Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:15 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Turist Vizesinde Ret Alırsam???
İletiTarih: Cmt Arl 18, 2010 10:16 pm 
Yeni Üye

pardon bir düzeltme yapacağım ben oturum almamış yazısını görmemişim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: VİZE REDDİ
İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 11:30 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar 2006 tarihinde davetiye vizesine başvurdum ve red aldım red kağıtlarını kaybettim. Şimde yerleşim vizesine başvuracağım.Sadece pasaportumun 30. sayfasında UK 26.12.2006 İSTANBUL. yazıyor. On yıllık ban söz konusumu ? Bunun anlamı nedir ? Teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: VİZE REDDİ
İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 11:31 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

pardon 30. sayfa değil 38. sayfasında yazıyor.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 11:46 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm o tarihin anlami red yedigin tarih 10 yillik ban verdiklerinde red mektubunda belirtmektedirler .
pasaporta yazmazlar 10 yillik red aldigini

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 11:59 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ottoman ben mektubu okumadım kardeş konsolostaki türk bayan bazı evraklarımın eksik olduğunu söyledi bende aldım evrakları hiç okumadım red kağıtlarını. bunu öğrenebilmemizin yolu varmı ?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Vize redlerinin yerleşim vizesine etkisi
İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 1:58 pm 
Site Müdavimi

Atalay arkadas daha once red aldigin kisi ile iliskin devam ediyorsa? ve evlilik yerlesim planin varsa red nedenlerini arastirman lazim
unutma daha once turist&ziyaret vize red alip daha sonra bunu yerlesime cevirmek riskli bir konudur ordaki red nedenlerini yerlesim vizen icin mumkun hale getirmendir
ayrica hayir bir baska bayani ziyaret icin red alip ondan sonra bir baska bayanla hayatini birlestirmek ve yerlesime basvurmak isini daha zora sokacaktir
sunu hic bir zaman unutmayalim evlenmek demek vizemiz cebimizde demek degildir asla
vizeler ve basvurular genelde birbirine yakindir asla unutmayalim o ziyaret bu yerlesim demek gibi dusunmeyelim
umarim yardimci olmustur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 19, 2010 9:04 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bende şunu hatırlatıyım yanlış bilinen bir konu vize reddi farklı bir konu 10 yıllık giris yasagı farklı bir konudur,10 yıllık yasak sudur siz basvurunun altına imzanısı atıyorsunuz(okudum anladım)sizi zaten uyarıyorlar yanlıs bilgi evrak konusunda,bu sudur genelde cok göc veren illerde eskiden cok yapılırdı adam ilkolul mezunu kendini evraklarda universite mezunu gosteriyor veya durumu yok sahte tapularda 4 evi var,veya issiz sahte belge ile sirket ortagı,ciftci ama sahte belgelerle ziraat muhendisi yurtdısında tarım fuarına gidiyor vb gibi :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 8:12 pm 

Merhaba arkadaslar. ingilterede 1 yildan fazla dil egitimi aldim. Advance seviyede okulu bitirip sertifikami aldim.

Ingilterede IELTS kursu alabilmek icin eylul ayinda ayni okula basvuru yaptim. eski is yerimde yazi aldim ielts kursuna ihtiyacim oldugunu ve iyi bir puan alinca daha iyi bir gorevle orada calismaya devam edecegime dair. Bu arada okuldan advance sertifikam olmasina ragmen okul kabul mektubunda seviyemi baslangic olarak belirtmis. Ajans evragi bana basvuruma 1 saat kala verdi ve ben kontrol etmedim. Bendeki tum belgeleri tekrar tekrar kontrol etmistim oysa. Okulda benim eski ogrenci oldugumu biliyordu oraya ielts icin basvurdugumu da. Bu arada okulun sertifikasida basvurularim arasindaydi.

Basvurumu 2 hafta sonra red aldim. Okuldan yaptiklari hatayi aciklayan mektup aldim, bende durumu mektupla acikladim. Is yeri yazisinida daha aciklayici temin ettim. Tekrar basvurdum ama 2 hafta sonra tekrar red aldim.

Bu arada ben Ingilteredeyken erkek arkadasimla tanismistik. oradayken onunla 9 ay kadar beraber yasadik. Yazin o buraya tatil icin geldi 1 ay kadar beraberdik. Vize reddinden sonra hemen tekrar geldi. Bu arada bu surecten sonra evlenmeye karar verdik.

Benim sorum bu iki ogrenci reddi beni yapacagim yerlesim vizemi ne sekilde etkiler. Onlari iyi sekilde aciklami yapmaya calisacegim ancak bu redlerden dolayi cok tedirginim. Olmaktada hakli oldugumu biliyorum. Daha once ogrenci veya turist vizesinde red alanlar yerlesim vizesine basvururken nelere dikkat etti. Benimle deneyimlerini paylasir ve tavsiyede bulunurlarsa com minnettar olurum.

tesekurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Oca 19, 2012 10:56 am 
Site Müdavimi

teşekkür ederim kardeşim,home officeye basvurma konusu kafama takılmıştı..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz