Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar Şub 22, 2012 6:44 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 163 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Yerleşim Vizesi Mahkeme Süreci Kazananlar,Kaybedenler
İletiTarih: Cum Oca 27, 2012 9:45 pm 
Site Müdavimi

jazz yazdı:
clever_cat yazdı:
Merhaba arkadaşlar ben red kararına 13 Ocak'ta itirazda bulunmuştum, bugün cevap geldi, mektupta bu sürecin 19 hafta süreceği, 30 mayıstan sonra da mahkeme ile ilgili detayları yazacaklarını söylemişler. Acaba kaç ay sonra mahkeme olur?
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

selam clever cat
30 mayisa kadar istanbulun vize verme durumu var eger istanbul vermezse mahkeme gunun haziran ve temmuz gibi olur.bende24 kasim 2010 da appeal yaptim agustos 2011 de mahkemem oldu.senin red sebebin mahkemeye tasinmayabilir.bakarsin istanbul 30 mayisa kadar verir vizeni.bol sans arkadasim

-----------------------------------------

Jazz ne güzel moral verici yazmışsın, keşke oyle olsaydı ama artık itirazları İstanbul almıyor, o nedenle İngiltere'ye gönderdim, oradan geldi bu cevap...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 28, 2012 1:08 am 
Site Müdavimi

clever gecmis olsun bu surecte genelde konsolosluk sureyi sonuna kadar kullaniyor malesef surenin sonlarina dogru cevap veriyorlar genelde olumsuzsa cevabi mahkemeye olumluysa sana zaten ulasiyorlar benim duusncem senin sadece sertifikanmiydi red sebebi direk vermeleri gerekli konsoloslugu iyi sanslar bu surecde sabirli olmani dilerim iyi sanlsar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 28, 2012 8:32 am 
Site Müdavimi

handsome80 yazdı:
clever gecmis olsun bu surecte genelde konsolosluk sureyi sonuna kadar kullaniyor malesef surenin sonlarina dogru cevap veriyorlar genelde olumsuzsa cevabi mahkemeye olumluysa sana zaten ulasiyorlar benim duusncem senin sadece sertifikanmiydi red sebebi direk vermeleri gerekli konsoloslugu iyi sanslar bu surecde sabirli olmani dilerim iyi sanlsar

Handsome80 çok teşekkür, dediğin gibi sabırlı olmaya çalışıyorum. Bazen yaptıkları bu haksızlık karşısında sinirlensem de "her işte bir hayır vardır" diye bakmak rahatlatıyor beni. Sonuçta beklemekten başka çare yok. Evet sertifika sorunu benimki. Gelişmeleri yazacağım. Hepimize bol şans.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 29, 2012 2:19 pm 
Site Müdavimi

clever_cat yazdı:
jazz yazdı:
clever_cat yazdı:
Merhaba arkadaşlar ben red kararına 13 Ocak'ta itirazda bulunmuştum, bugün cevap geldi, mektupta bu sürecin 19 hafta süreceği, 30 mayıstan sonra da mahkeme ile ilgili detayları yazacaklarını söylemişler. Acaba kaç ay sonra mahkeme olur?
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

selam clever cat
30 mayisa kadar istanbulun vize verme durumu var eger istanbul vermezse mahkeme gunun haziran ve temmuz gibi olur.bende24 kasim 2010 da appeal yaptim agustos 2011 de mahkemem oldu.senin red sebebin mahkemeye tasinmayabilir.bakarsin istanbul 30 mayisa kadar verir vizeni.bol sans arkadasim

-----------------------------------------

Jazz ne güzel moral verici yazmışsın, keşke oyle olsaydı ama artık itirazları İstanbul almıyor, o nedenle İngiltere'ye gönderdim, oradan geldi bu cevap...

clever cat 19 haftalik surec konsolosluga verilen sure diye biliyorum ve bu zaman icerisinde vizeni alma durumun var.yoksa mayistan sonra malum mahkeme.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 08, 2012 9:40 pm 
Yeni Üye

cok sukur aradılar sonunda...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 09, 2012 8:24 am 
Site Müdavimi

gulum yazdı:

gulum cok sevindim aradilar sonunda seni :) cok bekledin sen.ben hala bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 09, 2012 11:08 am 
Site Müdavimi

gulum yazdı:

gulum arayan kisi ingilizcemi yoksa turkcemi konustu.nasil bir konusma gecti aranizda biraz detay verirmisin.tekrar tebrik ederim arkadasim :) yeni yasaminda basarilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 09, 2012 7:52 pm 
Yeni Üye

jazz yazdı:
gulum yazdı:

gulum arayan kisi ingilizcemi yoksa turkcemi konustu.nasil bir konusma gecti aranizda biraz detay verirmisin.tekrar tebrik ederim arkadasim :) yeni yasaminda basarilar

tesekkur ederım ederım jazz darısı senın basına..arayan bayandı ve turkce konustu benden pasaportumu ve resmımı gondermemı ıstedı.adresı bılıp bılmedıgımı sordu bende bılmıyom deyınce adresı verdı.sonrada kapattı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 09, 2012 8:01 pm 
Site Müdavimi

gulum yazdı:
jazz yazdı:
gulum yazdı:

tesekkur ederım ederım jazz darısı senın basına..arayan bayandı ve turkce konustu benden pasaportumu ve resmımı gondermemı ıstedı.adresı bılıp bılmedıgımı sordu bende bılmıyom deyınce adresı verdı.sonrada kapattı.

tesekkur ederim gulum.bakalim ne zaman aricaklar beni.neyse cogu gitti azi kaldi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 10:52 am 

Arkadaslar merhaba
Esimden pasaportunu istediler fotografla birlikte. Gecen carsamba teslim etti istanbulda konsolosluga. Maximum bir haftada alirsin vizeli pasaportunu dediler. Ne kadar zmnda gel al diye ariyorlar acaba? Elden alacagimizi da belirttik.
Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 163 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: ceto ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: