ysfkrpc yazdı:
10 Eylül de red aldım,14 de itiraz ettim 16 sında işleme alındıgına teğit aldım ve 26 Ekim de kararın değiştiğini vizemin hazır oldugunu ve pasapotumu göndermemi söyledier.yani itiraz dilekçemi verdikten 40 sonra giriş iznim onaylandı.
mahkeme surecı hakkında bır bılgım yok ama ıtıraz yaptıktan 1 hafta sonra Varşova UKBA ile görüştüğümde itirazın ilk 6 haftasının önemli oldugunu ve konsolosun,gonderdıgınız ıtıraz dosyasından tatmın olursa kararın lehınıze cevrılecegını,tatmın olmayıp red gerekcesının devam etmesı durumunda ılk yaptıgınız basvuru belgelerı ve ıtıraz dokumanları ıle bırlıkte 20 iş günü icersinde Immigration and Asylum Chamber (IAC) a gonderılecegını,bu durumdan sonra UKBA nın verılecek karada herhangı bır rolu olmadıgını ziyaretçi vize itirazlarının 4-6 ay,yerleşim vizelerinin değişkenliklere bağlı olarak daha uzun sürdüğünü anlattı.
benim red aldıktan sonraki yaşadıklarım bundan ibarettir.bu kişiden kişiye değişebilir.yardımcı olabildiysem ne mutlu
iyi şanslar.
çok enteresan bir durum, aslında adamların tek yaptıgı bizimle ugraşmak ve işi uzatmak neyse benim istedigim eger başvuru yaptıgın zaman ki evraklarını vede itiraz ettikten sonra ne gibi evrak ilave ettin yazarsan daha saglıklı olur şimdiden zamanın için teşekkürler !