Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:23 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 68 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: ucuz ucak bileti icin sorulariniz
İletiTarih: Çar Arl 22, 2010 3:11 pm 
Site Müdavimi

evet arkadaslar ucuz ucak bileti icin ilgili konuda yazabilirsiniz
nereye gitmek istiyorsaniz?turkiyedeki bir cok havalimanindan ingiltereye hesapli biletleriniz icin gideceginiz tarih yada havalimani hakkinda sorularinizi buraya yazabilirsiniz
maksat sizlere yardimci olalim
bi ton yol parasina vereceginize belkide 1 ay gida paraniz cebinizde kalir fenami?
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: ucuz ucak bileti icin sorulariniz
İletiTarih: Çar Arl 22, 2010 8:09 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

uygulama guzelmis :)

Londra dan izmir

ocak sonu subat basi , veya mart ada kayabilir :)

heatrow tercihim ama stansted olursada fena olmaz...

ilk istek benden olsun iyi haberleri bekliyorum ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 22, 2010 8:20 pm 
MI5
Kullanıcı avatarı

Merhabalar benim sahsi tecrubeme dayanarak bir iki bilgide ben vereyim asagidaki websitelerine ben her zaman goz gezdiriyorum ve gercektende bazen iyi promosyonlar oluyor elbetde charter tabir edilen ucuslar icin bu soylediklerim Buyuk hava yollari sirketlerinin arasira indirimleri ve promosyonlari oluyor amaaaa herzaman degil cunku daha konforlular ve prensip sahibiler.
Ben gecmis yillarda gayet ekonomik ucuslar satin aldim bu asagidaki websiteleri vasitasi ile.

http://www.skyscanner.net/ (Not : Bu genel ucuslari kapsayan bir portal tarayici )

http://book.flythomascook.com/

http://www.firstchoice.co.uk/

http://www.easyjet.com

http://flights.thomson.co.uk/

Umarim yardimci olur arkadaslar ,sizlerde uygun butceli havayolu sirketleri hakkinda bilgilerinizi paylasirsaniz hayat daha guzel olur :)

Forum camiasina selamlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 22, 2010 9:28 pm 
Site Müdavimi

Admin yazdı:
uygulama guzelmis :)

Londra dan izmir

ocak sonu subat basi , veya mart ada kayabilir :)

heatrow tercihim ama stansted olursada fena olmaz...

ilk istek benden olsun iyi haberleri bekliyorum ;)

Aslinda su an icin kotu bir rota izmir icin kisin ucuslar simdilik sadece aktarmali bilinmeyen bir nedenle british airways izmir ve antalyadan cikti ve bolge sahipsiz kaldi havalimani boslugu doldurmak icin easy jet ile pazarliga oturdu yeni rota koydu 14 mayista basliyor doluluga gore kisin devam etme ihtimali var
easy jet bu rotada gatwick ten ucuyor izmire
yine avrupanin sayili sirketlerinden aer lingus ilk defa turkiye pazarina dublinden izmire direk seferler basliyor 4 mayis ile 17 eylul
ayrica bolgeye ryanair,sunexpres ve pegasus direk seferle girebilir
soruna gelince su asamada en mantikli pegasus geliyor sabiha gokcen iner 45 dakika sonra izmire hareket eder
yine thy kucugu olan anadolu jet stansted ucar aktarmali sabiha gokcen ve izmir ucar ama bekleme suresi uzun
heathrow thy istanbul aktarmali kalkar yine bekleme uzun surer
hesapli bulurum dersen british airways heathrow kalkar istanbul ataturk iner ve yerel bir firma ile izmire ucabilirsin
evet aussie arkadas yazmis thomas cook ve first choice sadece yazin ucmaktadir
first choice gatwick ucar bilet fiyatlari pek ucuz degildir genelde paket turlar hesaplidir thomas cook ise gatwick ve stansted ucar benim genelde seyahat ettigim firmadir siteyi ciddi takip edersiniz cok ucuza fiyatlar yakalarsiniz tek yon 40 poundlara bilet bulabilirsiniz
yine aussie arkadasin dedigi guvenilir firmalardir bilhassa easy jet ve ryan air inanilmaz komik rakamlara bilet imkani sunarlar hatta gecenlerde thy muduru iste bu firmalar ucuza cok ucuyorlar ve ucus icin tehlikeler gibi sacma sapan laflar etti halbuki en cok kaza yasayan firmadir thy oysa ilgili firmalarin tarihinde ne kaza nede olumlu bir olay yasanmamistir
buradan sakin yanlis anlamayalim thy bizim firmamiz ve turk kokenli elbette cok daha iyi yerlere gelmesi bizim icin gurur verici benim elestirdigim bilet fiyatlari thy nin asiri pahali olusu
hepimiz gurbetteyiz ve herkesin bir amaci gelecek plani var 200 pound odemek yerine 60 poundda bilet var neden kaziklanayim
diger bolgelerdede yine farkli firmalar ve ucuslar var
simdilik kolay gele

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 23, 2010 12:54 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

güzel bir konu açılmış çünkü genelde araştırılmadı için herkezin aklında 1-2 havayolu vardır,ama aslında yaz,kış sezonunda degisiklik göstersede 8-9 firma direk ucus yapıyor(british airways-THY-easyjet-pegasus-thomas cook-thomson-jet2-monarch)son dört sirket genelde charter ucar özellikle yazın uk deki 12 hava alanına ucar türkiyedeki yazlık hava alanlarından(dalaman-antalya-milas-adnan menderes) aussienin paylastıgı http://www.skyscanner.net ve http://www.cheapflights.co.uk/ den tarihlere bakarak uygun bilet alabilirsiniz,ucuz bilet almak istiyorsanız ya en 2-3 AY önceden veya son 2-3 gün kala last minute denilen biletlerden alabilrsiniz yani mantık ya cok erken ya cok gec,diger tavsiyemde havacılıkta ölü günler denilen günlerde ucmanız mesela carsamba gibi,bilet arastırırken size sorar günlerde esnekmisiniz 7 veya 14 günlük görünüme bakın baktıgınız günden 2 gün öncesi veya sonrası 20-30£ ucuza ucabilirsiniz,ayrıca genelde gördügünüz fiyatlar genelde ham fiyatlar yani vergi,bagaj,biletleme ücreti vb eklenmemis fiyatlardır her zaman son adıma kadar kontrol edip fiyat karsılastırın,ben bu yazdıgım havayollarından 4 ile uctum easyjet genelde fiyat olarak caziptir(low cost) ve simdiye kadar bir problem yasmadım,bazen british airways de guzel kampanyalar yapıyor dönemsel olarak, bunuda yakalarsanız low cost fiyatına ucabilirsiniz.enca48 dedigi gibi THY ile ucmak isteriz ama bence fiyat politikalarını kontrol etmeleri gerekir diger hava yollarının 2-3 katı bile olabiliyor,kendi adıma 4 saatlik ucusa yemek+icecek icin bu parayı vermem(thy herkeze sponsor oluyor bizede sponsor olsun :D )

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Arl 23, 2010 4:23 pm 
Site Müdavimi

pegasus ve easy jet fiyat ucuzlugu soyle 180 koltuk baslar 22 sterlin koltuklar doldukca fiyat artar pgs dedigi gibi bu firmalardan erken rezervasyonla ucuz bilet yakalarsiniz
yanliz su var ilgili firmalar charter degil charter su demektir bir tatil firmasi ucak sirketinden ucak kiralar ve paket tatil satar oysa thomas cook,firstchoice ve monarch boyle sirketler degildir yani ucusunuz iptal olabilir bu charter diye dert etmeyin
evet pgs haksizmiyim nedir bu fiyatlar thy nin evet kalite konfor var anliyorum ikram servis ama bu kadar kaziklamak yazik gurbetciler ne kazaniyorki bu sikayetler uzerine thy sister anadolu jet ekledi fiyatlari biraz esnek thy ye gore pegasusla kapisiyorlar rekabet icin ama sadece londraya odaklanmak yanlis manchester,glasgow yada birminham ucabilirler
sayisiz firmalar mevcut arkadaslar cekinmeden sorulariniz cevaplanir
su an sadece admin istegi uzerine londra tarafindan izmire baktik
ve umit ediyorum bu hatta easy jet guzel bir doluluk yakalar ve kisinda devam eder
istanbula yilda 300 bin kisi tasiyor
bakin pegasusla birlikte sabiha gokcen nasil populer oldu
simdilik haberler bu kadar
yeni firmalar gelince ekleyecegim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Arl 24, 2010 2:32 am 
Yeni Üye

slm arkadaşlar 80 pounda aldığım glasgow antalya gidiş dönüş bileti 60 pounda düştü sanırsam ocakta giden yok fazla 2 aydır fiyatlar düşüyor kuzeyde yaşayan arkadaşlardan ilgilenen olursa 2 haftalık thomas cook

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 02, 2011 8:58 pm 
Üye

herkese selam
easyjet ucuz diyorsunuz ama bavul isin icine girince kafa kafaya olmuyor mu?
ve bu bahsettiginiz web sayflarından almakla firmaların kendi sayfalarından almak neden farkediyor?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 02, 2011 9:44 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

dori yazdı:
herkese selam
easyjet ucuz diyorsunuz ama bavul isin icine girince kafa kafaya olmuyor mu?
ve bu bahsettiginiz web sayflarından almakla firmaların kendi sayfalarından almak neden farkediyor?
dori soyle acıklayım size, benim hava yollarından beklentim beni hedef noktama ucuz ve guvenli ulastırması,eger amacınız buysa her zaman low cost derim (easy,pegasus,thomas cook,thomson) ama daha kaliteli hizmet alayım yemegim+icecegimde olsun fiyat önemli degil derseniz tarifeli ucus(thy,ba),low cost hava yollarında yukarıda yazdıgım gibi takip ederseniz 70-90 poundlara bile return (tum tax ve bagaj dahil) bilet alabilirsiniz,yukarıda antalya arkadasın verdigi ornek gibi,ayrıca genelde yukarıda paylastıgımız siteler genelde arama yaparken zaten hava yolunun sisteminden guncel fiyatlama aldıgı icin pek fiyat farkı olmaz ama yinede siz kontrol edin.....birde önemli hatırlatma yapayım ödeme yaparken kartınıza göre komisyon oranı degisir(visa,master card,american exp,visa debit gibi)genelde en dusuk komisyon debit card ama siz her zaman kontrol edin cunku 5-10£ komisyon degisiyor,boşyere ödeme yapmayın

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 04, 2011 8:36 pm 
Site Müdavimi

diger firmalarin taban fiyati vardir ornek thy 130 sterlin
b.a 89 sterlin gibi
bavul orneginde sadece 10 yada 15 sterlin gibi bir fark var
ben bir cok kez thomascook ile 32 -40 sterlin gibi fiyatlarla uctum
bu fiyatlarla digerleriyle ucmaniz imkansiz
easy jet fiyat minumum baslar maximuma cikar
pegasusda aynidir
erken almak her zaman karlidir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 68 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: