Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:08 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 49 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yerlesim Vizesi Proseduru
İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 12:31 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Merhaba arkadaşlar siteyi uzun bir süredir takip ediyorum öncelikle yardımda bulunan ve bulunacak olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum. 27 yaşındayım ve bir ingiliz bayanla 5 yıldır birlikteliğim söz konusu. 5 yıl boyunca yaklaşık hergün tel,mail,msn,sms aracılıgıyla mutlaka görüştük. Evlenip onunla beraber ingilterede yaşamak istiyorum. 5 yıl içerisinde 14 kez beni görmek için türkiyeye giriş çıkış yaptı. Ailemle tanıştı kendi evimizde kaldı uzun süre. Tek bir sorun var gerçi sorunmu bilmiyorum size soruyorum aramızda 14 yaş fark var ama seviyoruz birbirimizi hemde çok. Kendisi ingilterede kirada kalıyor devletten herhangi bir yardım alımı söz konusu değil. Çalışıyor ve yalnız yaşıyor. Damadı bir barda bar müdürlüğü yapıyor ve benim onun yanında barmen (mesleğim barmenlik) olarak çalışmamı istiyor bu konuda nasıl bir evrak yazıp göndermeli? Benim onun ailesiyle onun benim ailemle birçok resimlerimiz var. Şubatta gelecek ve evleneceğiz. Banka hesabım var ama içerisinde pek fazla para yok 4-5 bin tl arasında oda benim durumumda. Herhangi bir mal varlıgımız yok üzerimize ait tapu araba vs. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Arkadaşlar YARDIM LÜTFEN
İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 12:49 pm 
Site Müdavimi

Yaklasik 5 yillik beraberlik yasaman guzel ve yas konusunda bence sorunun yok gibi en azindan ciddi bir iliskin var.simdi turkiyede uzerinde herhangi bir gayrimenkul yada paran olmasi onemli degildir.sana tavsiyem yuzlerce mail,skype filan gibi dosyalardan kisa bir klasor hazirla,esinin pasaport fotokopileri yani giris cikislari turkiyeye,ayrica esinin aldigi maas onemli devlet yardimi olmamalidir,kirasini ve masraflarini odedikten sonra kalan para ile senin is bulana kadar bakabilecegi,bu konular onemlidir sen simdiden evraklarini hazirlamaya basla klasor olustur belge ve dokumanlar hakkinda zaten sonrasinda evlilik,ingilizce sinavi ve yerlesim icin basvurun ama sana sunu soyleyebilirim bu siteyi iyice oku ve ondan sonra karar ver hangi arkadaslar red almis sebepleri iyice arastir olgunlastir sonra karar ver basvurmak icin evrak eksikligi bile red sebebidir
not,ayrica bu sekilde topic acmak yasaktir bilgin olsun
admin.silebilir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Yerlesim Vizesi Proseduru
İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 12:56 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

enca çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Evleneceğim kişinin damıdı ingilterede bi barda bar müdürü ve ben orda çalışacağım bunun için nasıl bir yazı gerekir ? teşekkür ederim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 1:05 pm 
Site Müdavimi

atalaydemir yazdı:
enca çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Evleneceğim kişinin damıdı ingilterede bi barda bar müdürü ve ben orda çalışacağım bunun için nasıl bir yazı gerekir ? teşekkür ederim

damadi tarafindan sana yazilacak bir is davetiyesi(job offer) olarak
aussie adli arkadasta sana soyledigim seyleri yazmis bence topic acmak yerine bu sitede her turlu belge ve bilgi yeterince fazlasiyla var
aslinda biz turklerin sorunu okumaktan cok soru sormayi seviyor olmamiz burada seni tenkit etmiyorum yanlis anlama ama herkes bu sekilde konu acarsa forum kalabaliklasir ve kimse bir sey anlayamaz
saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 2:26 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Tamam özür dilerim görememişim sağol

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 08, 2010 4:07 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Aussie karşı taraftan istenilen evrakların ingilizce listesi vardı yazmıştın bir yerde ama bulamadim yardımcı olurmusun lutfen evleneceğim kişiye göndereceğim listeyi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 29, 2010 3:23 pm 
Site Müdavimi

selam arkadasla r burada benım yapmıs oldugum bır hatamı sızlerle paylasma geregı duyuyorummm yerlesım vızesıne basvurdum 26 kasımda ve bır aracı sırkete tercume vize burosu na basvurdumm 500 pound yanı 1300 tl odedımmm ve bana hıc bır faydaları olmadı sadece panık yapmakktan baskaaaaaaaaaaaaaaaaa
sadece tercume yaptılarr ben oysa tercume lerı 200 poundd a da yaptırabılırdımmm ama bılmedıgım ıcın bu yola basvurdumm .benım yapmıs oldugum hatayı sızın de yapmanızı ıstemedıgım ıcın bu mesajı yazıyorummm
hoscakalın

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 01, 2011 3:45 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar eşim ev kira kontratını nerden alacak ? teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 01, 2011 4:02 pm 
Site Müdavimi

ev sahibiyle konturat düzenlemişlerse eşinde yoksa ev sahibinden istesin düzenlememişlerse sahitlerle birlikte düzenlesinn ev sahibiyle birlikte

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 01, 2011 4:49 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

teşekkür ederim cyşal

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 49 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: