Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:09 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 17 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Yerlesim vizesi ve indefinite leave to remain basvurusu
İletiTarih: Çar Arl 21, 2011 12:08 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

merhaba meliha vizenizi alis tarinden itibaren ne kadar kisa sure icinde giris yaparsaniz sizin icin o kadar kardir fakat isleriniz olabilir o goz onunde bulundurarak en gec 90 gun icinde ulkeye giris yapmalisiniz aksi taktirde ingilterede surekli oturum basvurdan tekrar bi uzatma vizesine basvurmaniz gerekmektedir kanunlar geregi surekli oturuma basvurmak icin 24 ay yani 2 sene ingiltere de bulunmak zorundasiniz

kalin saglicakla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 21, 2011 5:52 pm 

herkeze merhaba iyi aksamlar umarim hepiniz alirsiniz vizelerinizi arkadaslar ben ingiltere 2008 de geldim ve agustosta ingiliz esimle evlendim. 2012 de 4 yildan beri yasiyo olucam suanda spouse vizem var.yakinda ilr veya settlement vizesine basvurmak istiyorum vizem 2013 un martinda biticek sizce 2 yili doldurmadan once indefinite leave to remain basvurusu yapabilirmiyim sizce veya ingiliz vatandasligina basvurma sansim var mi yoksa 2 yili doldurmam mi gerekiyor spouse vizesinde ingiliz vatandasligina basvurabilmek icin???azda cokta bilginiz varsa lutfen yazin eger benim yardimci olabilcegim bisey olursa lutfen yaziniz insallah herkez alir vizelerini.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Spouse Vize Transferi
İletiTarih: Sal Arl 27, 2011 11:44 am 

Herkese merhaba, forumu uzun sureden beridir takip ediyorum ve cok yararli olduguna inaniyorum, forumu iyice arastirdim ve benim sorunumla ilgili net bir bilgiye ulasamadim. Spouse vizesi ile iskocyada bulunmaktayim. Ekim ayinda e-pasaporta basvurdum ve aldim. Yani simdi elimde iki adet pasaport ve bir adet spouse vizesi mevcut. 15 gun sonra ''indefinite leave to remain''e basvuracagim, ''indefinite leave to remain''e basvurmadan once eski pasaportumdaki suresi devam eden spouse vizeyi yeni aldigim e-pasaporta tranfer etmek zorunda miyim? Basvuru formunu doldururken hangi pasaportumun numarasini yazmak zorundayim? Eski pasaportumun numarasini mi yoksa yeni pasaportumun numarasini mi? Bu konular hakkinda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa cok sevinirim. Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 03, 2012 1:18 am 

Premium ayni gun servisiden ILR basvurumu gerceklestirecegim. Odemeyine nasil yapmaliyim? intetten mi? yoksa basvuru yapacagim officete mi? ayrica formu yazicidan cikartip siyah kalemle mi doldurmaliyim? yoksa online internnetten mi doldurmaliyim. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar, tecrubelerini paylasirlarsa cok sevinirim. Saygilar. Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 03, 2012 1:39 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

flr(m) ile ayni ise soyle, biz formun ciktisini alip doldurduk. ilk sayfada zaten kart bilgileri soruluyor odeme icin onu doldurduk. basvuruya gittigimizde once vezneye yonlendirdiler formun ilk sayfasi (kart bilgileri) ve de kart bizden istendi, odemeyi aldilar ve de bize kucuk bir kagit verdiler boylece basvuru yerine ciktik o kagitla beraber. ilr de aynidir diye tahmin ediyorum.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 03, 2012 7:41 pm 

Kardes, Tesekkurler ve Saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 03, 2012 11:14 pm 

selam forumdaki herkese,ilr ye basvuracamda gerekli evraklari maddeler halinde kisaca yazabilirmisiniz,fotograf falan cekmeye gerek var mi arti parmak izi falanda istiyorlarmis arti bu vergi odemeleri cok onemlimidir,gas elektik ve benim ve esimin adina gelen tum faturalar hazir arti life in the uk testinide gecenlerde gectim,bunlarin disinda yapmam gereken ozel bi sey var simdiden tskler herkese.... :!:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 17 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz