Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:39 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Vize başvurusunda ev(contract&sharing) sorunu?
İletiTarih: Çar Oca 12, 2011 10:04 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ben ev kira oldugu icin kira kontratı+faturalar+council tax ve esimin annesinin orda istedigimiz kadar kalabilecegimizi söyleyen imzalı niyet mektubunu koymustum(zaten 8 gün kaldık :) ) tavsiyem world bridgenin istedigi evrakları eksisksiz ve detaya inerek tamamlaman ve iliskinizin gercekci olduguna dair bolca evrak sunmanız,size kolaylık saglar.(ben hediye faturaları birlikte yaptıgımız ucak yolculuklarının,otobus yolculuklarının,gittigimiz macların biletlerini kadar,hatta esime aldıgım nisan yuzugunun faturasına kadar koymustum) iyi sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 11, 2012 10:59 am 
Site Müdavimi

Merhaba arkadaslar...

Size ev ile ilgili bir sorum olacakti. Esimin evi kendine ait. Evin butun belgelerini sunacagiz. Ancak evin kac kisiye uygun oldugunu ispatlayan bir belge PIR - survey report) almamiz gerekli mi? Evin resimleri yeterli olmaz mi? . Bu belgenin fiyati 150 - 200 pound civarrindaymis. Evin distan ve icten resimleri var.

Bu konu ile ilgili bilgisi veya yorumu olan var mi? Tesekkurler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 18, 2012 10:34 pm 
Üye

daybreak yazdı:
Merhaba arkadaslar...

Size ev ile ilgili bir sorum olacakti. Esimin evi kendine ait. Evin butun belgelerini sunacagiz. Ancak evin kac kisiye uygun oldugunu ispatlayan bir belge PIR - survey report) almamiz gerekli mi? Evin resimleri yeterli olmaz mi? . Bu belgenin fiyati 150 - 200 pound civarrindaymis. Evin distan ve icten resimleri var.

Bu konu ile ilgili bilgisi veya yorumu olan var mi? Tesekkurler...

Ben de evin PIR raporunu vermedim. Eşimin evi aldığı aracı kurumun hazırladığı evin durumu ve resimleri ile ilgili dokümanı verdim. Sanıyorum resimler yeterli olacaktır.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz