Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:10 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 41 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: YERLESIM VIZESINE BASVURCALARIN DIKATINE SUNULAN EVRAKLAR..
İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 2:38 pm 

Bizde zaten ingilterede yaşamak istiyoruz.. :roll: Fakat eşimin benden önce İngiltereye gidip iş bulup,benim ise burdan başvurmamdan başka yol gözükmüyor... :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 8:31 pm 
Site Müdavimi

yasinaka yazdı:
lakersss yazdı:
yasinaka yazdı:
Evet arkadaşlar.En son soru soran arkadaşa ilaveten ben ve eşim Türkiye'de yaşıyoruz.Sürekli Londra'ya gidip geliyoruz.Eşimin ve oğlumun ingiliz vatandaşlığı var. Benim isteğim avrupaya vizesiz girebilmek.Bunun için oturum almak şartmı? Birde eşimin ailesi Londra'da ve orada eşime ait herhangi bir şey yok.iş, ev, maaş gibi.Bu durumda benim oturum yada serbestlik almam için neler yapmam gerekir? Direk Londra'ya gidip orada ki yerleremi başvurmak gerekir? Şimdidien teşekkürler...

oturum alirsaniz oturumunuz oldugu ulkede yasamaniz gerekli. oturumunuz olmadan gidip gelmek icin uzun sure gecerliligi olan turist vizesi lazim size.

İngiltere için 5 yıllık vize almıştım.Ama schengen vizesini her defasında 6 aylık alıyorum.Bu da canımı sıkıyor.Yeni fotoğraf, başvuru formu, ıvır zıvır bir sürü işle uğraşıyorum.En son Almanya konsolosluğundan turist vizesi aldım.Bayan bile bana fırça attı.Sen hala İngiliz vatandaşı olmadınmı diye? Bende İngiltere'yi sevmiyorum diyerek geçiştirdim.Sonuçta 8 senedir evliyim.Burada mutluyum.Ama hiç aklıma gelmedi serbestlik... Bana uzun süreli schengen vizesi lazım.Bunun için bilgisi olan varsa yorumları beklerim...

yasinaka ve rummy ayni kisi diye dusunuyorum.her iki nickin paylasimari ayni.ingiltere schengen degil o yuzden ingilterede oturum almanizda avrupada serbest dolasim saglamicaktir ingiliz pasaportu alana kadar.en azindan ben boyle biliyorum.diger arkadaslarda fikirlerini paylasir sanirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 23, 2012 8:11 pm 

arkadaşlar ben mayıs ayının sonunda oturuma başvurmayı düşünüyorum ama bir kaç korkum var. aslında daha önce 4 defa girip çıktım tatil vizesiyle ingiltereye ama hepsinde başvurmadan önce çalışıyordum ve düzenli sigortalı bir işim vardı ama şimdi oturuma başvuracam ve işsizim sigortam yok ve bankada bir birikimim de yok sadece topu topu 1000 tl falan var. acaba sorun olurmu.

bu arada eşim ingilterede çalışıyor ve birikimi var(yaklaşık 4-5 aydır) ben başvururken bankadan ve işyerinden döküman alacak...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 23, 2012 10:40 pm 
Site Müdavimi

serdarkaya83 yazdı:
arkadaşlar ben mayıs ayının sonunda oturuma başvurmayı düşünüyorum ama bir kaç korkum var. aslında daha önce 4 defa girip çıktım tatil vizesiyle ingiltereye ama hepsinde başvurmadan önce çalışıyordum ve düzenli sigortalı bir işim vardı ama şimdi oturuma başvuracam ve işsizim sigortam yok ve bankada bir birikimim de yok sadece topu topu 1000 tl falan var. acaba sorun olurmu.

bu arada eşim ingilterede çalışıyor ve birikimi var(yaklaşık 4-5 aydır) ben başvururken bankadan ve işyerinden döküman alacak...

ben calisisyordum 3 aydir. Ama kredi kartina 1500 lira borcum vardi ve bankada birikimimde hic yoktu. hesabimda sadece 10 lira vardi. 1200 tl maas aliyordum ama tamamini harciyordum. Bu kesinlikle sorun degil yani. Onemli olan ozellikle esinin evraklari... Calisiyo olup parasi ve birikimi olmayanlarda basvuru yapabiliyor yani..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts May 07, 2012 3:33 pm 

merhaba arkadaşlar yerleşim vizesine başvuru yapacağım sizlerden öğrenmek istediğim şey banka hesaplarını gösteren belgeler ingilteredeki bankanın internet ortamında ayrıca bankaya gidip onaylatmak gerekir mi?zaten başka da bir birikim yok sadece alınan maaş var.bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 08, 2012 10:03 am 

yerleşim vizem mali durumu gösteren belgelerin yokluğu nedeniyle reddedildi red mektubunda iş yerinden eşimin çalıştığına dair mektup olmadığı ve banka hesaplarını gösteren ekstre nin yokluğu gösterildi bende işyerinden mektup yazdırıp ve 6 aylık banka dökümlerini ve emeklilikle ilgili bir kaç belgeyi temin ettim tekrar başvuru yapmayı düşünüyorum bunlar yeterli olur mu,daha başka ne yapmam gerekir? teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 08, 2012 11:29 am 
Site Müdavimi

ozzy100 yazdı:
merhaba arkadaşlar yerleşim vizesine başvuru yapacağım sizlerden öğrenmek istediğim şey banka hesaplarını gösteren belgeler ingilteredeki bankanın internet ortamında ayrıca bankaya gidip onaylatmak gerekir mi?zaten başka da bir birikim yok sadece alınan maaş var.bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Banka cikti seklinde internet ortaminda aliyorsaniz banka tarafindan onaylanip, imzalanmali. Ancak normalde bankaya ekstre dokumu istediginizde orijinal evrak 1-2 haftada geliyor. Bu sekilde olursa zaten sorun yok.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 08, 2012 4:37 pm 

cevap için teşekkürler bendeki ekstreler bankanın normalde her ay posta adresine gönderdiği ekstreler onlarıda mı bankaya onaylatmak gerekiyor çünkü bütün bilgiler zaten içinde var biraz fazla abartılı olmuyor mu?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal May 08, 2012 9:23 pm 
Site Müdavimi

ozzy100 yazdı:
cevap için teşekkürler bendeki ekstreler bankanın normalde her ay posta adresine gönderdiği ekstreler onlarıda mı bankaya onaylatmak gerekiyor çünkü bütün bilgiler zaten içinde var biraz fazla abartılı olmuyor mu?

hayir eger bankanin her ay gonderdigi aylik hesap ekstrelerinizse gerek yok. Benim dedigim diyelimki son ay ekstreniz yenitismedi veya herhangi bir ayinki yok ve internetten online olarak banka ekstrenizi aldiniz. Yani cikti olarak. Bu durumda bu ciktinin gecerliligi icin banka onayi gerekli. Size gonderilen posta yoluyla olan evraklarda zaten tarih, hesap bilgileri, banka detaylari ve imza vardir.. Bu durumda gerekmez.. Kolay gelsin..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 19, 2012 10:45 pm 

cevapladığınız için teşekkür ederim başvurum sonuçlanınca buradan paylaşıcam.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 41 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: