Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per Şub 09, 2012 10:42 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: yerlesim vizesi reddi - nasil itiraz edebilirim
İletiTarih: Cmt Tem 17, 2010 5:19 pm 

Merhaba,avukat,acenta,tercüman.Önemli olan bence işi gerçekten bilene deknk gelmeniz.Her biliyorum diyene ne kadar güvenilir bilemem.Benim bu tür vize ile ilişiğim yok.Sadece internet araştırmalarımdan edindiğim izlenim,mahkemeye başvurursanız sonuçlanmasının uzun sürebileceği.İkinci kez müracaatta evraklarınızı doğru ve eksiksiz hazırlarsanız ve gerçekten vize şartlarına uygunsanız almamanız için neden yok.Bunun için bence gerçekten İng. iyi bilen,doğru tercüme yapacak birisi.Dosyayı sizin yerinize eşiniz hazırlasa yapamaz mı sonuçta (Tabii İngiliz asıllıysa)kendi ana dili.İstenilen herşeyi daha önce bu tür vize almış bir arkadaş veya yakınınıza da kontrol ettirin teslim etmeden.Aman sunumu da göz önünde bulundurun.Ama son karar size ait,sizin hayatınız.En kısa sürede vizenizi almanız dileğiyle.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 17, 2010 7:23 pm 
Üye

öncelikle yapmam gereken tanıştıımız otele gidip orad 2008 yılında garson olarak çalıştıgımı belgeleyen bir kagıt ve eşimin o otele tatile geldigine dair bir kagıt ve kaldıgımız marmarisdeki otelden kagıt almam gerekiyor her şeyi yapabilirim ama eşimin part time çalışmasını degiştiemem eşim ingiliz birde jop offer eve yakın bir yerdenmi olması lazım yoksa ingilterenin herhangibir şehrinden olurmu msn kayıtlarını alabilirmiyim birde eşim konturlu hat kullanıyor oda fatura isteyebilirmi igilterede böyle bir şey varmı şu anda türkiyede var bende konturlu hat kullanıyorum ama 6 aylık detay almıştım ama onuda çevirmemişti tercüman işde benim çeveremde bu işi bilen kimse yok ben küçük bir köyde kalıyorum ve yaşıyorum inşallah 2 seferde alabilirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 17, 2010 8:39 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
öncelikle yapmam gereken tanıştıımız otele gidip orad 2008 yılında garson olarak çalıştıgımı belgeleyen bir kagıt ve eşimin o otele tatile geldigine dair bir kagıt ve kaldıgımız marmarisdeki otelden kagıt almam gerekiyor her şeyi yapabilirim ama eşimin part time çalışmasını degiştiemem eşim ingiliz birde jop offer eve yakın bir yerdenmi olması lazım yoksa ingilterenin herhangibir şehrinden olurmu msn kayıtlarını alabilirmiyim birde eşim konturlu hat kullanıyor oda fatura isteyebilirmi igilterede böyle bir şey varmı şu anda türkiyede var bende konturlu hat kullanıyorum ama 6 aylık detay almıştım ama onuda çevirmemişti tercüman işde benim çeveremde bu işi bilen kimse yok ben küçük bir köyde kalıyorum ve yaşıyorum inşallah 2 seferde alabilirim

dostum bence yeniden basvuru yapma itiraz et biraz daha beklersin ama sonucta kazanirsin.esinin parttime calismasi onemli degil yeterki calissin benimki calismiyordu ve devlet yardimi aliyordu o sekilde verdiler vizemi.job offere gelince esin mutlaka bi kebap shoptan felan take away aliyordur ordan gelen bir turkle konussun kesinlikle sana bir job offer verir o vermese bile baskasina sorsun kesin alir.esin yazsin adamin agzindan ingilizce adamda imzalasin.o kadar.job offer elbette esine yakin olmasi lazim.esin seni aradigi numaranin dokumunu alabilir burda eger ev telinden ariyorsa zaten yolluyorlar ayrintili dokum.tercumana gerek yok ama turkce evraklari cevirebiliyorsan sen cevir kucuk bi kagida ve ilistir evraklara.ama arti ingilizceye calis eger dilin cok yoksa cunku artik ingilizce bilmen gerekiyor yeni hukumet degistirdi bazi kanunlari
ins alirsin tez gunde

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Tem 17, 2010 8:50 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
eşim diyorki ben burdan avukat tutayım o halleder herhalde diyor o ordan itirazmı etsin yoksa ben tekrarmı bavurayım ama eşim part time çalışıyor ve her türlü evrakların üstünde adresi var birde bu internetten görüştümügümü nasıl isbat edrerim bilgisi olan varmı birde sumun sorunu vardı bence evraklar karma karışıktı ve tercüman onlar kendi düzetler dedi eşim bana income yolladı gelir beyanı onuda koymuştum

esin cok kolayca avukat bulabilir orda bence itira edin sen burdan eksik belgeleri (itirazi curutecek belgeleri hazirla ingilizceeye cevir) esine yolla ama elini cabuk tut 28 gunde itiraz etmen lazim.esin guzel bir mektup yazsin belegerli sunduguna dair fakat vize memurun bunu gormedigini felan.internetten email attiysa sana emallerin ciktisini al .msnde gorustuysen msn loglari ciktisini al.asagi yukari 8 ay felan suruyor .esin ayslum and immigration web sitesini incelesin orda cok detayli her sey

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Tem 18, 2010 4:28 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Buradan butun yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum ceviriyi bile yapmislar.

Burada 2 tane yol var. birincisi yeniden basvuru yapmak , ikincisi itiraz etmek...

aslinda ikisininde birbirinden farki yok. ama secimi yapicak olan sizsiniz.

iki yoldada basvurunuzun nekadar sure sonra tamamlanacagi ile ilgili kesin bir bilgi yok. soyle anlatmak gerekirse. eger itiraz etmeyip yeniden basvuru yaparsaniz. size verilen itiraz mektubundaki butun gerekceleri curutmus olmaniz gerekmek ancak oyle vizenizi alabilirsiniz.

eger itiraz edersenizde bu nedenleri curuten belgeleri avukatiniz ingilteredeki durusmada sizin adiniza beyan edicek...

secim sizin. kolay gelsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 19, 2010 12:56 pm 
Üye

hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar ben bu belgeleri çüütecek kanıtlarım var elimde evlendikten sonra eşim türkiyeye 2 defa geldi ben unutmştum ve kira konturatı bana gelen belgelerin içinde var görmemişler telefon kayıtlarına gelincede vodafonun bana gönderdigi ayrıntılı faturam var elimde oda tekrar gelmiş bana şimdi benmi burdan itiraz edecegim o mu ingiltereden itiraz edecek ve birde msnden hergün konuşuyorduk ama bunu nasıl alabilirm açıkça bir yazabilirmiiniz redlion kardeş nasıl ve nerden alacagım bu msn kayıtlarını bir yazabilirmisin ve çok iyi ingilize biliyorum ama yazmam biraz zayıf ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CEVAP BEKLİYORUM

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 19, 2010 1:06 pm 
Üye

BİRDE Eşim şu anda iş teklifi bulmuş onuda gösterir bir ingiizden ben arkadaşlar ben aksarayınbir köyünde kalıyorum aksaray bana 90 km ve bu işten anlayan kimse yok tercümanların hiç biri anlamıyorlar bu işden sizlerin yardımınızla bir yol çizdim anladıgım kadarıyla ben belgeleri eşime yollayacagım bir tnt kargo var pahalı ama 36 saate ingiltereye gidiyor teslim alınıyor ordan

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Tem 19, 2010 5:20 pm 
Üye

birde evrakları kendin çevir dedinya kardeş nasıl yani şöylemi demek istiyorsun otelden kagıt aldımya orda ferhatyıldızalkan şu tarihlerde otelimizde garson olarak çalışmıştır bende beyaz bir ingilizce olarak he was worked our hotel.he was waiter this time 12 12 2000 ve otelin vedi kagıdın arkasına birleştirecegim telefonumkini telsimden gelen 1 mayıs 10 24 2 dakika mesaj bunları ingilizceye çevirip arkasına koyarım kira kontratı zaten ingilizce cevap bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 20, 2010 6:16 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar ben bu belgeleri çüütecek kanıtlarım var elimde evlendikten sonra eşim türkiyeye 2 defa geldi ben unutmştum ve kira konturatı bana gelen belgelerin içinde var görmemişler telefon kayıtlarına gelincede vodafonun bana gönderdigi ayrıntılı faturam var elimde oda tekrar gelmiş bana şimdi benmi burdan itiraz edecegim o mu ingiltereden itiraz edecek ve birde msnden hergün konuşuyorduk ama bunu nasıl alabilirm açıkça bir yazabilirmiiniz redlion kardeş nasıl ve nerden alacagım bu msn kayıtlarını bir yazabilirmisin ve çok iyi ingilize biliyorum ama yazmam biraz zayıf ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN CEVAP BEKLİYORUM

curutecek belgelerin varsa itiraz et dostum 3/5 ay daha bekle ama verme serefsizlere 500 kusur pound tekrardan.esin ordan itiraz edecek avukata bile gerek asloinda belgelerin saglamsa.esin butun evraklari ayslum ve immigration viza itirazi bolumune yollicak ve itiraz baslamis olacak.msnden loglari alabilirsin eger internet cafe kullaniyosan alamazsin ama esine sor bilgisayarini kontrol etsin orda msn kayitlilari duruyormu.arti email felan yolladiysan veya o yolladiysa onun ciktilarini al.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Tem 20, 2010 6:19 pm 
Yeni Üye

aksaraylı yazdı:
BİRDE Eşim şu anda iş teklifi bulmuş onuda gösterir bir ingiizden ben arkadaşlar ben aksarayınbir köyünde kalıyorum aksaray bana 90 km ve bu işten anlayan kimse yok tercümanların hiç biri anlamıyorlar bu işden sizlerin yardımınızla bir yol çizdim anladıgım kadarıyla ben belgeleri eşime yollayacagım bir tnt kargo var pahalı ama 36 saate ingiltereye gidiyor teslim alınıyor ordan

is buldu derken job offer sanirim o cok iyi onuda alsin yollasin aysluma.tntyi bosver aras kargo yokmu oralarda onla yolla ben onla yollamistim gecen sene en ucuzu aras.35 tl felan tutmustu.bu sene olsa olsa 45 50 olmustur.tnt en az 100 lirani alir.aras da 2 gunde esinde belgeler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: