Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:25 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vizenizi aldiginizda Hangi sehire Gidiyoruz arkdslr .Yazalim
İletiTarih: Sal Mar 15, 2011 6:13 pm 

mmilton keynes =)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 15, 2011 8:03 pm 
Site Müdavimi

bende anlamadım arkadaşlar elini kolunu sallayarak nasıl girmiş uk allah allah

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 20, 2011 8:58 am 

arkadaslar merhaba,daha once ab vatandasiyla evlilik ve AB de serbest dolasim hakkiyla ilgili bir mesaj yazmistim ancak kimseden cevap gelmedi..kisaca ingiltereye nasil geldigimi anlatayim..esim ve oglum bulgar vatandası ve benımde bulgarıstanda suresız oturumum var evlilikten dolayi..ingiltereye gelmek icin kime sorduysam herkes vize almam gerektigini soyledi.ingiltere konsoloslugu da ayni sekilde cevap verdi..ancak londrada bir bulgar ofisi var,oraya sorduk ve bize "esimle beraber olmak sartiyla ingiltereye vizesiz girebilecegimi" soyledi..bizde gittik biletimizi aldik ve london luton havaalindan giris yaptik..gırıste pasaport bile sormadilar,sadece bulgar oturum kimligimle girdim..2004 yili avrupa birligi konseyi kara derki" ab vatandasi ve aile uyeleri tum ab ulkerinde ozgurce dolasım hakkina sahiptir"..buna ragmen konsolosluklar vize istiyorlar..ancak ulkeye giriste kimseyi geri cevirmiyorlar..en kotusu sadece evliligin gercek olup olmadigini arastiriyorlar..benim konumumdaki arkadaslara umarim yardimci bilgiler olmustur...

bu arada arkadaslar icinde londrada yasayan ve sign,leaflet ve montaj isinden anlayan varsa ve calismak isteyen varsa haber bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Mar 20, 2011 5:10 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bunun anlami o zaman biz suresiz otumu alinca esmizle gezeriz tatil icin diger ulkelere vize almamiza gerek yok shengen felen ben hala tam olarak anladim desem yalan olur i will find out when i need it

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 21, 2011 1:25 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Bu işte garip bir durum var,bende anlayamadım border agency sayfasınada baktım,EU vatandaslarına bazı hakları var ama bulgaristan oturumu olanın nasıl girdigini anlamadım cunku sitede cogu arkadasın yerlesim vizesi var ama biz ispanyaya tatile giderken shengen almak zorundayız esimiz british oldugu halde ki bulgaristan ve romanyanın kurucu ülkelere verilen cogu hakkı yok.ingiltere amerika ve israilden sonra hava alanı güvenliginin en yogun oldugu ülke,daha istanbuldan yola cıkarken ucaktakilerin bilgileri buraya geliyor ve cogu havaalanında parmak izi kontrolu hatta bazı hava alanlarında göz iris kontrolu var,hatta benim dalaman uk ucusumda ucaktaki tek Türk oldugum halde pasaport ve vize fotokopimi almıslardı bilgilendirme icin,bilgiler burada http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/trave ... tukborder/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 21, 2011 2:38 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

pgs79 yazdı:
Bu işte garip bir durum var,bende anlayamadım border egency sayfasınada baktım,EU vatandaslarına bazı hakları var ama bulgaristan oturumu olanın nasıl girdigini anlamadım cunku sitede cogu arkadasın yerlesim vizesi var ama biz ispanyaya tatile giderken shengen almak zorundayız esimiz british oldugu halde ki bulgaristan ve romanyanın kurucu ülkelere verilen cogu hakkı yok.ingiltere amerika ve israilden sonra hava alanı güvenliginin en yogun oldugu ülke,daha istanbuldan yola cıkarken ucaktakilerin bilgileri buraya geliyor ve cogu havaalanında parmak izi kontrolu hatta bazı hava alanlarında göz iris kontrolu var,hatta benim dalaman uk ucusumda ucaktaki tek Türk oldugum halde pasaport ve vize fotokopimi almıslardı bilgilendirme icin,bilgiler burada http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/trave ... tukborder/

evet pgs abi simdi baktim siteye orda ayni sekilde pasaport kontrolu ve vize nasil oluyorda ulkeye bu sekilde girisd yapilabiliyo bole bisey varsa bu sefer kendi vatandaslarina haksizlik olmuyomu esi bulgaristan vatandasi elini kolunu sallaya sallaya girecek benim esim ingiliz vatandasi bize etmedilklerini birakmicaklar ulkeye girene kadar
kaldiki vizesiz girmis o zaman bizim hic vize almamamiz gerek cok garip

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 5:00 pm 

http://web.deu.edu.tr/hukuk/dergiler/de ... iozkan.pdf (kisacasi bu sayfada hersey dogru durust yaziyor evlilikden dolayi alinan oturumla vizesiz gidilebiliniyor arkadaslar)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 27, 2012 7:46 pm 

bende lincoln de yaşıyorum arkadaşlar...büyük şehirleri düşününce burada pek türk görmek mümkün diil...bana yakın olan arkadaşlar varsa tanışmak isterim...görüşmek üzere..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 5:42 pm 
Üye

Merhaba,

Ben de vizemi alabilirsem Watford, Herts.e gideceğim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 15, 2012 5:48 pm 
Site Müdavimi

selma yazdı:
Merhaba,

Ben de vizemi alabilirsem Watford, Herts.e gideceğim.

watford en hosuma giden yerdir .. cok hareketli ve posh .. :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: