pgs79 yazdı:
Bu işte garip bir durum var,bende anlayamadım border egency sayfasınada baktım,EU vatandaslarına bazı hakları var ama bulgaristan oturumu olanın nasıl girdigini anlamadım cunku sitede cogu arkadasın yerlesim vizesi var ama biz ispanyaya tatile giderken shengen almak zorundayız esimiz british oldugu halde ki bulgaristan ve romanyanın kurucu ülkelere verilen cogu hakkı yok.ingiltere amerika ve israilden sonra hava alanı güvenliginin en yogun oldugu ülke,daha istanbuldan yola cıkarken ucaktakilerin bilgileri buraya geliyor ve cogu havaalanında parmak izi kontrolu hatta bazı hava alanlarında göz iris kontrolu var,hatta benim dalaman uk ucusumda ucaktaki tek Türk oldugum halde pasaport ve vize fotokopimi almıslardı bilgilendirme icin,bilgiler burada
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/trave ... tukborder/evet pgs abi simdi baktim siteye orda ayni sekilde pasaport kontrolu ve vize nasil oluyorda ulkeye bu sekilde girisd yapilabiliyo bole bisey varsa bu sefer kendi vatandaslarina haksizlik olmuyomu esi bulgaristan vatandasi elini kolunu sallaya sallaya girecek benim esim ingiliz vatandasi bize etmedilklerini birakmicaklar ulkeye girene kadar
kaldiki vizesiz girmis o zaman bizim hic vize almamamiz gerek cok garip