Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:22 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 68 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ucuz ucak bileti icin sorulariniz
İletiTarih: Sal Arl 20, 2011 10:10 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Thy milli hava yolumuz,desteklemek lazım ama kendileride neden yurtdışında yaşayan vatandaşlar bizi az tercih ediyor diye düşünmeleri lazım,fiyat politikalarını değiştirmeleri lazım,sonuçta pek çogumuz için para ağaçta yetişmiyor İngilizlerin dedigi gibi.Aynı gün 2 uçuş arasında £100 fiyat oynuyorsa ben daha ekonomik olanı tercih ederim.Ben en son bu yaz 2 kişi thomas cook ile 250/return uçtum son günlerde aldığım halde eğer aynı günlerde Thy ve ba nerdeyse 2 kattan daha fazlaydı,sonuçta amacınız ucuza a noktasından b noktasına uçmaksa,ikramlar önemli degil ben o farkla en kaliteli restorant'da yerim diyorsanız önceden aldığınza £50-60 pounda bile bilet alabileceginiz hatta şanslıysanız £80 return alabileceginiz low cost firmaları seçin easyjet,thomas cook,thomson,monarch,jet 2,pegasus gibi ama benim için para önemli degil ikramım olsun diyorsanız thy ve ba seçebilirsiniz LOW COST hava yollarının artıları ucuz fiyatı,uk en ücra hava alanlarından uçup londra zorunlulugunu ortadan kaldırmaları(otobüs tren aktarması çok pahalıdır) TARİFELİ hava yollarının artıları ikram ve 3-5 kg fazla bağaj hakkı, sonuçta ben Türkiye-UK arasında 5 farklı şirketle uçtum kendi adıma low cost tercih ederim herzaman

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Arl 24, 2011 7:48 am 
Site Müdavimi

Atlas jet sitesinde guncellendi Stansted Istanbul,Antalya ve Ercan aktarmali ucuslari 2 nisan itibari ile basliyor,eger jet mil uyeliginiz var ise 30 kg bagaj hakkiniz ver
Thy elbette bir marka ama diger firmalarda geri degil,hangi firma ucuz ise bagaj ve yemek ikramlar dahil ise tercihiniz dogrultusunda onu secin derim
para kolay kazanilmiyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Arl 25, 2011 2:03 pm 
Site Müdavimi

Yeni bir rota bilgisi bilhassa Manchester etrafinda yasayan gurbetcilerimiz airblue pakistan firmasi Istanbul-Manchester ucuslarina 13 ocakta basliyor 375 T.L tek yon
ayrica yillardir beklenen Istanbul-Edinburgh Thy ucuslari nihayet 2012 de basliyor

En son enca48 tarafından, Pts Arl 26, 2011 11:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 26, 2011 6:57 pm 
Üye

enca48 bu haberin beni cok mutlu etti. birazda iskocyadaki turkler rahatlasin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 10, 2012 2:04 pm 
Site Müdavimi

enca48 yazdı:
Yeni bir rota bilgisi bilhassa Manchester etrafinda yasayan gurbetcilerimiz airblue pakistan firmasi Istanbul-Manchester ucuslarina 13 ocakta basliyor 375 T.L tek yon
ayrica yillardir beklenen Istanbul-Edinburgh Thy ucuslari nihayet 2012 de basliyor

Air blue firmasi Istanbul Sabiha gokcen iniyor,bu firma ile uctum subat ayinda tavsiye ederim,ikramlari Thy ile ayni derecede guzel 32 kg bagaj hakkiniz ve7 kg el bagaji artilari fazla

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Nis 10, 2012 8:43 pm 

selam herkese forumdaki yorumlari okudum,genelde gecen sene yazilan yorumlar,malum yaz geliyor herkes memlekete bakiyor cepe hic bakmakta istenmiyor cunku parada yok ben agustosta turkiyeye gitmeye karar verdim bilet fiyatlarina baktim 700 poundan basliyor return biletler ama bazi sirketlerde 200e kadar dusuyor ama anladigim kadariyla baska bi ulkede duruyor ilr si olanlar icin baska bi ulkede inis yaparsa bizim icin bi sorun oluyor mu arti bildiginiz en ucuz ucak biletini nerden alabilirim iki haftaligina 3 sene once geldim ve ilk defa ucuz yapacam Allah kismet ederse..yardimci olan herkese tskler..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Nis 10, 2012 9:09 pm 
Site Müdavimi

karizma34 yazdı:
selam herkese forumdaki yorumlari okudum,genelde gecen sene yazilan yorumlar,malum yaz geliyor herkes memlekete bakiyor cepe hic bakmakta istenmiyor cunku parada yok ben agustosta turkiyeye gitmeye karar verdim bilet fiyatlarina baktim 700 poundan basliyor return biletler ama bazi sirketlerde 200e kadar dusuyor ama anladigim kadariyla baska bi ulkede duruyor ilr si olanlar icin baska bi ulkede inis yaparsa bizim icin bi sorun oluyor mu arti bildiginiz en ucuz ucak biletini nerden alabilirim iki haftaligina 3 sene once geldim ve ilk defa ucuz yapacam Allah kismet ederse..yardimci olan herkese tskler..

pgs arkadas yukarida bazi havayollari sirketlerinin isimlerini vermis,pgs arkadasin dedigi gibi oldukca ucuz.o yaziyi oku,gecenlerde bende baktim hala ucuz,

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 13, 2012 1:55 pm 
Site Müdavimi

Ucak sirketleri paket tur firmalarina belirli bir fiyat imkani vermemek icin surekli fiyat degistirmektedir,ozellikle thomas cook gibi firmalar kendi veri tabanini yenilemektedir,eger sectiginiz bir tarih var ise buraya yazarak yardimci olabiliriz,mumkun olan en ucuz ucak biletini bulabilmeniz adina,gurbet yollarinda 3 kurus cebinizde kalmasi icin konu acilmistir
kisaca ilgili tarihlerde filanca havalimani benim icin uygundur derseniz konuya cevap yazilicaktir
ilginize

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 68 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: