Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
| Yazar |
Mesaj |
|
sodi
|
İleti başlığı: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pzr Mar 06, 2011 9:05 pm |
|
|
|
merhaba arkadaslar ben temmuz 2010 da evlilik vizesine bas wurdum ve red aldim mahkemeye gitti mayisin 2011 ine mahkeme gunu verdiler ama mahkemenin konsolosluga verdigi tekrar gozden gecirme suresi icinde konolosluk hic bir cewap gondermedi olumlu yada olumsuz . Sizce bu normalmi ve hala tekrar red verme haklari varmi mahkeme gunune mayis 2011 kadar ve ve bu benim icin iyi birseymi , cevremdeki insanlara sordugumda bunun normal olmadiginni soyluyorlar . Deneyimli arkadaslardan yardim bekliyorum tessekkurler
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
ottoman
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pzr Mar 06, 2011 9:15 pm |
|
| Site Müdavimi |
 |
Kayıt: Cmt Eyl 25, 2010 12:57 pm İleti: 185 Konum: United Kingdom/Cornwall
|
|
slm home office mahkemenin kendilerine verdikleri sureyi sonuna kadar kullanmaktadirlar
ins olumlu sonuclanir vizen
bol sans
_________________ If You Have Money Land Rover If You Dont Have Money Game Over
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
sodi
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 12:20 am |
|
|
|
iste demek istedigim yani mahkemenin konsolosluga verdigi sure ocak 2010da bitti ama olumlu veya olumsuz bir cevap gelmedi
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
ottoman
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 1:04 am |
|
| Site Müdavimi |
 |
Kayıt: Cmt Eyl 25, 2010 12:57 pm İleti: 185 Konum: United Kingdom/Cornwall
|
|
SLM KARDES SEN BI KONSOLOSLUGU ARA YADA EMAIL AT gercekten garip simdiye kadar cvp vermeleri gerekiyodu
_________________ If You Have Money Land Rover If You Dont Have Money Game Over
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 1:15 am |
|
|
|
sodi eylulde red aldim mahkeme benimkinde de konsolosluga verigidi sure mart 18 bekliyom hala olumlu olumsuz cevap yok nasil is anlamadim.bu durumu avukatin yokmu bilmesi lazim
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 1:29 am |
|
|
|
sodi siz hangi sehirden basvuru yaptiniz baya uzun tarih vermislerde o yuzden sordum
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
sodi
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 9:12 am |
|
|
|
ben ankaradan bas vurdum ve avukatim mahkemeyi aradi mahkeme konsoloslugu aramis ve bir cevap bekleddiklerini soylemisler . aksi taktirde oturum vereceklerini soylemisler avukatin dedigi bu
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 12:21 pm |
|
|
|
cok enterasan aslinda mahkemenin konsolosluga tanidigi sure vardi o surede cevap vermemisse size vize vermesi lazim mahkemenin bunlarin isine akil sir erdirilmiyor
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
sodi
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 1:32 pm |
|
|
|
valla eger mahkemeye son iki haftaya kala itiraz haklari warmis avukatin dedigine gore yogunluktan dolayi cevap vermemis olabilirler yoksa dosyamimi kaybettiler bilemiyorum dediginiz gibi bunlarin isine akil sir erdirilmiyor
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
aksaraylı68
|
İleti başlığı: Re: vize reddi ve mahkeme cevabi Tarih: Pts Mar 07, 2011 2:08 pm |
|
|
|
arkadaşlar benimkide 28 martta cevap gelecek itirazdan ama ama red gelecek ondan sonra mahkemeye gidecegim bir sorunuz varsa visainfoservice den mail atın muktaka arıyorlar ben iki defa mail attım aradılar istanbuldan o formu full doldurmazsanız mail gitmiyor dilini türkçeye çevirin ve track numarası başvuru numarası hepsini yazıyorsun cevap verirler adamların amacı bıktırmak başka bir şey degil
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|