gulosh yazdı:
MERHABAİAR
slm arkadaşlar ben öncelikle kendi durumumdan bahsedeyim biraz: şu an nişanlıyım nişanlım türk fakat ingiliz vatandaşı 8 yıldır orada yaşıyor 8 yıl önce ingiliz bi kadınla evlılık yapıp oraya gitmiş şu anda boşanma işlemlerının son aşamasına geldi fakat yaza kadar sonuçlanmasını beklıyoruz< cunku yaza dugunumuz olacak ve ben nişanlılık vizesine basvuruda bulunmak istıyoruz engec mayısta basvururmu yapmam gerekıyor bu durumda olan arkadsların yazmalarını beklıyorum LÜTFENNNNNN
NASIL BİR YOL İZLEMEMİZ GEREKIYOR ŞU AN BİLEMIYORUZ...
selam gulosh
evet diger arkadaslarin dedigi gibi once nisanlinin bosanmis olmasi gerekiyor ve bosandigini belgeleyen DECREE ABSULETE almasi gerekiyor.ama siz iliskinizin basladigi gunden bugune birlikteliginizi kanitlayan belgeleri toplayin.tlf,msn,fb,fotograf,mektup gibi(ileride basvuru yaparken gerekicek).nisanlilik vizesi 6 ay ve ingilterede evlenmeniz gerekiyor.bence turkiyede evlenip yerlesim vizesine basvurun 2 ay gibi bir surede sonuc aliyosunuz(tum evraklariniz tamamsa genelde olumlu sonuclaniyor) yerlesim vizesiyle ilgili forumu bastan sona bir okuyun aradiginiz butun cevaplar var.kolay gelsin