Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:48 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: yerlesim vizesi reddi - nasil itiraz edebilirim
İletiTarih: Sal Tem 20, 2010 6:23 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
birde evrakları kendin çevir dedinya kardeş nasıl yani şöylemi demek istiyorsun otelden kagıt aldımya orda ferhatyıldızalkan şu tarihlerde otelimizde garson olarak çalışmıştır bende beyaz bir ingilizce olarak he was worked our hotel.he was waiter this time 12 12 2000 ve otelin vedi kagıdın arkasına birleştirecegim telefonumkini telsimden gelen 1 mayıs 10 24 2 dakika mesaj bunları ingilizceye çevirip arkasına koyarım kira kontratı zaten ingilizce cevap bekliyorum

evet dedigin gibi yap eger aran iyiyse otel muduruyle felan otelin atentli kagidina ingilizce yazdir ve imzalat daha makbule gecer yok ingilizce yazmazsa dedgimi yap.unutma vaktin vize reddinden sonraki 28 gun icinde yollamalisin yollamalisin derken esin ayslum ve immigratina yollamali bu tarihlerde.eger gec yollarsan mazaret bildirmelisin ve bu mazaretin guclu sebepleri olmali.yoksa itirazi kabul etmiyorlar .benim esim 27.gun yolladi 29.gunde elinde oldu adam neden gec dedi dedik posta tarihine bak bizim hatamiz degil.kabul etti

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 20, 2010 6:44 pm 
Üye

kardeş yarın marmarise gidecegim
ALLAHTAN bir şey olmassa jop offırda bulduk msn ne benim bilgisayarda kayıt programı yok ama benim onu her gün aradıgıma dair vodafondan belge var onuda dedigin gibi ingilizceye çeviriyim birde vodafon bayisine mühür bastırıyım bu yıla aittir diye yollayım kargo var o sorun degil 19 gün içinde yollarım birde ben ilk tanıştıgımızda bir aparta kalmıştık sence kayıtlar apartta halen varmıdır yoksa atmışlarmıdır yani silinmişmidir silinsin veya silinmesin oraya nasıl olsa gidecegim ordanda sorarım neolacak 500 paunt çok para bize kardeş o paraya 2 ay otelde çalışıyorum ben neyse take care thanks for everything brother

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 20, 2010 6:53 pm 
Üye

son bir şey daha sormak istiyorum bu kagıtlar mahkemeyemi gidiyor yoksa oraya yeniden degerlendirmiyemi eger mahkemeye giderse gün verirler herhalde eşime öylemi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 21, 2010 4:34 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
kardeş yarın marmarise gidecegim
ALLAHTAN bir şey olmassa jop offırda bulduk msn ne benim bilgisayarda kayıt programı yok ama benim onu her gün aradıgıma dair vodafondan belge var onuda dedigin gibi ingilizceye çeviriyim birde vodafon bayisine mühür bastırıyım bu yıla aittir diye yollayım kargo var o sorun degil 19 gün içinde yollarım birde ben ilk tanıştıgımızda bir aparta kalmıştık sence kayıtlar apartta halen varmıdır yoksa atmışlarmıdır yani silinmişmidir silinsin veya silinmesin oraya nasıl olsa gidecegim ordanda sorarım neolacak 500 paunt çok para bize kardeş o paraya 2 ay otelde çalışıyorum ben neyse take care thanks for everything brother

sende saol dostum insallah alirsin vizeni.kayitlar vardir tabiki silemezler polis kontrol programlari var butun apart ve otellerin.sen sor o aparta yok kem kum ederlerse uc bes at resepsiona adi rusvet ama bilirsin turkiyede ancak bole is yapiliyor.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 21, 2010 4:39 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
son bir şey daha sormak istiyorum bu kagıtlar mahkemeyemi gidiyor yoksa oraya yeniden degerlendirmiyemi eger mahkemeye giderse gün verirler herhalde eşime öylemi

yok bu mahkeme degil daha gocmenlik burosuna gidecek gocmenlik burosu senin kagitlarini alip istanbul konsolousluga yollicak ve tekrar bakin diyecek.bu bakan kimse vize memuru ama ayni kisi olmayacak digerinden biraz daha kidemli olacak mudur gibi bisi iste.eger evrakarinla curutursen seni arayip vizen cikti diyeckeler.yok yine hayir derlerse ozaman evraklarini geri gocmenlige yollicaklar onlarda mahkemeye yollicak.ve mahkeme gun verecek esine ve sana esin orda hazir bulunacak ve savunmayi o ve eger avukat tutarsan avukatla birlikte yapacaklar,ama eminsenki curutursun itirazi ozaman sanmam mahkemeye kasin istanbuldan onaylanir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 26, 2010 7:59 am 
Üye

belgeleri çalıştıgım yerden ve onun oraya tomascookla geldigini benim orda garson olarak çalıştıgımı ve onlaıda tercuman çeviriyor şimdi biraz sonra alıp yollayacagım inşallah çıkarda gideri marmarisde işe başlayacagım şimdi ama onunla aparta kaldıgımıza dair belge alamadım vermediler çünkü kaldıgımız apart kapanmış o da biz her zaman köye gittik orda kaldık diyecek kira konturatı resimler otobüs biletleri hepsini koydum içine ara ara girerim buraya artık evden her gün giriyorduk ama burdan giremek her gün
teşekkürler sagol herşeyin hayırlısı olsun kısmet her şey benimki iyibir mektup yazsın birde düzgün yerleştireyim her şeyi bunda kagıtları

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Eyl 30, 2010 1:15 pm 
Üye

arkadaşım benimde sorunlarım senin gibi aynı sayılır benim de eşim oradan avukat aracılığıyla itiraz edecek . ama ne kadar sürer bilmiyorum eğer siz müracat ettiyseniz durum nedir cevap yazarsan sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 13, 2010 12:21 pm 
Üye

eşim muracat etdecek ama avukata benden imzalaı bir kagıt gidecekmiş eşim gelicek haftaya onunla gönderrim ben ama en az 6 10 ay sürermiş bence 2 defa başvurmanım bir yararı olmaz beklemek zorundayız orda avukat olamadan olmazmış bu iş eşim itiraz etti sen türkiyeden ititiraz ettinmi yakında bu siteye her gün girerim ama şu anda çalışıyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Ekm 19, 2010 11:28 am 
Üye

çok sagol ilgilendigin için avukata gitmiş benimki avukatta şu anda ben bir şey yapama demiş benden adresimi ve pasaport bilgilerimi aldı benimki karara itiraz etmişdi onlarda buna bir kagıt yollamışlar adımı soy adımı pasaport numarasını adresimi falan otelde garson olarak çalıştıgıma dair bonservis aldım ve onun konakladıgına dair tercümana çevirtim yolladım
daha önce avrupaya gitmedim sorunum yok 80 tane fotoraf yolladım dahada yollarım şuda varki ben eşimin pasaport fotokopisi eski idi evlekdikten sonraki geldigi görünmüyordu ama oda bnimhatamdı şimdi uyardın beni kardeş birde sorum şuki benimki her gün 4 5 sefer aradı ama telefon kendi üstüne kaıtlı degilmiş polise dahi gitmiş ama alamamış ama ben bu gün köye geldim bodrumda sezon kapandı bir sürü mektup kargo kayıtı otobus bileti 6 adet uçak bileti 2adet ikimize ait koymuştum dosyaya birde avukat sen gönder bir ay içinde sana bir yazı gelmesse bilki vize gelir demiş ne kadar dogrudur bir cevap yazabilirmisin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 07, 2010 11:23 pm 
Üye

sagolun hepine çok teşekkur ederim kardeş o 4 maddenin dörtünede çare bulduma ama ne olur bilemem otelden garson olarak çalıştıgıma dair kagıt aldım telefon dökümleri ise sebekenin gönderdigi ben tarih vuramamki üzerine ve eşim evlilikten sonra 2 defa geldi türkiye ben vizeye başvurmadan öce görmezelikten geliyorlar eşimin kira kontratını gönderdim su afturası elektirik fatuasını gönderdim şimdi iş mahkemeye kaldı inşalah bir karar verirler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: MSN [Bot] ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: