Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:39 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vize reddi itirazı ve mahkeme süreci !!!!!
İletiTarih: Per Tem 21, 2011 2:26 am 
Site Müdavimi

Beyoglu kader arkadasim hayirlisi olsun saat 4 memur pasapotunla guvenlik yerine geliyor kimligini istiyo imza atiyosun bir kagida ve pasaportunu veriyor 27 aylik yeni hayatinda mutluluklar sevenlerin kavusmasi dilegiyle

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 21, 2011 3:05 pm 
Üye

Evet arkadaşlarlar şu an çok mutluyum vizeyi aldım.dediğin gibi. Memur geldi kimliğimi istedi bir kağıt imzalattı ve pasaportumu verdi. Red yediğimi gördüğüm aklı geldi ama bu sefer. Ben kazandım. Bütün vize bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. Ve şimdi biramı yudumlamaya başladım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 06, 2011 2:08 pm 
Üye

butun forum daki arkadaslara selam . bana verdiginiz bilgilerden dolayi hepenize cok tesekkur ederim . ve sonunda bende geldim. dun aksam esimin ailesi ve tum arkadaslari bizi karsilamaya geldiler. bu beni cok mutlu etti; bugun esim bana kahvalti hazirladi . bu gun ilk gunum umarim hepimizin hayatlari guzel olur hepimiz istediklerimize sahip oluruz. sorusu olan arkadaslara herzaman cevap yazarim herkes bu forumun degerini bilsin. benim surec cok uzun oldu ama sabretmeyi bilmek gerekir, herkese tekrar tesekkur

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Eyl 19, 2011 7:49 pm 
Site Müdavimi

selam arkadaşlar

red alan arkadaşlardan mahkeme süreci bekleyen varmı acaba

benim dosya bir üst mahkemede.üst mahkeme biraz daha hızlı ilerliyor diye biliyorum.üst mahkemeden dosyasına bakılmış bir arkadaş varmı ne kadar zaman beklediniz

teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Eyl 20, 2011 6:25 pm 
Site Müdavimi

üst mahkeme süreci hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2011 1:09 pm 

http://eeaingiltere.blogspot.com/

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 3:18 pm 
Site Müdavimi

jazz yazdı:
üst mahkeme süreci hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

senin isin haloldumu bilmem, ama mahkemen sanirim bu aralar dir randevun gelmisdir, ingilterede olan kim ise, kendiside mahkemeye senin icin gitsin, sorulara hazir, gerekirse is felanda buldudu ise is yerin sahibide mahkemeye sahit gidebilir...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 29, 2012 12:11 am 

selamlar 2 bucuk yila yakin ingilterede yasiyordum ilk turist olarak gittim sonra ankara antlasmasina basvurdum.ve bu aradada evlendim avukatim bana turkiyeden basvurmami soledi ve turkiyeye geldim 9 ay once haziran ayinda oturum vizesine basvurdum. ve 3 ay sonra red geldi bu siradada esim 4 aylik hamileydi sonra aile ziyaretci vizesine basvurdum yine red verdiler sacma sapan sebeplerden dolayi ve 3. defa ayni vizeye birdaha basvurdum,eger mahkemeye gitseydim cok uzun surecekti ve 3. de red geldi bu arada esim 8 aylik olmustu ve ben onun yaninda olamicaktim... family visitor a appeal yaptik martin 1nde mahkemeye esim ablam avukatim ve 4 aylik kizim girdi mahkemenin cok iyi gectigini solediler sadece 30 dk surmus ve esime 5 soru sormuslar bugun ayin 28 i ve normalde 10 gunde geldigini uk border agency sayfasindan okudum.NEDEN BU KADAR GEC SURUYOR ???? NO NEWS A GOOD NEWS DIYORUM BEN AMA UMARIM OLUMLU BI SONUCTUR COK YIPRANDIM VE 5 AYDIR COCUGUMU ESIMI GOREMIORUM .... :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 29, 2012 9:14 am 
Site Müdavimi

jennifer_yildiz yazdı:
selamlar 2 bucuk yila yakin ingilterede yasiyordum ilk turist olarak gittim sonra ankara antlasmasina basvurdum.ve bu aradada evlendim avukatim bana turkiyeden basvurmami soledi ve turkiyeye geldim 9 ay once haziran ayinda oturum vizesine basvurdum. ve 3 ay sonra red geldi bu siradada esim 4 aylik hamileydi sonra aile ziyaretci vizesine basvurdum yine red verdiler sacma sapan sebeplerden dolayi ve 3. defa ayni vizeye birdaha basvurdum,eger mahkemeye gitseydim cok uzun surecekti ve 3. de red geldi bu arada esim 8 aylik olmustu ve ben onun yaninda olamicaktim... family visitor a appeal yaptik martin 1nde mahkemeye esim ablam avukatim ve 4 aylik kizim girdi mahkemenin cok iyi gectigini solediler sadece 30 dk surmus ve esime 5 soru sormuslar bugun ayin 28 i ve normalde 10 gunde geldigini uk border agency sayfasindan okudum.NEDEN BU KADAR GEC SURUYOR ???? NO NEWS A GOOD NEWS DIYORUM BEN AMA UMARIM OLUMLU BI SONUCTUR COK YIPRANDIM VE 5 AYDIR COCUGUMU ESIMI GOREMIORUM .... :(

zor bir surec arkadasim.umarim mahkeme olumlu karar vermistir.home office mahkeme kararina itiraz edebiliyor.20 gun gibi bir surede mahkeme karari mektupla bildiriliyor.ve vizenin pasaporta islenmesi 12 haftayi bulabiliyor.benim 11 hafta surmustu mahkemeden sonra.benim yerlesim vizesiydi family visitor daha erken olabilir.moralini bozmak istemem ama prosedur bu.ama 15 veya 20 gunde alan arkadaslarda oldu.sakayik arkadasin paylasimlarina bir goz at derim.umarim kisa zamanda ailenize kavusursunuz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 29, 2012 11:17 am 

ysfkrpc yazdı:
10 Eylül de red aldım,14 de itiraz ettim 16 sında işleme alındıgına teğit aldım ve 26 Ekim de kararın değiştiğini vizemin hazır oldugunu ve pasapotumu göndermemi söyledier.yani itiraz dilekçemi verdikten 40 sonra giriş iznim onaylandı.
mahkeme surecı hakkında bır bılgım yok ama ıtıraz yaptıktan 1 hafta sonra Varşova UKBA ile görüştüğümde itirazın ilk 6 haftasının önemli oldugunu ve konsolosun,gonderdıgınız ıtıraz dosyasından tatmın olursa kararın lehınıze cevrılecegını,tatmın olmayıp red gerekcesının devam etmesı durumunda ılk yaptıgınız basvuru belgelerı ve ıtıraz dokumanları ıle bırlıkte 20 iş günü icersinde Immigration and Asylum Chamber (IAC) a gonderılecegını,bu durumdan sonra UKBA nın verılecek karada herhangı bır rolu olmadıgını ziyaretçi vize itirazlarının 4-6 ay,yerleşim vizelerinin değişkenliklere bağlı olarak daha uzun sürdüğünü anlattı.
benim red aldıktan sonraki yaşadıklarım bundan ibarettir.bu kişiden kişiye değişebilir.yardımcı olabildiysem ne mutlu
iyi şanslar.

çok enteresan bir durum, aslında adamların tek yaptıgı bizimle ugraşmak ve işi uzatmak neyse benim istedigim eger başvuru yaptıgın zaman ki evraklarını vede itiraz ettikten sonra ne gibi evrak ilave ettin yazarsan daha saglıklı olur şimdiden zamanın için teşekkürler !

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 131 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: