Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:08 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: turkiye'den londra'ya nakliye
İletiTarih: Sal Oca 04, 2011 5:08 pm 
Üye

arkadaslar merhaba,
antalyadan ev esyalarimi londraya nakledicem,deniz veya karayolu hangisi daha ucuz olur?gumruk vergisi cokmudur?bilgisi olan varmi?
cok tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: turkiye'den londra'ya nakliye
İletiTarih: Çar Oca 05, 2011 3:53 pm 
Üye

cok tesekkurler,,henuz yerlesim vizem cikmadi gelebilirsem artik oralardan bakarim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Oca 05, 2011 4:12 pm 
Üye

bu arada sizin vizenis kac gunde cikti acaba?ben 2 aydir bekliyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 08, 2011 2:46 pm 
Üye

merhaba
yeni evli oldugumuz icin esyalarımızın %80 nini getirdik ingiltereye
ama cekilen cile az buz degil, oncelikle kesinlikle beyaz esya getirmeyin,biz de getirmedik cunku bu evler beyaz esyalı.
mobilya getireceksinizde gercekten iyi bir firmayla calısın yoksa cok zarar gorebilir. Cok secenek var nakliyede, karayolu,denizyolu,door to door(ki en pahalısı), evden depoya yani depodan siz kendi imkanlarınızla teslim alıyorsunuz.
Maddi durumunuzada baglı tabi bu, yani eger beni maddi olarak sıkıntıya sokmaz tasırım mobilyalarımı derseniz tasıyın tabii ki cunku bu ulkede zevk diye bisi yok, bir deri koltuktur gidiyor :) ama cok onemli degilse mobilyalarınız veya orada satabileceginiz birileri varsa degerine satın. Burda ikea dan ya da indirimlerden uc bes sey alırsınız.
Dedigim gibi maddi durumunla cok alakalı gercekten, gelince hemen evde mi kalacaksınız, oda mı kiralayacaksınız, tuttugunuz evin kapısından esyalar gecer mi :) burada bazı evlerin kapıları kucucuk biz bir cok evi o yuzden eledik esya girmez iceri diye :)
Acıkcası mal canın yongası ama siz iyi dusunun arastırın derim.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 02, 2012 6:16 pm 

Ama kimse arkadasin sorusunu cevaplamadi? Tir mi ucuz yoksa gemi mi?

Kara yolu ile me gondermek daha ucuz yoksa Gemi yolu ile mi?

Kara yolu; Londra > Dover > Calais > Bulgaria > Istanbul

Deniz Yolu; Port of London > Port of Izmir

hangisi daha ucuz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 05, 2012 10:28 am 
Üye

merhaba,

3 ay once esyalarimi ingiltereye nakil ettigim icin sana bu konuda yardimci olabilirim. Bende senin gibi cok arastirdim. Izmir den milton keynes e tasindim. Tir ile gemi arasinda cok ta fazla bir fark yok sayilir. Tir 200-300 pound daha ucuza gelir. Bende once tir dusundum ancak tirla sadece senin esyan gelmiyor. Bir tira 3 ev esyasi koyuyorlar ve kimin esyalari once varacak belli olmuyor. Yani bir tir konteyneri sana ait olmuyor sadece senden baska 2 farkli kisininde ev esyalari beraberinde gidiyor. Tutki senin esyalari en arkaya koydular ve senin tasinacagin ulke ilk varilacak ulke, o kisilerin esyalarini zarar vermeden (ki sanmiyorum) senin esyalari indirmeye calisiyorlarmis. Ben bunu duyunca firmanin kendisinden, gemi ile gonderdim esyalarimi. En azindan 20 lik bir konteyner tuttum ve tum esyalarimi icine koydum, sadece benim esyalarim icinde 25 gunde vardi. Hic bir sorun olmadi. Hic bir esyam zarar gormeden, kirilip kaybolmadan geldi. Ben door to door odedim. 3.750 pound odedim hersey icinde. Ekstra hicbir odeme sonradan yapmadim. Ayrica sigorta istemedim eger tasima sigortasi isteseydim fiyat (3900 Pound idi). Gumruk vergisinden muafsin, limana geldikten sonra evime getirecek kamyon fiyatida bu fiyatin icindeydi. Yani ben mutluyum, Cok firma arastirdim, buldugum firmayi ingilteredeki firmalarada sorup arastirmasini yapip oyle karar verdim. Eger benim kullandigim firmanin adini istersen bana ozelden mesaj at.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz