Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:43 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Türist vizesi red,Öğrenci vizesi T4 yeni başvuru
İletiTarih: Pts Şub 07, 2011 12:35 pm 

Arkadaslar sıteyı 1 aydır takıp edıyorum ama bırsey yazma geregı duymadım,bır acenta aracılıgya basvurdum ılk defa bundan once kendım basvurmustum 2 kere vıze aldım 2007 ve 2008 yılında turıst vızesı sonrada yıne 2 kere basvurdum ılk ınde fınance sorun yaptılar ıkıncısınde bankaya 50 bın tl yatırıp cekmıstık arkadasımın parası onuda yakaladılar ve red aldım 2 kere...sımdı ıste ılk defa acenta aracılıgıyla basvuruyorum cok onerdıler bu acentayı herseyı eksıksız bankadakı para dahıl t4 vızesıne basvurdum suan arrıved at vısa sectıon yazıyo beklemekteyım ıns erken zamanda sonuc cıkar ıns vızemde cıkar ablam orda yasıyo gercekten cok ozledım ıngıltereyı ıns gıdebılırım yorum yapmak ısteyenler yaparsa sevınırım....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Türist vizesi red,Öğrenci vizesi T4 yeni başvuru
İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 6:27 pm 

Merhaba arkadasim benim durumumda seninkine benziyo ben ünv ögrencisiyim 2010 da ayni yil içinde 2 kez ingiltereye turist vizesi aldim gecen ay 3.kez turist vizesine basvurdum ama red aldim.red mektubunda 15 günlük arkadasimin yanina gittigimi yazdigmi fakat her iki gidisimdede 2 ay kaldigimi bunun uzun bir süre oldugunu ve burda ünv okudugum halde bu kadar uzun tatil yaptigimi ve inandirici gelmedigini yazmislar.bir aydir cok kötüyüm moralim cok bozuldu.esim orda benim ama resmi nikah yapmadik cunku esimin orda oturumu yok nasil gidebilirim ben ingiltereye lütfen yardimci olun.bircok acentayla görüstüm ama hepsi birbirinden farkli seyler söylüyor.ne yapmaliyim kafam karmakarisik lütfen arkadaslar bana yardimci olurmusunuz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 6:35 pm 

Arkadasim sen hangi acentayla basvurdun önerebileceginiz bir acenta varmi? Cogu kisiler bu redden sonra vize almamin cok zor oldugunu söylüyor..hangi vize türüne basvurmaliyim acaba hicbir bilgim yok..eger sen vizeni alirsan burdan haber ver bizede..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 8:05 pm 

arkadaslar ılk once 3 subatta basvurumu yaptım ve bugun ıtıbarıyle saat 4 de vızemı aldım cok sasırdım gercekten cok ugrastım 2 redden sonra kafayı yeme durumları oldu allah gordu ugrasımı ve vızemı aldım...

SIZE ONERILERIM TAKSIMDE GLOBAL VIZYON GULSEDA HANIM GIDICEGINIZ ILK ISIM OLSUN BENI ORNEK VEREREK BASVURUN ISMIM MERT YASIN OZTURK ONUN OGRENCISIYIM BEN O KADIN BENIM ICIN COK UGRASTI BEN ORDA YATIP KALKTIM NERDEYSE O KADIN COK TECRUBELI..

IKINCISI KIMSE UZULMESIN EMIN OLUNKI HERSEYI DUZGUN SEKILDE YAPTIGINIZDA VIZEYI VERIYOLAR BENDE 2 HAFTA KALICAM DEDIM AMA 3 AY KALMISTIM ONLAR SORUN DEGIL SIZ BASVURUNUZDA ADAM AKILLI YAPIN ALICAKSINIZ COK SEVINCLIYIM UMARIM HEPINIZ ALIRSINIZ ARKADASLAR BI SORUNUZDA YENIDE YAZABILIRIM 22 SI LONDRADAYIM IYI GUNLER...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 8:21 pm 
Site Müdavimi

MERTCAN HAYIRLI OLSUN VİZEN KARDEŞİM DARISI BİZİM BAŞİMIZA İNSALLAH BİZDE ALIRIZ VİZEMİZİ VE EŞİMİZE KAVUŞURUZ :? :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 11, 2011 9:30 pm 

Mert sen neden red aldin red sebebin neydi biraz ayrintili aciklarmisin..benim umudum tamamen tukenmis durumda..artik vize alabilecegimi sanmiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 10:25 am 

ılk ınde aılece basvurduk fınance durumundan red aldım ıkıncısınde kıbrısa gıdıp ordan basvurduk aılece yıne kıbrıs kolay olur dıye halbukı hıc kolay degıl o zamanda yalan beyan soledık red aldınızmı dıye bır soru var formda almadık dedık ve bıze red verdıklerınde gerekcede red almıssınız almadık dıyosunuz dedıler...bırde bankaya 50 mılyar yatırıp cekmıstık arkadasımın parası oldugu ıcın tabıkı yemedıler bankada 28 gun durması gerekıyo...aynen bu sekıl hıc umutsuz olma alırsınız dedıgım yere gıt vızenı kesınlıkle alırsın

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 8:43 pm 

Mert aciklamalarin icin cok tşk ederim.ama senin red sebebinle benimkisi cok farkli benim buraya geri donmucemi uzun süre orda kaldigimi dusunmusler bunu degistirmek oldukca zor sanirim.cunku artik bana guvenmiceklerdir.ama yinede tavsiye ettigin acentayla gorusucem insallah hersey iyi olur senin adina da vizeyi almana cok sevindim.darisi basima

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 11:49 pm 

hıc umutsuz olma bende 2 hafta kalıcam dedım ama 3 ay kaldım bana onuda yazmıslardı ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 12:00 am 

İnsallah bende alirim vizemi.benim hicbir sorunum yoktu sadece belirttigm tarihtem uzun kaldgm icin red aldim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz