Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:18 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: vatandaslık işlemleri?
İletiTarih: Çar Oca 26, 2011 12:00 am 

slm arkadaslar arastırdım bastan sona bi forumu okudum ama vatandaslık ile ilgili bilgileri bulamadım.evet bir kac konu baslıgı acılmıs ama cvp yok sanırım forumdaki herkes vize basvurusu yapan ve vize almıs bu ülkye gelmemiş insanlar..benim sorum su lütfen bilgisi olanlar cvplandırırsa sevinecegim...31 aydır bu ülkedeyim.süresiz oturum hakkım var ( ılr )5 aydır, söz konusu vizem eşten dolayı geldim.vatandaslık basvuru süreleri ne kadar ılrden 1 yıl sonra mı? daha erkende alınabiliyor mu? vatnadaslık basvuru sonucu ne kadar sürede gelir,aynı andada alınabilormu
saygılar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: vatandaslık işlemleri?
İletiTarih: Cmt Oca 29, 2011 8:19 pm 
Yeni Üye

selam bence sen british pasaportunu bas vurmak icin en az 5 ylini uk de bitirmen lazim diye dusnuyorum bende duydum tam olarak bilmyorum ama tam olark emin olamk istiyorsan homae office yi ara sana net bilgi verirler en sagliklsis budur bence cunnke hergun her ay kanunlar deyisiyor bu ulkede belki fakindasin x

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 29, 2011 10:33 pm 
Site Müdavimi

hehehe bana kalirsa sen 20 sene fazla kalmissin vatandaslik icin .. abi bu ulkde sadece maximm 10 snee kaldigini kanitla legaly olarak otomatikman vatandaslik hakkin doguyor . birde life in uk test'ini gecmen ingilizcen yok ise kurslar var east londonda bir yer bilriim bu sertificate yi 4 haftada veren . senin icin bir sorun teskil etmez .. basvur hemen alirsin

bol sans ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 29, 2011 10:34 pm 

uk ye ilk gelis tarihinden itibaren 3 yil gecmesi lazim eger evliysen. degilsen 5 yil bu. mesela 12 ocak 2008 de geldiysen 12 ocak 2011 de vatandasliga basvurabilirsin. Ilr in olmasi lazim zaten basvuruyu yapabilmek icin yasadigin bolgede mutlaka bir nationality checking service vardir basvuru yapabilmek icin 66 pound karsiliginda senin evraklarini kontrol edip gonderiyorlar orjinal evraklari gondermek zorunda degilsin pasaport ehliyet gibi... en mantikli basvuru sekli bu ve de ingiliz hukumetinin insafi yok basvuru bedeli 780 pound umarim bu yardimci olmustur saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 31, 2011 1:46 am 

tşkkrler arkadaslar dmek oluyor ki ben 5 ay sora basvuru yapabiliyorum evet evliyim 3 yılımı doldurmak üzereyim...ama ingilterede bulunmadıgım 2 ay tatil vs bunları cıkıyor muyum? basvuru yaparken?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 31, 2011 9:03 pm 
Site Müdavimi

Hangi bolgede yasiyorsun arkadasi?,ingilterenin adalarinda kanunlar farklidir
en mantiklisi gidip home office sor sana net bilgiyi verirler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 01, 2011 4:13 pm 

barnsley / wombell arkadasım aradım bugün avukatlarla görüştüm eger temmuzdaki yasalardan etkilenemzsek ki 2013 e kadar ılr si olan temmuza dek ılr si olanların vatandaslık basvuruları esk yasalara göre işleyecekmiş.. umarım böyle olur..!! eger yeni yasalar olmazsa 12 ay ılr den 12 ay sora vatandaslık basvurun kabul edilyor dedi..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz