Admin yazdı:
uygulama guzelmis

Londra dan izmir
ocak sonu subat basi , veya mart ada kayabilir

heatrow tercihim ama stansted olursada fena olmaz...
ilk istek benden olsun iyi haberleri bekliyorum

Aslinda su an icin kotu bir rota izmir icin kisin ucuslar simdilik sadece aktarmali bilinmeyen bir nedenle british airways izmir ve antalyadan cikti ve bolge sahipsiz kaldi havalimani boslugu doldurmak icin easy jet ile pazarliga oturdu yeni rota koydu 14 mayista basliyor doluluga gore kisin devam etme ihtimali var
easy jet bu rotada gatwick ten ucuyor izmire
yine avrupanin sayili sirketlerinden aer lingus ilk defa turkiye pazarina dublinden izmire direk seferler basliyor 4 mayis ile 17 eylul
ayrica bolgeye ryanair,sunexpres ve pegasus direk seferle girebilir
soruna gelince su asamada en mantikli pegasus geliyor sabiha gokcen iner 45 dakika sonra izmire hareket eder
yine thy kucugu olan anadolu jet stansted ucar aktarmali sabiha gokcen ve izmir ucar ama bekleme suresi uzun
heathrow thy istanbul aktarmali kalkar yine bekleme uzun surer
hesapli bulurum dersen british airways heathrow kalkar istanbul ataturk iner ve yerel bir firma ile izmire ucabilirsin
evet aussie arkadas yazmis thomas cook ve first choice sadece yazin ucmaktadir
first choice gatwick ucar bilet fiyatlari pek ucuz degildir genelde paket turlar hesaplidir thomas cook ise gatwick ve stansted ucar benim genelde seyahat ettigim firmadir siteyi ciddi takip edersiniz cok ucuza fiyatlar yakalarsiniz tek yon 40 poundlara bilet bulabilirsiniz
yine aussie arkadasin dedigi guvenilir firmalardir bilhassa easy jet ve ryan air inanilmaz komik rakamlara bilet imkani sunarlar hatta gecenlerde thy muduru iste bu firmalar ucuza cok ucuyorlar ve ucus icin tehlikeler gibi sacma sapan laflar etti halbuki en cok kaza yasayan firmadir thy oysa ilgili firmalarin tarihinde ne kaza nede olumlu bir olay yasanmamistir
buradan sakin yanlis anlamayalim thy bizim firmamiz ve turk kokenli elbette cok daha iyi yerlere gelmesi bizim icin gurur verici benim elestirdigim bilet fiyatlari thy nin asiri pahali olusu
hepimiz gurbetteyiz ve herkesin bir amaci gelecek plani var 200 pound odemek yerine 60 poundda bilet var neden kaziklanayim
diger bolgelerdede yine farkli firmalar ve ucuslar var
simdilik kolay gele