Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:40 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Vize reddi itirazı ve mahkeme süreci !!!!!
İletiTarih: Pts Tem 05, 2010 12:02 pm 

Değerli arkadaşlar,

Ingiltere yerleşim vizesinde red alıp itirazda bulunan arkadaşların acil yardımlarına ihtiyacım var.

Mahkeme süreci ne kadar zaman alıyor, ne şartlarda ve nasıl işliyor?

Mahkeme onay verdikten sonra passaportun istenmesi ve onaylanıp gönderilmesi ne kadar sürede oluyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Vize reddi itirazı ve mahkeme süreci !!!!!
İletiTarih: Sal Eyl 28, 2010 7:25 pm 
Üye

bende senin durumundayım eğer birşeyler öğrendiysen banada cevap yazarsan çok mutlu olurum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 02, 2010 12:27 am 
Üye

avukatımızın gönderdiği mektup Appellant Grounds
1. The Appellant appeals againts the decision of the SSHD to refuse the Appellant's application by virtue of Section 82 (1) of the Nationality , Immigration Act 2002 on the following grounds !
2. The decision is unlawful
3. The decision is incompatible with the immigration rules
4. the decision is otherwise unreqsonable
5. the decision is a breach of the Appellant's and sponsor' rights to family life.
6. The ECO should have exercised his discretion differently
7. The ECO alleges that he has been unable to verify that Mrs ........ supports the application .The ECO had a hand written letter before him and attempts were made by the ECO to contact Mrs ......... The refusal on this ground is unreasonable
8. The Appellant supplied all financial information available the time and attaches here with Mrs ......... online tax return for 2009 . due to the recession Mrs ...... business has suffered drastically but as evidenced with the application busniness has improved with the opening of a large retail store close to her business and she hopes that she will be able to come off the benefits the she is currently claiming .There will be no additional recourse to public funds.
9. The ECO has confused him self in relation ta advertising requirements. Adverlising is required ta satisfy the resident labour market this applies to Tier 2 General applications only. This is an application for settlement as a spouse and the refusal on this ground is unlawfull and incompatible with the immigration rules.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 04, 2010 11:00 pm 
Üye

dava üçretleri hakında bilginiz var mı :?:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 05, 2010 11:22 am 

10 Eylül de red aldım,14 de itiraz ettim 16 sında işleme alındıgına teğit aldım ve 26 Ekim de kararın değiştiğini vizemin hazır oldugunu ve pasapotumu göndermemi söyledier.yani itiraz dilekçemi verdikten 40 sonra giriş iznim onaylandı.
mahkeme surecı hakkında bır bılgım yok ama ıtıraz yaptıktan 1 hafta sonra Varşova UKBA ile görüştüğümde itirazın ilk 6 haftasının önemli oldugunu ve konsolosun,gonderdıgınız ıtıraz dosyasından tatmın olursa kararın lehınıze cevrılecegını,tatmın olmayıp red gerekcesının devam etmesı durumunda ılk yaptıgınız basvuru belgelerı ve ıtıraz dokumanları ıle bırlıkte 20 iş günü icersinde Immigration and Asylum Chamber (IAC) a gonderılecegını,bu durumdan sonra UKBA nın verılecek karada herhangı bır rolu olmadıgını ziyaretçi vize itirazlarının 4-6 ay,yerleşim vizelerinin değişkenliklere bağlı olarak daha uzun sürdüğünü anlattı.
benim red aldıktan sonraki yaşadıklarım bundan ibarettir.bu kişiden kişiye değişebilir.
yardımcı olabildiysem ne mutlu.
iyi şanslar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 05, 2010 1:34 pm 

ysfkrpc yazdı:
10 Eylül de red aldım,14 de itiraz ettim 16 sında işleme alındıgına teğit aldım ve 26 Ekim de kararın değiştiğini vizemin hazır oldugunu ve pasapotumu göndermemi söyledier.yani itiraz dilekçemi verdikten 40 sonra giriş iznim onaylandı.
mahkeme surecı hakkında bır bılgım yok ama ıtıraz yaptıktan 1 hafta sonra Varşova UKBA ile görüştüğümde itirazın ilk 6 haftasının önemli oldugunu ve konsolosun,gonderdıgınız ıtıraz dosyasından tatmın olursa kararın lehınıze cevrılecegını,tatmın olmayıp red gerekcesının devam etmesı durumunda ılk yaptıgınız basvuru belgelerı ve ıtıraz dokumanları ıle bırlıkte 20 iş günü icersinde Immigration and Asylum Chamber (IAC) a gonderılecegını,bu durumdan sonra UKBA nın verılecek karada herhangı bır rolu olmadıgını ziyaretçi vize itirazlarının 4-6 ay,yerleşim vizelerinin değişkenliklere bağlı olarak daha uzun sürdüğünü anlattı.
benim red aldıktan sonraki yaşadıklarım bundan ibarettir.bu kişiden kişiye değişebilir.
iyi şanslar.

Merhaba bende hemen hemen seninle aynı tarihte başvuru yaptım ve bende senin gibi red aldım daha sonra 1-2 gün içerisinde itiraz evraklarını direk (IAC) ye gönderdim,çünkü bana gönderdikleri kağıtta ingiltereye gönderin yada istanbula fax çekin diyordu fotoğrafları fax çekemeyeceğim için bende posta yoluyla ingiltereye gönderdim,hatamı yaptım bilmiyorum ama ne arayan ve nede soran,beklemek çok koyuyo adama illaah geldi artık,bilgi verirsen sevinirim dostum

teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 05, 2010 2:06 pm 

kewal yazdı:
ysfkrpc yazdı:
iyi şanslar.

Merhaba bende hemen hemen seninle aynı tarihte başvuru yaptım ve bende senin gibi red aldım daha sonra 1-2 gün içerisinde itiraz evraklarını direk (IAC) ye gönderdim,çünkü bana gönderdikleri kağıtta ingiltereye gönderin yada istanbula fax çekin diyordu fotoğrafları fax çekemeyeceğim için bende posta yoluyla ingiltereye gönderdim,hatamı yaptım bilmiyorum ama ne arayan ve nede soran,beklemek çok koyuyo adama illaah geldi artık,bilgi verirsen sevinirim dostum

teşekkürler...

kewal kardeşim ben Polonya Varşovadan yaptım basvurumu ve direk oraya gönderdim ve olay orada bitti ingiltere mahkemeleri ile hiç bir işim olmadı.birkaç kez visa servisiyle iletişim kurmustum istersen worldbrıdge yada konsolosluk yetkılılerıne yaz ve itirazın ne durumda oldugunu soyle ama ben 6 hafta beklemenı tavsıye edıyorum.6 hafta sonunda zaten sana br bılgı verılecek kanaatındeyim.
ama senin yaptığın normal onu okumustum sanırım once ıngıltereye gonderiyorsun onlarda basvuru yaptıgın yere ıade edıyor tekrar kontrol amaçlı.beklemekten baska bır yol yok sanırım.ama yolun sonunda vizeni alacağına eminim.
bol şans.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Kas 05, 2010 2:34 pm 

ysfkrpc yazdı:
kewal yazdı:
ysfkrpc yazdı:
iyi şanslar.

teşekkürler...

kewal kardeşim ben Polonya Varşovadan yaptım basvurumu ve direk oraya gönderdim ve olay orada bitti ingiltere mahkemeleri ile hiç bir işim olmadı.birkaç kez visa servisiyle iletişim kurmustum istersen worldbrıdge yada konsolosluk yetkılılerıne yaz ve itirazın ne durumda oldugunu soyle ama ben 6 hafta beklemenı tavsıye edıyorum.6 hafta sonunda zaten sana br bılgı verılecek kanaatındeyim.
ama senin yaptığın normal onu okumustum sanırım once ıngıltereye gonderiyorsun onlarda basvuru yaptıgın yere ıade edıyor tekrar kontrol amaçlı.beklemekten baska bır yol yok sanırım.ama yolun sonunda vizeni alacağına eminim.
bol şans.

tamam kardeşim sağol teşekkürler cevapladığın için ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 07, 2010 12:39 pm 
Yeni Üye

merhaba arkadaslar,bende ayni sorunu yasiyorum 6 ekimde esimin vize basvusrusuna red geldi.bende 11 ekimde ingilterede itiraz formunu yolladim.bu zamana kadar daha bir cevap gelmedi.benim ogrenmek istedigim danismanim sadece gelen formu doldurup mahkeme icin yolladi.siimdi dusunuyorum acaba formu faxlarken datayli bir mektupda gondersemiydim.danisman bu konuda bana birsey soylemedi.daha bana bir cevap gelmemisken simdi detayli bir mektup yazip gondersem ne olur bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa lutfen cevap yazarmisiniz.tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 07, 2010 1:56 pm 
Yeni Üye

realist07 arkadasim red mektubunu bu konuya kopyaliyamadim vize reddi konu basligina yazmistim daha once tekrar gunceledim ordan bakarmisiniz..tesekkurler..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: