Undisputed47 yazdı:
carlos2121 yazdı:
merhaba,
ingiltere vizesine başvururken askerlik vazifesini yapmamak problem midir?
askerlik yapip yapmaman onemli degil .
uzun sureli tecilli degilse problem olur
evraklar arasina yerlesim basvurusunda maas bordrolari gibi,sigorta gibi belgelere ihtiyaciniz yok,bu diger vizelerde gecerlidir,en fazla esinizin durumu onemlidir,eger uzerinizde mal mulk araba yoksa dert etmeyin,cunku ingiltereye yerlesmeye karar vermissiniz,onemli degildir,diyarin yazdigi evraklar arasina esinizin giris ve cikis pasaport copyleri koymayi unutmayiniz.cesit olmasi ana tercihtir,1000 lerce mail,resim,tlf gorusmesi degil,iliski ciddimi bu onemlidir,gerisi ise sanstir arkadaslar,son olarak sahte bir mail adres ile online basvuru yapicaklar icin soyluyorum ben oyle yapmistim,online form doldurun ve sorulari kavramak adina 2. basvurunuzu gercek yaparsiniz
diyar unutmus firmalara para kaptirmayin ben hesap numarasi vereyim 10 bin Lira yatirin vize garanti,yoksa para iade
bunlar saka,firmalara ihtiyaciniz yok sadece biraz cesaret ediniz,4 kez vizeye basvurdum ve kimseden yardim almadan yaptim,soylentilere degil bu forumu okumaniz yeterli,vizelerinizi aldiktan sonra,forumda konu actim,ucuz ucak bileti bedeve her yonden yada aktarmali cikislar
bol sanslar