Son ziyaretiniz: Sistem saati: Per May 24, 2012 4:20 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Turkiyeden getirdigim telefon ve elektironik eşya kullanımı
İletiTarih: Pts Ekm 17, 2011 3:38 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Selamlar arkadaslar turkiyeden ingiltereye getirdigim telefon burada calismiyor yardimci olursaniz sevinirim O2 hat taktim ama telefon bu hatti calistirmaz yada key kod girmelisiniz diyor turkiyeden telefon getirip kullananlar yardimci olursa sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: TURKIYEDEN GETIRDIGIM TELEFON
İletiTarih: Pts Ekm 17, 2011 9:00 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

simal yazdı:
Selamlar arkadaslar turkiyeden ingiltereye getirdigim telefon burada calismiyor yardimci olursaniz sevinirim O2 hat taktim ama telefon bu hatti calistirmaz yada key kod girmelisiniz diyor turkiyeden telefon getirip kullananlar yardimci olursa sevinirim

Br Telefoncuya gotur Unlock etir . Benimde Ole oLdu malesef . bir tane telefoncuyagoturdm 5 pounda Unlocked Ettti . Ben Boyle yaptim bska yolu varmi bilmem ..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2011 9:14 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

simal yazdı:

Tukiyedre aldigin telefon bir sebeke uzerine kayitlis ise yani Ingilterede ki manasi ile sebeke kontrati var ise o telefonu dunyanin hicbir yerinde baska bir sim kart ile kullanamazsin sadece sim karta kayitli IMEI si oldugu icin sadece i sim kartla calisir. Telefonunun keykodunu kirdiracaksin bunu internetteki sitelerden kendin de yapabilirsin fiyatlar degisken telefonun modeline gore.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Ekm 17, 2011 11:06 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

cevaplariniz icin tesekkurler tr de herhangi bir sebeke antlasmam yoktu abladim demek istediginizi faturali hat uzerinden 24 ayla vs alinan telefonlardan bahsediyorsunuz oyle degil. ozaman unlock yaptirablirim demek oluyor ''diyarin'' da dedigi gibi. tesekkurler..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Ekm 20, 2011 1:07 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

simal yazdı:
cevaplariniz icin tesekkurler tr de herhangi bir sebeke antlasmam yoktu abladim demek istediginizi faturali hat uzerinden 24 ayla vs alinan telefonlardan bahsediyorsunuz oyle degil. ozaman unlock yaptirablirim demek oluyor ''diyarin'' da dedigi gibi. tesekkurler..

bir telefoncuya gotur Imei sini kirsin 5 dk beklicen hemen yapiorlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 17, 2012 7:35 pm 
Site Müdavimi

Merhaba arkadaslar.
Turkiyeden getirdigim telefonum burada calismiyor, bozuldu sanirim. Turk hattimi kullanmak istiyorum. Buradan ucuz bir telefon alip kullansam sikinti yasarmiyim ? Yardimlarinizi rica ederim..
Tsk.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 17, 2012 8:55 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Sıkıntı yaşamazsın sim lock olmayan bir telefon alırsan veya ucuza aldıgın telefonunun kilidini kolayca kırabilirsin,internette kodlar var ücretsiz veya satılıyor ebay gibi sitelerde veya local alişveriş merkezlerinde hintliler yapıyor bu işi,Türk sim kartını kullanmanı tavsiye etmem rooming den dolayı çok yüksek fatura ödeyebilirsin ararken ve sizi ararken çifte ücretlendirme olur,sadece Türkiye için lebera veya lcya gibi sim alabilirsin bunlarda sabit hatları aramak 1p/1m şeklinde ücretleniyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 17, 2012 9:09 pm 
Site Müdavimi

pgs79 yazdı:
Sıkıntı yaşamazsın sim lock olmayan bir telefon alırsan veya ucuza aldıgın telefonunun kilidini kolayca kırabilirsin,internette kodlar var ücretsiz veya satılıyor ebay gibi sitelerde veya local alişveriş merkezlerinde hintliler yapıyor bu işi,Türk sim kartını kullanmanı tavsiye etmem rooming den dolayı çok yüksek fatura ödeyebilirsin ararken ve sizi ararken çifte ücretlendirme olur,sadece Türkiye için lebera veya lcya gibi sim alabilirsin bunlarda sabit hatları aramak 1p/1m şeklinde ücretleniyor

Bende ayni dusuncedeyim ama kullanmak zorundayim. Internet bankaciligi baglantilarimin hepsi bu tel numaramda. Tesekkur ederim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Oca 23, 2012 9:28 pm 

arkadaşlar tertemiz ikinci el uygun fyatlı kapatılmış telefon getirebilecek olan var mı?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Türkiyedeki elektrikli eşyayı ingilterede kullanmak
İletiTarih: Pts Nis 23, 2012 10:55 am 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

araştırdım ya da forumda bulamadım , Türkiyedeki örneğin

Traş makinesi , saç kurutma makinesi vb. gibi eşyaları ingiltereye götürdüğümüzde nasıl kullanabiliriz,

onlarda priz üçlü , ve türkiyeye geldiklerinde converter denilen prizlerle rahatça kullanabiliyorlar

herşeyi, bizim için ordaki durum nasıl oluyor..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz