beyoglu34 yazdı:
ben o yüzden red aldım bankada para vardı , daha önce çalıştığım para ve ailemin bana yardım ettiği paralar, ve ben çalışmıyor olarak başvurdum, adamlar çalışmıyorsun bu para nerden gelmiş diye red verdiler halbuki ben 2 çalıştığım yerden de bonservis aldım onlarıda koydum evraklar arasına onlara ya bakmadılar yada görmemezlikten geldiler,bide bi sorum olucak başvuruda maaş bordları vermemiştim bu sefer onlarıda koysam bi sorun olurmu? tskler
Beyoglu kardesim senin red Mektubunu Okudum , Orda baya acik vermistin , bende oLsam sana red verirdim sakin kardesini yanlis anLama... Formu Yanlis doldurdun , 7500€ ole bir para var hesabinda ve paranin nerden geldigi belli deil , ayrıca maas bordlarınıda koymamissin , ve kucuk bir not ekleyerek onlarada aciklammisan , ayrıca serifikanda Boş Çıktı , Yani kusura bakma ben güzel yazmak isterdim ama malesef gercekler ortadaydi ,
ve sonrasinda gene yazdım bu acıkları nasil kapatacagini , İkinci Basvurunda kapat acıkları vizeni pasa pasa alirisn , bol sanslar..