Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar Şub 22, 2012 6:42 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 32 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Vizenizi aldiginizda Hangi sehire Gidiyoruz arkdslr .Yazalim
İletiTarih: Per Arl 09, 2010 9:53 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Oncelikle Herkese selamlar... Konunun burda acilmasi dogrumu yanlismi bilemiyorum oncelikle eger yanlis yerde konu acmisam ozur dilerim... arkadaslar hepimiz genelde ayni kaderi yasiyoruz diyebiliriz... ---Yerlesim wizesi----
Simdi allahin izni ile wizemizi aldigimizda ingilterenin hangi sehrine gidecegiz yazalim.. orda birbirimizi yardimci olacagiz bilmedigimiz yerler hakinda bilmedigimiz konular vs. bilgi sahibi olabiliriz..

Ben wizemi aldigimda Newcastle Gidiyorum.. ayni yere glen arkadaslar varsa birbirimizi taniyabiliriz bilgi paylasimi yapabiliriz. tskler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Vizenizi aldiginizda Hangi sehire Gidiyoruz arkdslr .Yazalim
İletiTarih: Per Arl 09, 2010 10:57 pm 
Site Müdavimi

slm arkadaslar ben yerlesım vızesıne basvurdumm essex chemsfıeld e gıdıyorum ama yazın fethıye oludenızde olcam

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 20, 2011 11:53 am 
Site Müdavimi

selam arkadaşlar,

eğer vizemi alırsam milton keynes'e taşınmayı düşünüyoruz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 03, 2011 2:49 am 

slm arkadaslar,
haftaya basvuruyorum ins londra greenwiche gidecegim.Su anda fethiyedeyim ve her yaz oludenizdeyim.sen tatil icin mi geleceksin oludenize??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 03, 2011 11:25 am 
Yeni Üye

Londraya gidiyorum . Londrada olan ya da kimler var ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 03, 2011 2:05 pm 
Site Müdavimi

slm zynp ölüdenzıdemısnız ben de ölüdenzıdeyımm
sızı tanıyorumdur sanırımm ölüdenzıde ısenız

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 03, 2011 5:55 pm 

gecen sene ovacikta calistim ama en kotu ihtimalle 3 gunde bir kere mutlaka giderdim oludenize.sen neresindeydin?? calistin mi,tatil mi??

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 03, 2011 8:52 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bende Torquay a gideceğim tabi vizeyi alabilirsek Alamazsak İSTANBUL forever :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 2:01 am 
Yeni Üye

hopp ....bende hisaronu ama simdi buckinghamshire...yaza tekrar hisaronu...bu uk nin soguk ve hareretli havasi oralari dahada cok ozletti...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 04, 2011 10:07 am 

ziyafethiye yazdı:
hopp ....bende hisaronu ama simdi buckinghamshire...yaza tekrar hisaronu...bu uk nin soguk ve hareretli havasi oralari dahada cok ozletti...

Ayni seyi bende dusunuyorum simdi tisortle ciksan usumezsin,o kadar guzel hava..ama orada ne yapicam bilmiyorum :?: hisaronunde neredeydin?? fethiye kucuk yer kesin taniyoruzdur birbirimizi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 32 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: