Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:04 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 150 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yerleşim vizesi genel
İletiTarih: Per Oca 06, 2011 6:02 pm 
Site Müdavimi

arkadaşlar ben daha önce ingiltereye iki senelik evlilik vizesi aldim gıttim yaklaşık 8 ay beraber yasadık sonra anlasamadık ben turkıyeye döndüm boşanmak icin mahkemeye başvurdum mahkemeye gelmedigi icin mahkememiz 1 sene surdu bosanmamız bosandıkdan sonra ben yeni ingiliz kızla tanıştım simdi evlilik vizesi icin baş vuracagım acaba sorun olurmu taha önce evlenip gittim sonra bosandım.ingiltere calıştıgım zaman maaş bodrularım bütün evraklarım passaportum vize bende .vize alırken onları evraklarla versem kolay alırmıyım vize toksa vize vermezlermi bana help me pls'. :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: yerleşim vizesi 2
İletiTarih: Per Oca 06, 2011 6:22 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

wala kardes ne diyeyim , böyle bir durum ilk defa karşilaşiorum ,
şimdi bu konuyla bilgisi olan arkadaslar sana yardımcı olabilir , yanliş bilgi vermek istemem ,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 06, 2011 7:17 pm 
Site Müdavimi

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa daha iyi olur benim icin arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bilgisi olan arkadaşlar varya yardım etsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 06, 2011 11:10 pm 
Site Müdavimi

arkadaşlar ben daha önce ingiltereye iki senelik evlilik vizesi aldim gıttim yaklaşık 8 ay beraber yasadık sonra anlasamadık ben turkıyeye döndüm boşanmak icin mahkemeye başvurdum mahkemeye gelmedigi icin mahkememiz 1 sene surdu bosanmamız bosandıkdan sonra ben yeni ingiliz kızla tanıştım simdi evlilik vizesi icin baş vuracagım acaba sorun olurmu taha önce evlenip gittim sonra bosandım.ingiltere calıştıgım zaman maaş bodrularım bütün evraklarım passaportum vize bende .vize alırken onları evraklarla versem kolay alırmıyım vize toksa vize vermezlermi bana help me pls'.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 07, 2011 8:49 pm 
Site Müdavimi

arkadaşlar ben daha önce ingiltereye iki senelik evlilik vizesi aldim gıttim yaklaşık 8 ay beraber yasadık sonra anlasamadık ben turkıyeye döndüm boşanmak icin mahkemeye başvurdum mahkemeye gelmedigi icin mahkememiz 1 sene surdu bosanmamız bosandıkdan sonra ben yeni ingiliz kızla tanıştım simdi evlilik vizesi icin baş vuracagım acaba sorun olurmu taha önce evlenip gittim sonra bosandım.ingiltere calıştıgım zaman maaş bodrularım bütün evraklarım passaportum vize bende .vize alırken onları evraklarla versem kolay alırmıyım vize toksa vize vermezlermi bana help me pls'.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 07, 2011 9:12 pm 
Üye

ben kendimde gidemedim mahkeme sürecindeyim ama benim tanıdıgım biri öyle yapmıştı orda karısı ile anlaşamadı bu ordayken başka birini ayarlamış geldi ondan başandı onunla evlendi gitti şimdi börmingamda kalıyor bildigim bu benim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 07, 2011 11:00 pm 
Site Müdavimi

aksaraylı slm kardeşim senin mahkemen nasıl anlaşmalımı yoksa istemiyo boşanmak .mahkemem hale sürüyo dedin benim aksaraylı arkadaşim allah kolaylık versin benimki istemedi bosanmak birsene surundum bosanmak icin. allah kahretsin su halimize bak ya ne eziyetler cekiyoruz oaraya gitmek icin adamlar kollarını sallayarak geliyolar tatile buraya biz oraya gitmek icin anamizdan emdimiz süt burnumuzdan geliyo

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 08, 2011 8:21 pm 
Üye

ben vize almak için mahkeme sürecindeyim mahkemeyi bekliyoru 28 marttan sonra belli olacak ben başvurdum red verdiler haziran ayında haleN bekliyorum inşallah çıkar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 08, 2011 10:10 pm 
Site Müdavimi

aksaraylı kardesim yani bosanıp evlendikden sonra gidebileceksin ancak yoksa imkani yok anlaşilan senin durum onu gösteriyo , :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 09, 2011 3:01 pm 
Site Müdavimi

ali arkadasim dun bir arkadasla konustum benim cocukluktan arkadasim yillar sonra facebookta bulustuk neyse
kendiside senin durumun gibi bosanmis ve yeniden evlenmis tekrar oturum almis
senin durumunla ayni merak edilicek bisey yok
sadece iliskini ciddi sekilde kanitla yeter
acele etme derim sadece

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 150 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: