Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:44 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Vize Reddi ve Devam eden surec
İletiTarih: Pts Ekm 18, 2010 1:24 pm 

selam arkadaşlar;

ben yazılım firmasında çalışıyorum.geçenlerde vize başvurusunda bulundum yanlız ustume bır ev tapusu olmasına rağmen vizemi red ettiler.sebep olarakda bankadı param 4598 tl ınandırıcı gelmemmıs ve arkadasımın masraflarımıı nasıl karsılayacağını beyan etmemısım.aldıgım maasş asgarı ucret uzerınden gosterıldığı ıcınde ıngıltere parasıyla 250 paunda denk gelıyomus.bu yuzden vızemı ıptal ettıler.sımdı sırketımın ıngılterede bır subesı bulunuyor ve patronum bana yardım edecek benı oraya gondermek ıstıyor ordakı fırmanın sahıbıde benı ıstıyor yanlız bır kere red yedıcığım ıcın sızce vıze alma sansım hala devam edıyormu?goruslerınızı belırtırsenız cok sevınırım...teşekkur ederım...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Vize Reddi ve Devam eden surec
İletiTarih: Sal Ekm 26, 2010 9:49 am 
Site Müdavimi

bircok arkadas bu konuda red aliyor
sen sana verilen red yazisinda eksileri artiya cevirmen gerekli
oncelikle maasin kadar sigorta primin yatmali bu ana sart
ayrica maasin tamami bankaya yatmalidir diger
eksikleri giderdigin zaman vizeni alirsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 27, 2010 5:16 pm 

peki şirket aracılığıyla gıtme sansım nedır?sırket gonderıyor butun masraflar onlara aıt ben sadece orda fırmanın ısını yapmak ıcın gıdıcem ?tekrar red alma sansım varmı?sırketımın durumu cok ıyı...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 28, 2010 10:23 am 
Site Müdavimi

sirket derken turizm,seyahat yada nedir?
ordaki goreviniz nedir?
onemli olan senin pozisyonundur
sana soyledigim gibi red mektubunda ne yaziyor ise maddeleri tersine cevirmendir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 30, 2010 1:08 pm 

şuan şirketle gitmeyi iptal ettim..evlenerek gitmek istiyoruz ve 29 kasımdan önce evlenicem..başvuru yapıcam çince gibi ingilizcem var (çok kötü) :D...bana tavsiyen neler olur?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 31, 2010 12:37 pm 
Site Müdavimi

kesinlikle tavsiye etmem cunku red almissin?evlenmen isini daha da zorlastirir asla inanmazlar
benzer bir konuda bir tanidik red aldi sonra evlendi vizeye basvurdu yine red aldi
burada yetkililer senin amacina bakar iliskine bakar kontrol ederler onemli olan bu sonrasi ise esinin ordaki yasami ve gecimini ne ile sagladigidir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ekm 31, 2010 2:20 pm 

benım ordakı esım cezaevınde calısıyor.aldıgı ucrette ıyı sayılır saatı 15 paunda calısıyo.ortalama gunde 6 saat calısıyor.kendı evı var onun parasını oduyor aylık 322 paund.parayla ılgılı bır problemımız yok aslında..ılıskımıde kanıtlayacak kadar belge verebılırım aslında 5 aydır ortalama ayda 500 sms gunde en az bır kere arama ve beraber yaptıgımız otel tatılı bunları belgeleyebılırım.ama aaslında bunlarada pek fazlal guvenmıyorum ve evlendıkten sonra kursa gıdıcem yanı bır yıl dolmus olucak ılıskımızde..bu sekılde ne gıbı bır onerın olur bana?teşekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 02, 2010 10:29 am 
Site Müdavimi

ayni seyleri soylerim yine ingiliz konsoloslugu inanmaz buna cunku bastan sirket araciligi ile basvurmussun simde evlendin vize istiyorsun ortada garip bir durum var simdi!
bence bugunden itibaren evraklarini topla,ingilizce kursuna git iyice olgunlastiktan sonra vizeye basvur
sinav konusunda benim de diger arkadaslar gibi cok fazla bir bilgim yok, ama cok zorlu bir sinav olucagini sanmiyorum elbette orta derecede yazabilir ve okuyabilir seklinde bir ingilizcen olmali bugun turkiyede yerlesim almak isteyen yabancilar icinde gecerlidir benzer sinav

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 02, 2010 7:46 pm 
Yeni Üye

slm arkadaşım siteden bir arkadaş 2 defa red yediği halde eksiklerini düzeltti tekrar başvurdu 3. de aldı vizeyi dil olayıda benim antalyadan arkadaşım da ilkolul seviyesinde ingilizce vardı oda aldı vizeyi üstelik ingilizlede evlenmedi ingilterede okuyan bir polonyalı öğrenciyle evlendi gelecek hafta geliyor aldı vizeyi sen evraklarını sağlam tut gerçekler nelerse onları yaz ilişkini fotolarla ve konuşmalarla kanıtla alabilirsin vizeyi denemek hiç denememekten iyidir ayrıca senin maddi durumunun hiç önemi yok önemli olan buraya geldiğinde eşinin seni karşılayacak düzeyde olması kolay gelsin

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: iki defa ingiltere aile ziyareti vizem reddedildi
İletiTarih: Per Arl 22, 2011 4:50 pm 

öncelikle bu forumda emeği geçen herkese teşekkürler...yaklasık 2 ser ay arayla esimi ve ailesini ziyaret etmek için aile ziyareti vizesine basvurdum. ilk basvuruda eksık belge yüzünden reddoldu. ikinci basvurumda bu eksık belgeleri tamamlayıp tekrar basvurdum. ve cok komik iki neden sunarak reddoldu. eşim ingliz ve türkiye de yasıyoruz ve eşimin ıkı yıllık oturma izni var yani işim gücüm evim barkım eşim türkiye de yasıyoruz. eşimin ailesi yılda en az iki kez türkiye ye bize ve benim kendi aileme ziyarete geliyor. ve biz bu yıl eşimle beraber eşimin ailesine ziyaret etmeye karar verdik. ama vize olmayınca dogal olarak gidemedik. ve birinci vize basvurum reddolunca eşim gitt ailesine ziyarete. inannın o kadar moralimi bozdu ki bu durum... Allah inannın kimseye böyle bu durumla karşı karşıya getırmesın... şimdi sorum şu: dogal olarak bunlar ikinci vize reddi ile beraber temyiz basvuru formu da gondermısler. ikinci vize reddi nedeni şu: bankada kı para nerden geldi:) ben yabancı bı sırkette( ingiliz şirketi) devremülk ve emlak satış temsılcısıyım. ve sattıgım evın parası ve maasım ıngıltere uzerınden gelıyor ki bu na belırttım. boyle bı sacmalık olur mu ya?): umarım bırılerı bana yardımcı olabılır..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz