aksaraylı yazdı:
öncelikle yapmam gereken tanıştıımız otele gidip orad 2008 yılında garson olarak çalıştıgımı belgeleyen bir kagıt ve eşimin o otele tatile geldigine dair bir kagıt ve kaldıgımız marmarisdeki otelden kagıt almam gerekiyor her şeyi yapabilirim ama eşimin part time çalışmasını degiştiemem eşim ingiliz birde jop offer eve yakın bir yerdenmi olması lazım yoksa ingilterenin herhangibir şehrinden olurmu msn kayıtlarını alabilirmiyim birde eşim konturlu hat kullanıyor oda fatura isteyebilirmi igilterede böyle bir şey varmı şu anda türkiyede var bende konturlu hat kullanıyorum ama 6 aylık detay almıştım ama onuda çevirmemişti tercüman işde benim çeveremde bu işi bilen kimse yok ben küçük bir köyde kalıyorum ve yaşıyorum inşallah 2 seferde alabilirim
dostum bence yeniden basvuru yapma itiraz et biraz daha beklersin ama sonucta kazanirsin.esinin parttime calismasi onemli degil yeterki calissin benimki calismiyordu ve devlet yardimi aliyordu o sekilde verdiler vizemi.job offere gelince esin mutlaka bi kebap shoptan felan take away aliyordur ordan gelen bir turkle konussun kesinlikle sana bir job offer verir o vermese bile baskasina sorsun kesin alir.esin yazsin adamin agzindan ingilizce adamda imzalasin.o kadar.job offer elbette esine yakin olmasi lazim.esin seni aradigi numaranin dokumunu alabilir burda eger ev telinden ariyorsa zaten yolluyorlar ayrintili dokum.tercumana gerek yok ama turkce evraklari cevirebiliyorsan sen cevir kucuk bi kagida ve ilistir evraklara.ama arti ingilizceye calis eger dilin cok yoksa cunku artik ingilizce bilmen gerekiyor yeni hukumet degistirdi bazi kanunlari
ins alirsin tez gunde