Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:43 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Türist vizesi red,Öğrenci vizesi T4 yeni başvuru
İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 12:11 am 
Site Müdavimi

YASMIN NISANLI VIZESI VAR YADA OYLE BIR SEY, BAYMISIN BAYANMI BILMIYORUM , ORDA ESININ KALABILIYOR ONUN IZNI VARMI INGILTEREDE, EGER VARSA O SANA SPONSOR OLSUN, VE SENDE TATILLERDE NISANLINI GORMEYE GELIYOR OLDUGUNU SOYLE, BE DE O UZUN KALISDA PARA HARCAMALARIN KENDIN KARSILADIN BUNUDA BELIRT, KIMSEYE YANI DEVLETE YUK OLMAMISSIN, KENDI BASININ CARESINE BAKMISSIN, BENCE BU KONU UZERINDE DUR SEN, ONEMLI OLAN ESIM DEDIGIN KISININ BU ULKEDE OTURUM HAKKI VARMI,
HEM BUDA SENIN ICIN ONU SINAMA FIRSATI OLUR, O ELINI TASIN ALTINA KOYUCAKMI BIR BAK !

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 12:19 am 

Ben bayanim mert esim orda ankara anlasmasiyla kaliyo ve suan suresi bitmek üzere yeni bir basvuru yapicak buda uzun bir sure demek ben ıse kisa bi zamanda gtmek istiyorum ama hangi vize türünden basvurucami bilmiyorum ama dusundugum ogrenci vizesi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 12:24 am 
Site Müdavimi

ISVICREDE BULUSUN ))
ESININ YENI BAS VURUSUNUN BITMESINE NE KADAR KALDI? YINE OGRENCI DE, BU ARADA DILIMI GELISDIRICEM DE MERT SANA DIL KURSU AYARLASIN, ONCEKILERDE NE YAPDIN BILMIYORUM AMA ERKEK ARKADASIM VAR DA DIYEBILIRSIN O IKI AYLIK DONEMDE SENI CALISDI FELANMI SANDILARKI, DERSLERINDEN GERI KALMANI ISDEMEDIKLERINI SANMIYORUM, AMA KISA SURELI BIR KURS AYARLAYIN BENCE OKULDAN NE KADAR UZAK KALABILCEK OLDUGUNA DAIR BIR BELGE KANUN BUL DERS NOTLARINDA BOZULMA OLMADIGINI ISPATLA, DE KAFAMI DAGITINCA DERSLERIMDE DAHA BASARILI OLUYORUM, FELAN DUSUNEYIM BIRAZ DAHA BEN GEZMEK ISDIYORUM PARA HARCAMAK ISDIYORUM DE, AAA

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 12:28 am 

Mert sana özel msj bolumunden msj attim msjimi cevaplarsan sevinirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 20, 2011 8:26 am 

slm arkadaslarartık ögrenci vizeside çok zorlaşıyor. nedeni ise dil kurs belgesini sadece british councilden alıyormussunuz. dolayısıyla zorlaşıyo .. yinede yardımcı olurum sorularınıza cevap yazarım ilgilenen arkadaslar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 22, 2011 12:22 am 
Site Müdavimi

ne globali arkadasim sen sansliymissin onlarin dini imani para bosverin oyle acentalari 3 yil once bende gitmistim o acenteya bussuru para istemislerdi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz