Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:38 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: vısa letter belgesi yüzünden red aldım
İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 12:03 pm 

cakta leeds met.üniversitesinde mastera başlıycam ocaktan önce 3 aylık dil kursuna için leeds bir dil kursuna kayıt oldum ve kurs ücretinin yarısını ödedim

umutla hiç bir seyi eksik yapmadım diordum 19 eylülde gitmem gerekirken gelen kargoyla birlikte yıkıldım
vize başvuru evraklarıma kurssun visa letter mektubunun cıktısını koyduğumdan dolayı red aldım redin gerekcesi ise 1 pragrafla acıklamıslar

.you have stated that you wish to study english language at northern school of languages in leeds.howewer you have not provided an acceptance letter from this establishment confirming the date the course connences the duration of the course or that you met any requirements stipulated by the collage for this study offer to be unconditional . I am not satisfied that you have providded satisfactory evidence to confirm that this establishment has accepted you on a course of study .ı am not satisfied that you are genuinely seeking entry to the united kingdom as a student visitor or that you are enrolled on a course of study and intend to leave the united kingdom at the end of your visit 56k (i) (ii) (iii)

red geldikten 1 3 gün sonra 14 eylülde gaziantepden tekrardan vizeye başvurdum bu sefer okuldan orjinal evrakları istedim ve acceptance letter orjinalı koydum ayrıca ocakta üniversite master kabul belgeminde cıktısını koydum
sizce gene cıkmamazlık yada red yermiyim ??? dil okulum 26 eylülde açılacakta

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: vısa letter belgesi yüzünden red aldım
İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 12:21 pm 

Yerinizde olsaydim, okulu telefonla arar, durumu anlatir ve gerekli merciye onlar tarafindan gonderilmesini rica ederdim. Su haliyle reddetmezler ama belki biraz surec uzar posta islemlerinden oturu.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 12:29 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

incianzer yazdı:
Yerinizde olsaydim, okulu telefonla arar, durumu anlatir ve gerekli merciye onlar tarafindan gonderilmesini rica ederdim. Su haliyle reddetmezler ama belki biraz surec uzar posta islemlerinden oturu.

Faydasi Olmaz.. Okul asla cozemez Okul muduru dayin oLsa bile.. en iyisi yeni basvuru ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 12:31 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ozzce yazdı:
cakta leeds met.üniversitesinde mastera başlıycam ocaktan önce 3 aylık dil kursuna için leeds bir dil kursuna kayıt oldum ve kurs ücretinin yarısını ödedim

umutla hiç bir seyi eksik yapmadım diordum 19 eylülde gitmem gerekirken gelen kargoyla birlikte yıkıldım
vize başvuru evraklarıma kurssun visa letter mektubunun cıktısını koyduğumdan dolayı red aldım redin gerekcesi ise 1 pragrafla acıklamıslar

.you have stated that you wish to study english language at northern school of languages in leeds.howewer you have not provided an acceptance letter from this establishment confirming the date the course connences the duration of the course or that you met any requirements stipulated by the collage for this study offer to be unconditional . I am not satisfied that you have providded satisfactory evidence to confirm that this establishment has accepted you on a course of study .ı am not satisfied that you are genuinely seeking entry to the united kingdom as a student visitor or that you are enrolled on a course of study and intend to leave the united kingdom at the end of your visit 56k (i) (ii) (iii)

red geldikten 1 3 gün sonra 14 eylülde gaziantepden tekrardan vizeye başvurdum bu sefer okuldan orjinal evrakları istedim ve acceptance letter orjinalı koydum ayrıca ocakta üniversite master kabul belgeminde cıktısını koydum

Benim bir dostumda ayni sekilde senin olayina benzer bir red aldi .. Yeni basvuru En Onemlisi Senin icin .. eksik evrak vermemeye calis umarim alirsin bidahaki sefere.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 3:46 pm 

2 sene once ayni sey benim basima gelmisti world bridge evraklarimla gitmistim adam evraklarimi incelerken visa letter orginal muhurlu olmadiigni ciktinin kabul edilmeyebilicegini soylemisti bende usenmedim tekrar okulla temasa gectim bana orjinallerinin yollanmasini istedim 2 3 hafta geciktim ama sonunda vizeyi alip geldim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 5:29 pm 

vısa letter orjinal değildi yani bilgisayar cıktısıydı evet.. okuldan orjinal evrakları istedim acil posta ile gönderdiler accepter letter vısa letter ve faturayı gönderdi bende vizeye tekrardan başvururken o evrakları koydum 14 eylülde gaziantepden başvurumu yaptım fakat 16 sında istanbula gitcek dediler...biletim 25 eylül okulumda 26 sında açılıyor

kalp krizinden gitmeden gelseydi su vize :( başka bişey istemiorum

r

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 5:31 pm 

Undisputed47 yazdı:
ozzce yazdı:

Benim bir dostumda ayni sekilde senin olayina benzer bir red aldi .. Yeni basvuru En Onemlisi Senin icin .. eksik evrak vermemeye calis umarim alirsin bidahaki sefere.

dostun aldımı peki vize ..red mektubumda sadece accepter letter olmadığından demiş onuda koydum offf cok sıkıntılı bir süreç

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 18, 2011 5:32 pm 

beraty5 yazdı:
2 sene once ayni sey benim basima gelmisti world bridge evraklarimla gitmistim adam evraklarimi incelerken visa letter orginal muhurlu olmadiigni ciktinin kabul edilmeyebilicegini soylemisti bende usenmedim tekrar okulla temasa gectim bana orjinallerinin yollanmasini istedim 2 3 hafta geciktim ama sonunda vizeyi alip geldim

şu msjın yüzümü güldürdü

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Eyl 19, 2011 11:14 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

tek söyleyeceğim vaktin varken biletinin süresini uzat biletin yanmasın biraz fark ödersin ama komple yanmasından iyidir. senin vize 25 eylüle yetişmez arkadaşım 16 eylül de vermişsin 15 gün sürüyor 10 gün sürdüğünü düşün 26 eylül eder, ki 10 günü geçer kesinlikle biletini riske atma derim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Eyl 19, 2011 11:28 am 

ilk vizem 24 ağustosda ankaradan başvurmustum bayram tatilini atarsak tam 5 iş gününde yani 9eylülde gelmişti artık gecerse 25 inde olan biletimi 1 ekime alırım yapcak bişey yok

gene red alan bir arkadasım tekrar vizeye 15 ağutosda ankaradan başvurdu 20 agustosda cvp geldi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz