Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:47 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vizenizi aldiginizda Hangi sehire Gidiyoruz arkdslr .Yazalim
İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 10:32 pm 
Üye

elixir yazdı:
selma yazdı:
Merhaba,

Ben de vizemi alabilirsem Watford, Herts.e gideceğim.

watford en hosuma giden yerdir .. cok hareketli ve posh .. :)

Ben de çok beğendim. Daha önce 9 ay kadar Kensington'da ve 15 ay'da Edmonton'da yaşamıştım. Kensington'ı çok seviyorum ancak Edmonton hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Şanslıyım Watford gerçekten güzel bir yer..

Bakalım umarım herkes yeni yaşam yerlerinde çok mutlu ve huzurlu olurlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: LINCOLNSHIRE VE YAKIN CEVRESINDE YASAYANLAR
İletiTarih: Pts Mar 12, 2012 7:45 pm 

MERHABA LINCOLNSHIRE VE YAKIN CEVRESINDE YASAYANLAR VARSA TANISALIM ARKADASLAR.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 13, 2012 6:46 pm 
Site Müdavimi

st albans -Hertfordshire bu bolgeye yakin olan arkadaslar varsa tanismak isterim.bir kac turkle tanisma firsatim oldu burada ama fazla turk yok gibi.birde is yonunden cok secenek yok.malum herkes ayni dertten muzdarip.pes etmek yok is aramaya devam :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 13, 2012 6:58 pm 
Site Müdavimi

jazz yazdı:
st albans -Hertfordshire bu bolgeye yakin olan arkadaslar varsa tanismak isterim.bir kac turkle tanisma firsatim oldu burada ama fazla turk yok gibi.birde is yonunden cok secenek yok.malum herkes ayni dertten muzdarip.pes etmek yok is aramaya devam :D

merhaba jazz :) türkiyede mesleğin falan varmıydı..yardımcı olabilirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 13, 2012 11:15 pm 
Yeni Üye

slm ben basildonda essexte kaliyorum gorusmek isteyen arkadas varsa yazsin bu arada turkyeye gidip calismak isteyen arkadaslara tavsiyem eger soresiz yada uk pasaporu almak istiyorsaniz unutmayin onunuzde 3 yil bir sore ve 180 gun uk disinda kalma sansiniz var hastaniz olur acil bir isiniz olur bunlari dosunerekten hareket edin ben o yanlisi yaptim 3 ay kaldim ilk senemde bosuna zamanim gitti simdi kara kara dusunuyorum avrupaya yada baska yere nasil geziye gidecegim diye

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 14, 2012 1:07 pm 
Yeni Üye

selam arkadaslarr ben colchesterda yasiyorum ve ipswich de turk muhasebeci varmi cunki ipswich de coffee shop acmak uzereyim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 14, 2012 1:44 pm 
Site Müdavimi

merhaba arkadaşlar bende iskoçya kinross'a gidiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 18, 2012 4:43 pm 

farplanet yazdı:
bende lincoln de yaşıyorum arkadaşlar...büyük şehirleri düşününce burada pek türk görmek mümkün diil...bana yakın olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim...görüşmek üzere..

bizde lincoln de yasiyoruz farplanet ozelden yaz tanisalim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 19, 2012 8:05 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

vizemi aldım ve c.tesi chester'a yolculuk var ;) bu arada landıng card la ilgili bilgi verirmisiniz? dolu halini paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...

selametle

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 19, 2012 7:44 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

selman google görsellerde landing card uk olarak aratırsan görürsün örnekleri var.sırasıyla soyad,ad,cinsiyet,doğum tarihi,doğum yeri,milliyet,meslek,uk iletişim adresin(yaşayacagın),pasaport no,pasasort son geçerlilik tarihi,uk kalış süren(yerleşim olduğu için vizenin son tarihini yazacaksın) uçtuğun hava limanı ve uçuş kodun bilgileri(boarding card'da yazan) bunlar,eğer uçak istanbul çıkışlıysa zaten dağıtırlar uçakta ama sahil uçusu yani Türklerin olmadığı uçussa uçuşa yakın isteyebilirsin kabin görevlilerinden,indiginde gümrüktede var,sıraya girmeden ama bu sana vakit kaybettirir inmeden halledersin..........iyi yolculuklar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: