Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:40 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vize reddi itirazı ve mahkeme süreci !!!!!
İletiTarih: Çar Şub 16, 2011 12:40 am 
Site Müdavimi

faruk 1 subata vizeyi alamadigini soylemisdin 20 gun sonrada vize geldi diyorsun, ayni kisimisin bu nasil oldu, red mektubunu burda yayinlamanda fayda olsu sanirim, bende burda yayinlicam, boylece dunya gorsun, INGILTEREYE VIZE VERMEME SEBEPLERI NASIL UTANC VERICI, AMA BU AKSAM UYUYACAGIM , PERSEMBE AVUKAT ILE GORUSECEGIM, SONRA CUMAYA BUNU YAPMA IHTIMALIM VAR, MADEM OYLE BU IS BOYLE ACIK VE NET ISIMLER ORTADA RESMI EVRAK, ONLAR ORTADA BIZ ORTADA , BAKALI BIZIM BU KADAR CEKDIGIMZ SIKINTILARI KIMLER NASIL ODERLER...
BILIYORUMKI DISARIYA KARSI IMAJ SARSILMASI OLUR BUNU ISDEMIYORLARSA EYLUL , EKIM , KASIM, ARALIK , OCAK BASVURULARINI HEMEN TEKRAR INCELESILER LUTFEN, VEDE KOCAMIZIN, KARIMIZIN , VB. VIZELERIMIZI ISDIYORUZ.
CAGIRIN HERKESI GERI, BEN CUMAYA KADAR BEKIYORUM SONRASI ONLARA KALMIS...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 16, 2011 12:58 am 
Site Müdavimi

şakayık,

bence yanlış yapıyorsun, ingiltire'ye kimin gidip kimin gidemeyeceğine ancak onlar karar verebilirler,

yanlış birşeyler olduğuna inanıyorsan Tribünal Mahkemeleri bu konuda yetkilidir, kimse mükemmel

değildir ve ECO larda hata yapabilirler, sen eşini oraya almak için başvuru yapmış ve red almışsan

bunun mutlaka haklı veya haksız sebepleri vardır. Duygusal davranmak sana bir şey kazandırmaz

çünkü onlar bu olaylara kesinlikle duygularını karıştırmazlar. Bence sakin olup olayı daha fazla

uzatmadan mahkemede bu kararı nasıl değiştiririz diye kafa yorman senin için çok daha faydalı

olacaktır. ingiltere'ye eşini getirmek isteyen sensin onlar sana eşini ingiltere'ye getirmen için

başına silah dayamadılar, dolaysıyla dost tavsiyesi dinle ve hayatı birazda akışına bırak..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 16, 2011 1:28 am 
Site Müdavimi

RESMEN ONUNLA DALGA GECDILER, BEN HADI BURDAYIM, ESIM ESMER BIRI HER IKI BASVURUDADA BUNADA GICIK OLDULAR, UCUNCU BASVURUDA BENIM NE BULDUGUMU ANLAMAYA CALISDI WORLD BIRIGEDEKI KIZLAR, IYI BIRI DEMI FELAN DIYE ARALARINDA MIRIDANMALAR OLMUS, COK YAKISIKLI DEIL AMA BANA RUHU GUZEL BIR INSAN BU BANA YETER, BUNU ANLAMALARI ICIN 4 YIL GITTI, BENIM COCU K YAPMA YASIM GITTI , SURDA BELKI IKI YILLIM DAHA VAR.SEKER ZIVANADAN CIKDI, INAN YUZUM KOLLARIMDA KENDILIGINDEN ACIK YARALAR OLUSMAYA BASLADI, ONLARA BIZI ARADIKLARINDADA SOYLEDIM, BENIM ONA IHTIYACIM VAR , ONSUZ BENIM RAHATSIZLIGIM GUNBEGUN KOTU OLUYOR DIYE..
DISABLE OLMAM VE ONUN YARDIMA DIREK GIRICEK DURUMDA OLMASI ONLARI NICIN BU KADAR RAHATSIZ EDIYOR, GERCEK EVLILIK BUNU KABUL ETTILERDE KENDI KANUNLARINI NICIN DEGISDIRMIYORLAR?
BURANIN KANUNLARI COK ESNEKDIR, ISDERLERSE KITABINA UYDURABILIRLER, ISDERLERSE BASKA ULKENIN BASBAKANI OLSA VERMEZLER BUNUDA BILIYORUM ALFAYETE VATANDASLIK VERMEMELERIDE ORNEK...
BEN COK YORGUNUM DUN GECE DUALAR ETTIM , HAKIMIZDA HAYIRLISI DIYE , VAR BIR HIKMETI BU ISIN AMA , BENCE ARKDASINDA BASKA BIR NEDEN VAR.
BEN YALANCI DEILIM IYI BIR VATANDASIM 15 YILDIR BIR SUCUM , HIC BIR KAYIT YOK , POLIS TMIZ KAGIDIM BILE VAR .
ESIM DESENIZ ODA OYLE BIRI, ARTIK BENCE ONLAR TR NIN POLIS KAYITLARINI BILE INCELEYE BILIYORLAR, VERDIGIMIZ KAYITTADA GORDULER ICERDENDE OGRENDILER,
CALISKAN BIRI , SEVDIGIM ADAM O BENIM KOCAM VE ONU COK KUCUK DUSURDULER COK.
DUNYA HERKESIN , BURASIDA ALLAHIN BIR TOPRAGI, IYI ISEK HERYER BIZIM, BAKMAYIN SU PARA YUZUNDN ORTALIK KARISIYOR, BIRDE MALUM SEBEP .T.R.R
DUSUNUCEM CUMAYA KADAR BURDA KONUSUCAZ KISMETSE...
BEN 15 SENEDE COK VERGI ODEMESEMDE, KOLE GIBI INSAN CALISDIRDIKLARI YERDE SAGLIGIMDAN OLDUM, TAHSILIM, HEDEFLERIM , HERSEY DEGISDI, KABIMA SIGAMAZDIM, 5 KILOMETREYI YURUR, BISIKLET SURERDIM, O ISDEN BASKA YERE, BAHCE YAPAR, OKULA GIDERDIM, COK VERIMLI BIRI IKEN OTURDUM KALDIM, BU ULKEDE BEN SAGLIGIMDAN OLDUM, HAYATIM BASKA BIR YONE DONDU....
BENDE INGILIZLERIN NEDEN VIZEDE ZORLUK CIKARDIARINI BILIYORUM AMA BEN HAYIRLISI ILE KOCAMI BURAYA ISDIYORUM, BENIM EVIM BURASI, KOCAM YANIMDA OLUNCA DIK DURA BILIRIM
SELAMLA KALIN

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 16, 2011 3:03 am 
Avukat ( L P C )
Kullanıcı avatarı

Efekentli yazdı:
Değerli arkadaşlar,

Ingiltere yerleşim vizesinde red alıp itirazda bulunan arkadaşların acil yardımlarına ihtiyacım var.

Mahkeme süreci ne kadar zaman alıyor, ne şartlarda ve nasıl işliyor?

Mahkeme onay verdikten sonra passaportun istenmesi ve onaylanıp gönderilmesi ne kadar sürede oluyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba efekentli

forumda bizzat bir kac uyenin appeal surecine yardim etmisligim oldu ve hepside aldi.. forumu iyi tara bulursun detayli bilgileri...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 16, 2011 1:35 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

sakayık aynı kişiyim

red mektbunu burda yayınlamamla alakası yok-

bu linke yazdım neler olduğunu- okuyabilirsin-

ileti10135.html#p10135

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 27, 2011 9:03 pm 
Üye

bütün forum daki arkadaşlara selam. benim forumlarımı okumuşsunuzdur ,süreleri oradan bakabilirsiniz. biz itiraz etmiştik ve nihayetinde gün geldi yarın sabah eşim mahkeye çıkıyor , umarım kazanırız , şunu belirtmek isterim avukatla çıkacak bazı arkadaşları okuyorum avukat tutmak istemiyorlar bununda sebebini anlamış değilim . Neyse haberleri buradan paylaşırım umarım herkes bir an önce vizesini alır. herkese iyi forumlar . umarım bu akşam biter )))))))))))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 27, 2011 9:14 pm 
Site Müdavimi

beyoglu insallah vizeni alirsin bolsanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 27, 2011 9:23 pm 
Üye

teşekkür ederim sağol .umarım bir an önce haber verirler . bu arada şunu söylemeyi unuttum benim mahkemem 20 haziran londra da olacak diye mektup geldi eşime ama . avukatımız aradı bizim mahkeme yarına alındı glasgow a bazen böyle oluyormuş . ve şunu söylemek isterim umarım bekleyenleri sinirlendirmem ingilterede mahkemeler çok yoğunmuş allah tan ben iskoçya ya gidiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar May 04, 2011 8:44 am 
Yeni Üye

arkadaslar vizesi sonuçlanan varmı ?????? ben hala bekliyorumm :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar May 04, 2011 5:35 pm 
Site Müdavimi

benim bugun istanbul konsolosluguna verilen sure bitti.kasim 24 te red geldi ve appeal yaptik.gelen mektupta istanbulda mayisin 4 une kadar degerlendirilecegi eger olumlu sonuclanmazsa mahkeme icin gun verilecegi yaziyodu.sanirim mahkeme yolu gozuktu :( yakinda mahkeme gunu verirler.uzun bir surec ama beklemekten baska bir care yok.herkese sabir :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: