESIM VIZESINE BASVURCALARIN DIKATINE SUNULAN EVRAKLAR..
İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 4:23 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bankada birikimimiz yok denecek kadar az. Yazdığın diğer bütün belgeler var fazlasıyla :)

Paylaşım için sağol kardeşim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 4:57 pm 
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

oncelilikli olan esinin evraklari , banka da para olmasi arti bir durum ama yoksa da eksi bir durum degil... zaten bugune kadar vize den red alanlarin %99 esinin durumundan red almistir.. gostermelik yuklu bir para hesabina gecirme sakin Atalay kardesim. o paranin vize icin yattigi acik ve ortada .. neyse onu goster..... insallah vizenin alirsin ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 7:46 pm 
Site Müdavimi

ben o yüzden red aldım bankada para vardı , daha önce çalıştığım para ve ailemin bana yardım ettiği paralar, ve ben çalışmıyor olarak başvurdum, adamlar çalışmıyorsun bu para nerden gelmiş diye red verdiler halbuki ben 2 çalıştığım yerden de bonservis aldım onlarıda koydum evraklar arasına onlara ya bakmadılar yada görmemezlikten geldiler,bide bi sorum olucak başvuruda maaş bordları vermemiştim bu sefer onlarıda koysam bi sorun olurmu? tskler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 8:09 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

beyoglu34 yazdı:
ben o yüzden red aldım bankada para vardı , daha önce çalıştığım para ve ailemin bana yardım ettiği paralar, ve ben çalışmıyor olarak başvurdum, adamlar çalışmıyorsun bu para nerden gelmiş diye red verdiler halbuki ben 2 çalıştığım yerden de bonservis aldım onlarıda koydum evraklar arasına onlara ya bakmadılar yada görmemezlikten geldiler,bide bi sorum olucak başvuruda maaş bordları vermemiştim bu sefer onlarıda koysam bi sorun olurmu? tskler

Beyoglu kardesim senin red Mektubunu Okudum , Orda baya acik vermistin , bende oLsam sana red verirdim sakin kardesini yanlis anLama... Formu Yanlis doldurdun , 7500€ ole bir para var hesabinda ve paranin nerden geldigi belli deil , ayrıca maas bordlarınıda koymamissin , ve kucuk bir not ekleyerek onlarada aciklammisan , ayrıca serifikanda Boş Çıktı , Yani kusura bakma ben güzel yazmak isterdim ama malesef gercekler ortadaydi ,

ve sonrasinda gene yazdım bu acıkları nasil kapatacagini , İkinci Basvurunda kapat acıkları vizeni pasa pasa alirisn , bol sanslar..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 8:30 pm 
Site Müdavimi

yaa hakkaten korkuyorum şimdi bunları okuyunca.arkadaşlar benim annemde hesabıma para yatırdı.kendi hesabından transfer ettiği dekontuda sunucam.ayrıca transfer dekontunada 40 tl verdim.içime oturdu.sırf nerden geldiği belli olsun diye.ve annemin el yazısıyla
''Bu parayı kızıma ingilterdeki yaşamına başlangıcında zorluk çekmemesi için veriyorum''
diycek.
annemden geldiği aşikar onunda bankada yüklü miktar parası ve tapuları var.durumu iyi.bunlarıda koyuyorum başvuruma
nolcak yaa nedir bu böle.kafam allak bullak

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 8:36 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

feyzaert yazdı:
yaa hakkaten korkuyorum şimdi bunları okuyunca.arkadaşlar benim annemde hesabıma para yatırdı.kendi hesabından transfer ettiği dekontuda sunucam.ayrıca transfer dekontunada 40 tl verdim.içime oturdu.sırf nerden geldiği belli olsun diye.ve annemin el yazısıyla
''Bu parayı kızıma ingilterdeki yaşamına başlangıcında zorluk çekmemesi için veriyorum''
diycek.
annemden geldiği aşikar onunda bankada yüklü miktar parası ve tapuları var.durumu iyi.bunlarıda koyuyorum başvuruma
nolcak yaa nedir bu böle.kafam allak bullak

Kısa Bir Şey anlatacağım Sizlere , dün Küçük Kardeşim Geldi Yanıma Ve dediki abi bana 10 Tl ver dershane Sınav Yapıyormuş sınav ücretini verecem , eğer sınavı kazanırsam bedava Dershaneye gidicem 1 sene , Bende Dedimki Çok güzel kardeŞim al sana 20 Tl Paranın üstünü bana getir , ayrıca paranı Yatırdığında Bana makbuzda Getir , Bana dediki Makbuz :? :? Niye abi Makbuza ne gerek varki ne yapacan makbuzu , Len dedim Artık bende ingiliz Kuralları var Makbuzu getirmesen nerden anlayacam bu sınava girip girmeyeceni , :lol: :lol: :lol: :lol: Abi makbuzu zor aldim ha dior :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 9:00 pm 
Site Müdavimi

neyseki o benim gibi makbuz aldığı için para ödememiş:)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 9:26 pm 
Site Müdavimi

Undisputed kardeşim, istediğin yorumu yapabilirsin yanlış anlamam :D, sen kusura bakma cok soru soruyorum :D, yine bir iki soru daha:D ben ve eşim ayrı ayrı mektub yazalım yksa aynı mektuba ikimiz yazalım nedenlerimizi? ben mektub yazarsam ingilizcemi yazıyım?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 9:27 pm 
Yeni Üye

Ya yenı kıralanmıs evın nasıl dogal gaz ve su elektrık faturası konulucak .?
Sadece kira kontratı yeterlı olmaz mı ?
Onun ıcınde hersey dahılındedır dıe maddeler gecıyor vs.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 41 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: