Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:41 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vize Reddi ve Devam eden surec
İletiTarih: Cmt Arl 24, 2011 7:50 am 
Site Müdavimi

Red mektubunu kopyalarsan yardimci olabiliriz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 07, 2012 10:39 pm 
Yeni Üye

Mrb arkadaslar annem ve babam icin turist vizesi başvurusu yaptık fakat red verdiler.ben yerleşim vizesi ile yaklaşık iki ay önce Londra'ya geldim.davetiye yi akrabamız düzenledi.Türkiye'de kına gecesi yaptık düğünü burada yapacağız .yanlız ben vizemi mahkeme sonucunda aldığım icin Londra'ya gelmem 1 ,5 seneyi gecti.şimdi red nedeni olarak ikinci düğünümü yapacaklar demişler ve sponsor la ilgili bisey ler fakat o tam olarak onu bilmiyorum.red mektubu icerigini tam olarak bilmiyorum.şimdi itiraz etsek acaba kaç gün icinde bilgi alırız.çünkü ben yerleşim vizesine itiraz ettim ve çok uzun sürdü .sponsor bütün masraflarını karşılayacağını saglık ilgili sorun oldugunda falan herseyi yazdı.davetiye yazan kisinin is yeri var burada tapulu evi var pasaport fotokopi koydu.yardım çi olabilirseniz sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 10, 2012 1:54 pm 
Site Müdavimi

Durumun o kadar karisik yazmissin anlamak gercekten zor,sen kendi annen baban ziyaret vizesi degilmi?evlilik ne onuda anlamadim,sponsor kim sen degilmisin?niyet ve belge en ciddi taraftir tum vizelerde

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 28, 2012 12:04 pm 

selamlar 2 bucuk yila yakin ingilterede yasiyordum ilk turist olarak gittim sonra ankara antlasmasina basvurdum.ve bu aradada evlendim avukatim bana turkiyeden basvurmami soledi ve turkiyeye geldim 9 ay once haziran ayinda oturum vizesine basvurdum. ve 3 ay sonra red geldi bu siradada esim 4 aylik hamileydi sonra aile ziyaretci vizesine basvurdum yine red verdiler sacma sapan sebeplerden dolayi ve 3. defa ayni vizeye birdaha basvurdum,eger mahkemeye gitseydim cok uzun surecekti ve 3. de red geldi bu arada esim 8 aylik olmustu ve ben onun yaninda olamicaktim... family visitor a appeal yaptik martin 1nde mahkemeye esim ablam avukatim ve 4 aylik kizim girdi mahkemenin cok iyi gectigini solediler sadece 30 dk surmus ve esime 5 soru sormuslar bugun ayin 28 i ve normalde 10 gunde geldigini uk border agency sayfasindan okudum.NEDEN BU KADAR GEC SURUYOR ???? NO NEWS A GOOD NEWS DIYORUM BEN AMA UMARIM OLUMLU BI SONUCTUR COK YIPRANDIM VE 5 AYDIR COCUGUMU ESIMI GOREMIORUM :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 31, 2012 9:51 am 
Site Müdavimi

burada yerlesim vizesine basvurup sonrasinda aile ziyaret vizesine basvurmak zorlamadir bana gore yanlis anlama lutfen,ilgili vizenizde mutlaka sonuna kadar hukuk yollarini tuketmemeniz gereklidir.su anda yapilacak islem beklemenizdir
bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Aile Ziyaret Vize Reddi
İletiTarih: Cum May 04, 2012 7:55 pm 

merhaba arkadaslar,
Konu Kardesimin vize reddi,
red kagidini okudugumda bir cok sacmalikla doldurdugunu fark ettim, sorunun bu oldugunu dusunmedigimin yani sira merak ettigim durumlar bunlar
1 yeni basvuru yapip eksik yada yetersiz zannedilgi durumlara belgelere belirterek tekrarmi gondersem,
ki bi daha basvuru sure icin belli bir zamn gecmesi gerekiyormu bilmiyorum
2 itiraz hakkin var demis ama forum gondermemis, gonderdigini red kagidinda yazmasina ragmen
(IATF-2 formu)
bu formu nasil temin edebilirim ve itirazi nereden yapmam lazim ingilteredenmi yoksa turkiyeden mi bilmiyorum
ayrica mahkeme yolu ile surecin ne kadar olabilecegi hakkinda bilgisi olan belirtirse hangi yolu secmem gerektine yardimci olur
tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Aile Ziyaret Vize Reddi
İletiTarih: Cum May 04, 2012 9:20 pm 
Site Müdavimi

red mektubunu kopyalayin bakalim
sorun nedir?
ona gore yol bulalim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 05, 2012 9:16 pm 

tekrar selamlar durumu asagida aktariyorum
you have aplied to visit your brother,you state that you will stay 2-3 weeks i do not find it credible that aperson in full time employment can give a vegue answer like this. you are 27 and have worked at your father's hairdressing business since march 2012and have provideda latter confirming this,however,you have provided no information regarding your employment history or what you have been doing prior to current jop.your state that your monthyl income from all souces 1000-1750TL however this has not been evidanced.i have note the payslips you have provided however without officcal document confirming them such a SSK document or corresponding bank statment i am not satisfied that you earn the amount claimed.futhermore i note that your father offically declared a total taxable amount profit of 2000TL which is marginally greater than what you claim to earn in a month. as a evidanced of funds available to you , you have submited bank statment from ZIRAAT BANK i note that the acount considerable deposit made recently that are inconsistent with your income i am unclear of orgin funds and i am therefore not satsfied that these
bank statement provide an accurate reflection of your financial circumtances without satisfoctory evidance to show the source. i am not satisfied that this money is available for you exclusive use

considering the foregoing i am not satisfied that you are genuine visitor that you will leave the UK upon completion
of your visit.that you have sufficient funds to maintain and accommodete yourself and any your dependant adequately or that you can meet the cost of your onward journey

i have therefore refuse your application because i amnot satsfied you are entitled to appeal against refusal descion.......
if you decided to appeal, we strongly adviced to you fill all sectoin on appeal form and submit all revelant document,as it may be resolve the problem issue without appeal hearing

simdi duruma baktigima buraya yazdiklarinin cogu kafadan uydurma
cunku kardesim 2012 martan itibaren full time ondan oncede 2010 -2012 arasinda ayni is yerinde self employment olarak company head paperle belirtik
aylik geliri icin skk documunu koymadik dogru ama buna neden maas bodrosunda bu bilgilerin bulunuyor olmasi
babamin 2000 tl vergi beyani 2010- 2011 yilina ait vergi lehvasindaydi yani bu kadarmi salak bu adam kardesim 2012 marta ise giris yapmis ne mantikla bunu kiyaslama yapmis anlamadim
bankayla iligi olarak iki tane banka hesabi gonderdim biri dedigi gibi kisa zaman once koydugumuz doviz hesabi 1550 pound digeride hsbc tl hesabi 15000 tl hesapta ve hesap eski ve hareketli, burada karisiklik olmasin diye de onceden belirtim iki hesapta ziyaretim icin musaitir kolaylik olsun diye bir miktarini doviz hesabina yatirdim bunu neden boyle yazmis sadece uydurmumak istemistir demiski hesabindaki para gelirini tutmuyor ama gelir ve normal acountaki para miktarina bakarak hesap etmemis benim cok fazlada ekleyerek sizi karistimak istemeden
gerekli oneri ve yapilmasi gerekekn mantikli tavsiyeleri vermenizi bekliyorum
TESEKURLER

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr May 06, 2012 4:50 pm 
Site Müdavimi

Haluk bey yanlis anlamayin ama buradaki red nedenleri mantiksiz degil,ben forumda bu konuda cok yazi yazdim,birkac arkadas bunlara itiraz etti vizemi alirim gibilerinden
vize kurallarinda su aciktir,dunyadaki tum ulkelere vize basvurunuzda sizden finans ile ilgili belgelerin eskiksiz olmasi icin en ufak ayrintiyi bile isterler.nedeni maalesef Turkiyeye gelmis gecmis butun iktidarlar bir turlu ekonomiyi duzeltemedikleri icin vize kapilarinda insanlar cile cekiyor,oysa herkesin maasi bankaya yatsa,ve Devlet belli kesime gore vergiyi otomatik alsa ve en az asgari ucret 1250 T.L olsa bu sorunlar asilicaktir,ama soygun duzeni bir takim kisiler yuzunden hayata gecmiyor
simdi ne kadar kazanc var ise ona gore ssk ile birebir olmalidir,fark olursa red nedeni aciktir,bankada ona gore para birikimi olmalidir,kazanc bir yana harcamalarda buna ornektir,cunku kazanciniz evet bu kadar harcamalarinizda eklenicektir siz basvuru formunda bunu yaziyorsunuz
ayrica sadece kardesiniz icin vize basvurusunda bulunmak onun buraya gelip sizinle calisma gibi dusuncesine kapilmislardir eminim
mesela anneniz yada babanizla basvuru olsaydi eminim farkli olurdu
ayrica donus icin ciddi bir belge koymak lazim,mesela evi vardir yada arabasi gibi,yasinin biraz genc olmasi vize reddini soyledigim sekilde kanitlar
bence yapmaniz gereken
6 ay sonra tekrar vize basvurusu kazanmis oldugu butun para hesabina yaticak ama ve harcamalar buradan yapilmali,anne yada baba ile birlikte bir ziyaret vizesi dusunulmelidir,elbette sigorta onemlidir,yatan sigorta kadar maas olmalidir,yada yakin rakamlar olmalidir
siz ve kardesiniz sunu unutmayiniz dunyanin sonu degil,zaman cabuk gecer bu size tekrar daha saglam belgelerle gitmenizi arzular
ayrica kredi karti ekstreleri,elbette sizin burada finans kosullariniz,birikiminiz ve konakladiginiz evin bu vize icin yeterli olup olmadigina bakmanizda fayda vardir
benim size tavsiyelerim bunlardir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts May 07, 2012 12:28 pm 

yardimlariniz icin tesekurler,
Burada daha oncede izah ettigim gibi vize memurunun vize verme taraftari oldugunu dusunmuyorum ,
fakat gosterdigi butun nedenlerin dogru olmadigini ona kanitliyabilirim benim merak ettigim durum itiraz formunu nerden temin edecem, edersemde homme office mi yoksa direk mahkemeyemi gondermek kararsizligi gidermek bana bu konuda yardimci olursaniz daha aydinlatici olur
tesekurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: