Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:03 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 150 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Visa
İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 5:37 pm 

slm arkadaslar cok guzel bir site olusturmussunuz. bı sorum olacaktı. eşim ing. vatandası ve bende yanına gıtmek ıstıyorum esım bana 27 aylık bır vızeden bahsedıyor ama ben bu vıze turunu bulamadım... bu 27 aylık vıze ısmını ve nasıl yapacagımı bılen varsa yardım ederse coık sevınırım...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Visa
İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 6:20 pm 
Site Müdavimi

settlement visa arkadaşım forumu ay ay iyi oku butun bilgileri bulursun evrak listesi vs..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Visa
İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 7:04 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

hakanjudith yazdı:
slm arkadaslar cok guzel bir site olusturmussunuz. bı sorum olacaktı. eşim ing. vatandası ve bende yanına gıtmek ıstıyorum esım bana 27 aylık bır vızeden bahsedıyor ama ben bu vıze turunu bulamadım... bu 27 aylık vıze ısmını ve nasıl yapacagımı bılen varsa yardım ederse coık sevınırım...

Foruma hos geldin , tam adresine geldin , su koskoca forum sitesini bastan sona okumaya basla bakalim , sana ne tur vize lazim ? sartlari nedir ? nasil alinir ? hersey forumda yazili bukadar insan yazmis .

Kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: UK NİŞANLILIK VİZESİ PROSÜDÜRÜ
İletiTarih: Per Şub 09, 2012 1:31 pm 

MERHABAİAR
slm arkadaşlar ben öncelikle kendi durumumdan bahsedeyim biraz: şu an nişanlıyım nişanlım türk fakat ingiliz vatandaşı 8 yıldır orada yaşıyor 8 yıl önce ingiliz bi kadınla evlılık yapıp oraya gitmiş şu anda boşanma işlemlerının son aşamasına geldi fakat yaza kadar sonuçlanmasını beklıyoruz< cunku yaza dugunumuz olacak ve ben nişanlılık vizesine basvuruda bulunmak istıyoruz engec mayısta basvururmu yapmam gerekıyor bu durumda olan arkadsların yazmalarını beklıyorum LÜTFENNNNNN
NASIL BİR YOL İZLEMEMİZ GEREKIYOR ŞU AN BİLEMIYORUZ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Yerleşim vizesi genel
İletiTarih: Per Şub 09, 2012 8:47 pm 
Site Müdavimi

bunlari dusunmeniz icin ilk basta nisanlinizin bosanmasi gerekiyor cunku bosandigina dair belgesi elinde olcakki nisanlilik vizesine basvurun ilk basta bunu cozmeden hic bir plan yapmayin derim iyi sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 10, 2012 7:11 am 
Üye

BENIM ESİM DE Bİ BAYANLA EVLİLİK ÜZERİNDEN OTURUM ALMIS BOSANDI 7 AY OLDU AMA BIZ HALEN BUNUN ETKİSİ OLUR MU DİYE KORKUYORUZ BENCE SEN ONC3 Bİ BOSANSIN SONRA GELECEGİNİ SAGLAM TEMELLER ÜZERİNE OTURT

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: UK NİŞANLILIK VİZESİ PROSÜDÜRÜ
İletiTarih: Cum Şub 10, 2012 7:40 am 
Site Müdavimi

gulosh yazdı:
MERHABAİAR
slm arkadaşlar ben öncelikle kendi durumumdan bahsedeyim biraz: şu an nişanlıyım nişanlım türk fakat ingiliz vatandaşı 8 yıldır orada yaşıyor 8 yıl önce ingiliz bi kadınla evlılık yapıp oraya gitmiş şu anda boşanma işlemlerının son aşamasına geldi fakat yaza kadar sonuçlanmasını beklıyoruz< cunku yaza dugunumuz olacak ve ben nişanlılık vizesine basvuruda bulunmak istıyoruz engec mayısta basvururmu yapmam gerekıyor bu durumda olan arkadsların yazmalarını beklıyorum LÜTFENNNNNN
NASIL BİR YOL İZLEMEMİZ GEREKIYOR ŞU AN BİLEMIYORUZ...

selam gulosh
evet diger arkadaslarin dedigi gibi once nisanlinin bosanmis olmasi gerekiyor ve bosandigini belgeleyen DECREE ABSULETE almasi gerekiyor.ama siz iliskinizin basladigi gunden bugune birlikteliginizi kanitlayan belgeleri toplayin.tlf,msn,fb,fotograf,mektup gibi(ileride basvuru yaparken gerekicek).nisanlilik vizesi 6 ay ve ingilterede evlenmeniz gerekiyor.bence turkiyede evlenip yerlesim vizesine basvurun 2 ay gibi bir surede sonuc aliyosunuz(tum evraklariniz tamamsa genelde olumlu sonuclaniyor) yerlesim vizesiyle ilgili forumu bastan sona bir okuyun aradiginiz butun cevaplar var.kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 12, 2012 3:24 pm 

çok teşekkur ederım arkadaslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 21, 2012 8:47 am 

Arkadaşlar, uzun süreden beridir bu forumu takip ediyordum ama yeni üye oldum. bende bir çok arkadaş gibi yerleşim vizesine başvuracağım ve aklıma takılan bir şey varda bilgilerinize başvurmak istedim.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Benim sorum şu ;
nişanlım ingilterede yaşıyor ve çifte vatandaş; yani hem ingiliz hemde türk vatandaşı. Normalde yabancıların Türkiye'de evlenebilmeleri için "certificate of non impediment" belgesini almak gerekiyor. fakat kız arkadaşım aynı zamanda Türk vatandaşı olduğu için bu belgeye ihtiyaç var mı acaba????
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 21, 2012 9:13 am 
Site Müdavimi

gerek yok esinin turk kimligiyle butun islemlerini rahat rahat yaparsin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 150 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: