Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:45 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Vize redlerinin yerleşim vizesine etkisi
İletiTarih: Pzr Ağu 15, 2010 11:43 am 
Üye

merhaba aranıza yeni katıldım ve biraz yardıma ihtiyacım var

2009 senesinde ingiltereye 5 aylık öğrenci vizesi alarak gittim ( verdikleri vize ziyaretçi öğrenci vizesi değildi ) ve ingiltereden vize uzatmasına başvurdum vizemin bitiş tarihi 22 hazirandı ben 21 Mayıs da başvurdum ve beni 3 haziranda biometrik için çağırdılar 27 kasımda vize red mektubum geldi ve ben 15 gün sonra ülkeyi terkettim
2010 da mart ayında kız arkadaşımı görmek için ingiltereye turist vizesine başvurdum ve red mektubu geldi
şimdi ise 1.5 senelik bereberliğimi evlilik ile birleştirerek nişanlımla beraber yaşmak istiyorum ve yapacağım bu vize başvurusunda bu önceki vize redlerimin bana ne gibi engeller getirebilir birde benim nişanlımla aramda yaş farkı 10 sene bu bir sorun yaratırmı inandırıçılıkta
vize red mektuplarım aşağıdadır şimdiden yardımlarınızdan dolayı çok teşkkür ederim

öğrenci vize reddi
http://img841.imageshack.us/img841/8131/dscf60841600x1200.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/7955/dscf60851600x1200.jpg
http://img697.imageshack.us/img697/8543/dscf60861600x1200.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/4808/dscf60871600x1200.jpg

turist vize reddi
http://img97.imageshack.us/img97/7601/dscf5633j.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/9099/dscf5634.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/7150/dscf5635h.jpg
http://img714.imageshack.us/img714/8554/dscf5636xa.jpg

En son wazzz tarafından, Çar Ağu 18, 2010 10:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Vize redlerinin yerleşim vizesine etkisi
İletiTarih: Çar Ağu 18, 2010 9:32 pm 
Üye

evet şuan forma bakıyorum hatayı buldum have u made an application to the home office to remain in the uk in the last 10 years sorusuna hayır demişim =(

peki bu hata düzeltilebilinir mi üsteki msj ım doğrultusunda

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 21, 2010 11:39 pm 

Merhaba Wazz,

sorununa çözüm getirebildin mi? bende de aynı sorun var ve yardımına ihtiyacım var.
Teşekkürler
Çağatay

terrifictefic@hotmail.com, bana buradan ulaşabilirsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 9:11 pm 
Üye

şimdilik bir gelişme yok evukat bulmaya çalışıyoruzz gelişmeleri yazıcam benimde bildiğim yukardakinden ibarettir :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ağu 25, 2010 11:43 pm 
Üye

ayın 3 ne avukatla randevümüz var bakalım hayırlısı umarım bir şeyler çıkar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 10, 2010 1:25 pm 
Üye

nişanlımın sayesinde overstay meselesi çözüldü

Dear Ms

Further to our telephone conversation this morning, I am writing in reply to your letter of 26 June about the decision to refuse a visa to your boyfriend, Mr k , on 12 March.

Having examined the documents you have provided, I agree with your conclusion that the entry clearance officer (ECO) was wrong in applying paragraph 320(7b) of the Immigration Rules in relation to a period of overstaying in the United Kingdom. You are correct in stating that Mr k remained legally in the UK while his application for further leave to remain was considered.

The ECO also refused Mr k’s application under paragraph 320(7a). This relates to false representations and refers to his failure to declare the application made in the UK on his visa application form. I have noted your explanation for this omission and consider it may be classified as an innocent mistake. This would be considered more fully at the time of any future application. You have told me that Mr ks next application is likely to be for a Spouse visa to join you permanently in the UK. I can confirm that in any case, paragraph 320(7b) (which relates to false representations in previous applications) is not applied to such applications.

I hope you find this letter helpful. As I mentioned, Mr k may wish to include a copy with his future application.

Yours sincerely

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Ekm 12, 2010 9:16 pm 
Üye

aklıma bişey geldi öğrenci vizesi ve turist vizesi alırken erkeklerden askerlilkle ilgili bir belge istiyorlardı ama adamlar konturol listesini kaldırlılar ve bu belge şartmıdır hala bilginiz var mıı aslında hangi belgelere ihtiyacım olacağıyla ilgili kesin bir liste bulamadım bulduğum listede fazla bir bilgi vermiyor ( Vize başvurunuzda sunmanız gereken belgelere ilişkin kılavuz bulduğum liste buu )

tavsiyeniz ne olur bide bu ingilizce yeterlilikk sınavı 27 kasımda yürürlüğe giriyor ben bu tarihten önce başvuru yapıcam bu beni kapsamıyor dimi

bu arada başvuru formunda eşimin hali hazırda pasaportunda yazan soyadını mı yoksa benim evliliğimden dolayı kazandığı soyadınımı yazmamamız gerekir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Turist Vizesinde Ret Alırsam???
İletiTarih: Cum Arl 17, 2010 10:27 pm 

Merhabalar.yardımınıza ihtiyacımım var.şimdi ben turist vizesine başvurduğumda eğer ret cvb alırsam.eşim ingilterede oturum bekliyo alınca oturumu o bana yanına almak için başvurduğunda benim daha önceki turist vizesinden aldığım ret bunu etkilermi???
bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Turist Vizesinde Ret Alırsam???
İletiTarih: Cum Arl 17, 2010 11:03 pm 
Yeni Üye

evet etkiler konsosluk onu görür ama fazla etki etmez rahat ol ama gitme amacını ben yerleşmeden önce görmek istiyorum gibi yap evli olmadan olsaydı çok kötü olurdu bye

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Turist Vizesinde Ret Alırsam???
İletiTarih: Cmt Arl 18, 2010 11:11 am 
Site Müdavimi

kazım yazdı:
evet etkiler konsosluk onu görür ama fazla etki etmez rahat ol ama gitme amacını ben yerleşmeden önce görmek istiyorum gibi yap evli olmadan olsaydı çok kötü olurdu bye

red alman durumunda ciddi etkiler
daha once ziyaret icin basvuru yapip red alan ve sonra evlenen 2 kisi taniyorum mahkemede cok uzun surdu
ayrica madem esisin neden ziyaret icin basvurdun diye sorarlar?
garip karsilanir
senin durumunu biraz biliyorum aynen daha once soyledigim gibi esin oturumunu aldiktan sende yerlesim vizesine basvurabilirsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz