Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 5:02 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yerlesim Vizesi Alan & Askerlik erteleme Sorunu .
İletiTarih: Pts Kas 21, 2011 9:06 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Selam arkadaslar Yerlesim vizesiyle Ingiltereye gelenlerin Askerlik Ertelemesi Icin yapacagi durumda MUTLAKA calismasi Lazim .

Ben gecenlerde gitim ve durumu anlatayim kisaccasi . yerlesim vizesi alip askerlik ertelemesi icin londra konsolosluguna gittim . ordaki calisan gorevli ARTIK CALISMA ZORUNLULUGU VAR DEDI . Benle beraber 2 kisiyi daha gonderdi . Is kontrati Olmadan askerlik ertelenemiyor . Ben kisacasi sasa Kaldim... dedim ben yerlesim vizesiyle esimin yanina gelip yasamaya karar verdim 27 aylik bir vizem var dedim calismak icin gelmedim buraya . GOREVLI Dediki senden once 2 kisi daha gonderdim, bu yeni yasa diyor herkes icin gecerli . anlayacaginiz dona kaldim .

herneyse ben suan 2 ayri yerde calisiyorum ve is kontratim var 2 tane. musait oldum zaman gdip ertelyecem ...

Bilmeyenlerin Dikkatine...... :arrow:

IYI FORUMLAR

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Yerlesim Vizesi Alan & Askerlik erteleme Sorunu .
İletiTarih: Sal Kas 22, 2011 6:18 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

Başbakan haberlerde açıklama yaptı. dedi ki eğer yurtdışında en az 3 yıl ikamet eder ve çalışır iseniz 10.ooo euro karşılığı askerliğiniz tamamlanmış oluyor. Ve 21 gün temel kışla eğitimi ayrıyetten 38 yaş sınırı kaldırılmış

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz