Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:52 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: İngiltere ile Ticaret yapmak isteyen.ortak,aracı arayanlar
İletiTarih: Cmt Oca 14, 2012 10:37 pm 

Sevgili arkadaşlar,

Farklı tarlalarda yetiştirdiğimiz nar ve elma ağaçlarımız 1 sene içerisinde toplanıp satış için hazır duruma gelecekler. Her nekadar ilk zamanlarda iç piyasaya sürmek üzere planlarımızı yapsak da, aklımızda başta ingiltere olmak üzere çeşitli avrupa ülkelerine ihracat var. Elbetteki bunlar şu an için birer tasarı.
Ancak, bu konuda deneyimi olan ya da somut bi takım bilgileri olan arkadaşlardan şu soruma cevap alabilirsem sevinirim:

Örneğin, Buradan tırlara yüklediğin 1 ton nar ya da elma için, İngiltere'de ilgili kişi ya da firmaya ulaşıncaya kadarki geçen süreç içinde uygulanacak (" Türkiye'den çıkarken ödenmesi gerekenler, gümrük vergisi ve diğer resmi vergiler") masraflar hakkında kısa bir bilgi vermeniz mümkün mü acaba? Teşekkürler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Türkiye'den İngiltere'ye meyve ihracatı
İletiTarih: Pzr Oca 15, 2012 3:27 pm 
Yeni Üye

Bir gümrük müşavirliği hizmeti veren danışmanlık şirketi ile irtibata geçmenizde fayda var.
Her halukarda zaten , ihracat ithalat yapabilmeniz için gerekli.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: SELAMLAR İNGİLTEREDE İŞ YAPMAK İSTEYEN TÜRKLER BAKSIN
İletiTarih: Pzr Oca 15, 2012 9:34 pm 

Selamlar arkadaslar ingileterede İş yapmak isteyen aktif Türk doslar yokmu acaba yani orda bi pazar var ticari pazar ve bu pazara neden hintliler pakistanlılar vb.diğer ülkelerdeki insanlar hakimki yani bizim türk dostlarda aktif olarak bi takım girişimlerde bulunsalar bizde burdan türkiyeden girişimlerde bulunabiliriz gümrük felan sorun değilki sonucta kalite ve uygunluk olduktan sonra ingilizlere hertürlü ürün satışı yapılabilir Ben bir kac ülkede calıstım.santiyeciyim ama ticari becerilerim daha iyidir suan ESKİŞEHİR de ikamet etmekteyim burda kaliteli üretim yapan fabrikalar var yaklasık 2000 firma felan var kimisi soba yapıyor kimisi otomobiller için özel dişli felan kimiside boya felan üretiyor burda iş güvenliği ekipmanları pazarladığım için fabrikaların içlerini dışlarını ve iş potansiyellerini iyi biliyorum kimin ne ürettiğinide az cok öğrendik işte burda iş İngilterede bulunan aktif türk arkadaşlara düşüyor talebe göre bizde burdan bağlantı saglıycaz zaten fabrikalar ihracat sistemlerini iyi biliyorlar yeterki üründe anlasma sağlanabilsin inşallah birileri iletişime gecmek ister telefonumuda yazıyorum..+90 536 747 72 13 Kemal AKKAN

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: SELAMLAR İNGİLTEREDE İŞ YAPMAK İSTEYEN TÜRKLER BAKSIN
İletiTarih: Pts Oca 16, 2012 5:34 pm 

Selamlar arkadaslar ingileterede İş yapmak isteyen aktif Türk doslar yokmu acaba yani orda bi pazar var ticari pazar ve bu pazara neden hintliler pakistanlılar vb.diğer ülkelerdeki insanlar hakimki yani bizim türk dostlarda aktif olarak bi takım girişimlerde bulunsalar bizde burdan türkiyeden girişimlerde bulunabiliriz gümrük felan sorun değilki sonucta kalite ve uygunluk olduktan sonra ingilizlere hertürlü ürün satışı yapılabilir Ben bir kac ülkede calıstım.santiyeciyim ama ticari becerilerim daha iyidir suan ESKİŞEHİR de ikamet etmekteyim burda kaliteli üretim yapan fabrikalar var yaklasık 2000 firma felan var kimisi soba yapıyor kimisi otomobiller için özel dişli felan kimiside boya felan üretiyor burda iş güvenliği ekipmanları pazarladığım için fabrikaların içlerini dışlarını ve iş potansiyellerini iyi biliyorum kimin ne ürettiğinide az cok öğrendik işte burda iş İngilterede bulunan aktif türk arkadaşlara düşüyor talebe göre bizde burdan bağlantı saglıycaz zaten fabrikalar ihracat sistemlerini iyi biliyorlar yeterki üründe anlasma sağlanabilsin inşallah birileri iletişime gecmek ister telefonumuda yazıyorum..+90 536 747 72 13 Kemal AKKAN

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: İngiltere ile Ticaret yapmak isteyen.ortak,aracı arayanlar
İletiTarih: Pts Oca 16, 2012 8:01 pm 
Yeni Üye

Kemal bey,

Ne tür ürünler pazarladığınızı; spesifik(belirli) isimleriyle belirtirseniz
daha anlaşılabilir olabileceğini düşünüyorum.Öncelikle kendi sattığınız ürünlerin
İngiltere pazarındaki durumunu(fiyat,kalite,uygunluk,alıcı kitlesi vs.) araştırdınız mı?
Bu işler öyle dışardan bakıldığı gibi kolay olmuyo malesef. :(

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Oca 20, 2012 8:12 pm 
Yeni Üye

Kemal Bey ,

Nerelerdesiniz acaba?
Heyecanınız ,ufkunuz ,azminiz,hırsınız .....
Vallahi benimde ayaklarım yere basmıyo artık :lol:

Saygılar
Selamlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2012 5:25 pm 

Selamlar arkadaslar ben eskişehirde ikamet ediyorum iş güvenliği ekipmanları pazarlamaktayım fabrikalara ve burdaki fabrikalarda üretilen malzemeleri bilen biriyim ingiltereye örneğin otomotiv için parca gönderiliyor burda ayrıca ben ingiltereye gelmek istiyorum gelebilirim aslında ama iş bulma meselesi var bide oda ayrı bi olay yardım edebilecek birileri varsa görüşmek isterim ve orda her yerde doğalgaz yoktur burda iyi kalitede üretim yapan soba fabrikası var balkanlara seri üretim yapmaktalar kaliteli sobalar ihtiyac olursa oraya bu sobaları pazarlamak isterim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Sebze İhraç Etmek Hk.
İletiTarih: Pzr Oca 22, 2012 6:22 pm 

Selamlar arkadaslar biraz gaza geldim sanırım.Ben ingiltere ye Kırmızı ve Beyaz Turp ihraç etmek istemekteyim daha önce başka ülkelere turp ihracatı gercekleşti ayrıca ingiltereye yazın karpuz ihracatı yapmıstı bi tanıdığım yani ben sadece burdan malı ayarlıyabilirim orda bu işi pazarlıycak birileri lazım ticaret herzaman karlıdır ben size turp meselesini anlatayım biraz Kırmızı turp yaklasık 20 yada 25 kg lık naylon torbalara konulmakta içinde su ile ve bu 1 ay kadar dayanıklılık kazandırıyor turpa yurtdısı ihracatı olacağı için özenle seçilmiş orta ebatlardaki turplar yerleştirilir yani tabiri caisse taze olanlar 3 ay boyunca aralık ocak subat aylarında taze turp hep vardır ve bide beyaz turp var arkadaslar özellikle uzak doğu ülkelerine ihracat edilmektedir ve şeker hastalığına 1ci dereceden iyi geldiği tıptada kanıtlanmıstır tadıda hafif sekerlimsi gibidir yani her iki cins turptandan bolca ihracat yapılabilir tabi bu konuda iş yapmak isteyenler varsa ingilterede büyük yerlerle anlasmalar yapılması lazım sonucta adamlar her halukarda yüzde 200 karla satıyorlar bu turpu ingilterede iç pazara son yazıcağım seyde sudur ki sonucta herkes para kazanmak istemekte birileri tasın altına elini sokarsa para gelir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz