Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal Şub 07, 2012 11:51 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: YARDIMSEVERLER ARANIYOR...
İletiTarih: Cmt Kas 21, 2009 8:14 pm 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

MERHABA ARKADASLAR

son zamanlarda bakiyorumda eskiden her konuda uyelere yardimci olan arkadaslarin sesleri kesildi.. lutfen uyelerin sorularina cevap veriniz... tabiiki zamaniniz varsa...

Sirlan, Oyster, Dumah, Simiyra, Denktir, Mavitebesir, daha sayamadigim bir cogu umarim iyisinizdir arkadaslar, lutfen sitedeki soru soran uyelere gununuzun 10 dakkasini ayirarak bir muzik esligindede olsa yardimci olun..

hic yoktan sevaba girmis olursunuz.. Uyeler haril haril dua ediyor ben soylemesi...

burdan belirteyim, hem walla hem billah, siteyle benim yakindan uzaktan hicbir ilisigim (finans olarak) yoktur, site bir yardim sitesidir.. bende yardimseverlerden biriyim... ( yani yanlis anlamayin maksadiyla yazdim bu paragrafi)

en cok duayi ADMIN ve DUMAH nickli arkadaslar hak ediyor....

kalin selametle.. hadi cikartin o elleri ceplerdende kalwye biraz bayram etsin...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: YARDIMSEVERLER ARANIYOR...
İletiTarih: Pts Kas 23, 2009 8:12 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

kusura bakmayin uzun zamandir sesim cikmiyor. Bu siralar is icabi ulke disindayim internet ile ilgili sorunlarimiz olmakta. Ama elimden geldigince siteye ugramaya calisiyorum.

Su anda St Petersburgda saganak yagisin altinda kalmis bulunmaktayim, Gozunu seveyim Ingilterenin yagmuru bile insani islatmiyor. :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: YARDIMSEVERLER ARANIYOR...
İletiTarih: Per Kas 26, 2009 9:46 am 
Son Ütücü(başka yok)
Kullanıcı avatarı

Geldim geldim... :mrgreen: Beni blog bölümümdeki yazılarımdan(tercüme) da takip edebilisiniz arkadaşlar... Yardım severiz Allah'a şükür! :mrgreen:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz