Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:05 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 199 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: kazandik mahkemeyi
İletiTarih: Çar Kas 02, 2011 3:57 pm 
Yeni Üye

slm karamamba. hala haber yok bende deli olcam. 17 hafta olcak artık. overstay ne bilmiyorum.ama kaçak falan değilim yani. :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 03, 2011 10:45 am 
Yeni Üye

aman allahım beş ay mı?red nedenleri fotoları az bulmaları evliliğe inanmamışlar eşimin maddi durmunu söylemişlerdi. ama eşimin kendi iş yeri var maddi olarak bi sıkıntı yok yani.zaten mahkemede de bizim hatamız deyip özür dilemişler.29 haziranda mahkeme.5 temmuzda karar çıktı.herhangi bi olumsuz durum yok. gecen yıl temmuzdan bu yana bekliyorum. tam anlamı ile işkence :( benim kadar uzun bekleyen yok galiba. iki kez de world bridge aradım onlarda konsolosluga mail attılar. hatta acil olarak geçiyoruz dediler ama yine ses yok.konsolosluk sadece bilgileriniz bize gecti diye mail attı bana.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 03, 2011 7:58 pm 
Yeni Üye

karamamba yazdı:
red nedenlerin neydi?? 3 kere red aldığına göre ciddi bir takım sebebler olmalı ...

ılk ve ıkıncıde resımlerımız gorusmelerımız esımın gırıs cıkıslarının gozukmedıgı ucuncude ıse esımın bankasındakı paranın yetersız olması.evlılıgımıze ınanmamıslar sebepler bunlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 05, 2011 8:09 am 

gulum yazdı:
karamamba yazdı:
red nedenlerin neydi?? 3 kere red aldığına göre ciddi bir takım sebebler olmalı ...

ılk ve ıkıncıde resımlerımız gorusmelerımız esımın gırıs cıkıslarının gozukmedıgı ucuncude ıse esımın bankasındakı paranın yetersız olması.evlılıgımıze ınanmamıslar sebepler bunlar.

gulum aslinda zor seyler degil ayni benim durum yalniz esinin de biraz ihmali var cunku resim ve gorusmeler cok oinemli isbat yani evliliginin benim 1 evragim eksikti ve mahkemeye gittim ustelik benimkinde konsolosluk yanlis bir karar vermisti isbatim vardi simdi bu kadar uzadigina gore takiti yapmislar sizi esinin pozisyonu cok onemli umarim hersey guzel olur dualarim seninle hersey gonlunce olsun benim esimin pasaportu dun geldi vizeyi basmislar kotu gunler bitti umarim seninde biter siteye senin iocin yine girecem iyi bir haber alirsan lutfen yaz kendie iyi bak ben hergun allahdan dile herseyi sonunda kazanacaksin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 05, 2011 7:21 pm 
Yeni Üye

burcu yazdı:
gulum yazdı:
karamamba yazdı:

gulum aslinda zor seyler degil ayni benim durum yalniz esinin de biraz ihmali var cunku resim ve gorusmeler cok oinemli isbat yani evliliginin benim 1 evragim eksikti ve mahkemeye gittim ustelik benimkinde konsolosluk yanlis bir karar vermisti isbatim vardi simdi bu kadar uzadigina gore takiti yapmislar sizi esinin pozisyonu cok onemli umarim hersey guzel olur dualarim seninle hersey gonlunce olsun benim esimin pasaportu dun geldi vizeyi basmislar kotu gunler bitti umarim seninde biter siteye senin iocin yine girecem iyi bir haber alirsan lutfen yaz kendie iyi bak ben hergun allahdan dile herseyi sonunda kazanacaksin

sızın adınıza cok sevındım ınsallah bende bı gun esıme kavusurum.eger bı haber gelırse yazarım.dualarınız ıcınde cok tesekkur ederım allahım tum sevenlerı ve bekleyenlerı kavustursun.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 15, 2011 7:52 pm 
Yeni Üye

mahkemesınden haber gelen arkadaslar varmı acaba..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 6:04 pm 
Site Müdavimi

gulum yazdı:

selam arkadasim, sizin mahkemeye sizin icin sadece avukatmi gitti? mahkeme var kagidinin geldigi adrese, mahkeme kararida geliyor , yani esimin adina benim ev adresini vermisdim, onun mahkeme gunude kararida benim eve geldi, mahkeme 4 ekimde oldu, mahkeme karari, iki hafda sonunda geldi, bu karari ben turkiyedeki konsolosluga fax cekdim. esime telefon mahkeme gununden bir ay sonra, faxdan iki hafda sonra geldi. telefonda pasaportunuzu getirin postalayin dediler, bizde istanbulda idik elden verebilirmiyiz dedik? onlarda evet dedi ve , girise bilgi vermisler, aldilar. 4 dunde verdik yani, bize kargo adresini sordu, tehit ettiler, aradiklarindan bir hafda sonrada pasaport geldi. 6 sene beklemenin sonucunda, nihayet vizeli poasaportu gorduk. bugun bilet aldik. insallah londra yolcusu olucagiz bu arada bende esimle tr deyim :) rabim hepinizi kurtarsin. sanki cezamiz bittide , hapisden cikdik :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 8:56 pm 
Yeni Üye

sakayik yazdı:
gulum yazdı:

selam arkadasim, sizin mahkemeye sizin icin sadece avukatmi gitti? mahkeme var kagidinin geldigi adrese, mahkeme kararida geliyor , yani esimin adina benim ev adresini vermisdim, onun mahkeme gunude kararida benim eve geldi, mahkeme 4 ekimde oldu, mahkeme karari, iki hafda sonunda geldi, bu karari ben turkiyedeki konsolosluga fax cekdim. esime telefon mahkeme gununden bir ay sonra, faxdan iki hafda sonra geldi. telefonda pasaportunuzu getirin postalayin dediler, bizde istanbulda idik elden verebilirmiyiz dedik? onlarda evet dedi ve , girise bilgi vermisler, aldilar. 4 dunde verdik yani, bize kargo adresini sordu, tehit ettiler, aradiklarindan bir hafda sonrada pasaport geldi. 6 sene beklemenin sonucunda, nihayet vizeli poasaportu gorduk. bugun bilet aldik. insallah londra yolcusu olucagiz bu arada bende esimle tr deyim :) rabim hepinizi kurtarsin. sanki cezamiz bittide , hapisden cikdik :)

mahkemeye avukat ve esım bırlıkte gırdıler mahkeme ıyı gecmıs kararı 3 4 hafta sonra gonderırız demısler ama gelmedı ne bana ne avukatıma.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 9:12 pm 
Site Müdavimi

gulum ne kadar gecti ustunden mahkemenin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 17, 2011 9:15 pm 
Site Müdavimi

gulum cok sacma bunda baska bir sey var mahkemenin karari bu kadar uzamazhakim dedigi zaman icerisinde kararini postayla yollar bu avukatiniz kim dir necir bilmiyorum ama avukatiniza baski yapin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 199 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: