Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:42 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 37 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: """Turist Vizesi Onaylandı"""
İletiTarih: Per Haz 23, 2011 4:03 pm 

ya bence bu kadar büyütmeyin ve abartmayın. aldığın turist vizesi altı üstü. turist gibi davran yeter yani. ben 2 kere turist vizesi aldım ve 3 kere giriş yaptım. hiç birinde de kimseyi aramadılar. suratıma bakmadılar bile. belki resimdeki miyim diye şöyle bir bakmış olabilir. en son gittiğimde erkek arkadaşıma geldim dedim ( ki vize başvurumda davet eden başka birisiydi) erkek arkadaşımla ilgili bir kaç soru sordu ve sorunsuz halloldu.
sadece kesin net ve rahat olun. ablam ingiltere ye gittiğinde kalacağı adresi bilmiyordu, havaalanındaki karta yazamamıştı. bu yüzden polisler bir süre alıkoymuş ama yine de girişine izin verdiler.
bi işler çeviriyorsanız ve bunu anlarlarsa her şeyi yaparlar ama böyle bir durum yoksa soru sormaktan başka bir şey yaptıkları yok.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Haz 23, 2011 4:35 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

egksel yazdı:
ya bence bu kadar büyütmeyin ve abartmayın. aldığın turist vizesi altı üstü. turist gibi davran yeter yani. ben 2 kere turist vizesi aldım ve 3 kere giriş yaptım. hiç birinde de kimseyi aramadılar. suratıma bakmadılar bile. belki resimdeki miyim diye şöyle bir bakmış olabilir. en son gittiğimde erkek arkadaşıma geldim dedim ( ki vize başvurumda davet eden başka birisiydi) erkek arkadaşımla ilgili bir kaç soru sordu ve sorunsuz halloldu.
sadece kesin net ve rahat olun. ablam ingiltere ye gittiğinde kalacağı adresi bilmiyordu, havaalanındaki karta yazamamıştı. bu yüzden polisler bir süre alıkoymuş ama yine de girişine izin verdiler.
bi işler çeviriyorsanız ve bunu anlarlarsa her şeyi yaparlar ama böyle bir durum yoksa soru sormaktan başka bir şey yaptıkları yok.

Çok sağol yaa rahatlattın beni ilk yazdıkların hariç..dövseydin birde çok sert olmuşş :D

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 1:58 pm 

Arkadaşlar merhaba yeni bir başlıkta yazmak istemedim. Bu başlık bana uygun geldiği için burada yazıyorum.

VAF1A genel ziyaretçi vizesine başvurmuştum. Randevu günümden itibaren 18. iş gününde gittim vizemi aldım. Vize tipi olarak C tipi vize 180 günlük çoklu giriş demişler. Ben bu vize tipi hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Konferansa katılmak için başvurdum, konferans 19-21 eylül tarihlerinde olacak fakat vizeyi bugünden itibaren başlatmışlar uygun bilet denk getirebilirsem gitmek isterim şimdiden :) Mümkün müdür? İngilterede kalma süresi hakkında bir sınırlama varmıdır? Ne dersiniz? Nedir bu C tipi vize?

Şimdiden teşekkürler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 2:36 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

BuraqITU yazdı:
Arkadaşlar merhaba yeni bir başlıkta yazmak istemedim. Bu başlık bana uygun geldiği için burada yazıyorum.

VAF1A genel ziyaretçi vizesine başvurmuştum. Randevu günümden itibaren 18. iş gününde gittim vizemi aldım. Vize tipi olarak C tipi vize 180 günlük çoklu giriş demişler. Ben bu vize tipi hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum. Konferansa katılmak için başvurdum, konferans 19-21 eylül tarihlerinde olacak fakat vizeyi bugünden itibaren başlatmışlar uygun bilet denk getirebilirsem gitmek isterim şimdiden :) Mümkün müdür? İngilterede kalma süresi hakkında bir sınırlama varmıdır? Ne dersiniz? Nedir bu C tipi vize?

Şimdiden teşekkürler

Multiple vize aldın bu vize başlama tarihi ile bitiş tarihi arasında 180 boyunca istediğin kadar girip çıkabilirsin orada kalabilirsin ama vize bitim tarihini geçmemek şartı ile

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 6:02 pm 
Site Müdavimi

bence ingiltereye ilk vize alışın ve gidişinse ki yazdıkalrından öyle anlaşılıyor ilk i için belirttiğin tarihlere uyman senin çok lehine olacaktır ilkinden sonra tekrar git gel istediğin zman ama ilkine çok önem veriyolar...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 2:18 am 
Site Müdavimi

Bence uzun kalman aleyine olur belirtigin kadar kal 2-3ay kalman demek bir dahaki basvurunda red gerekcesi olarak onune gelebilir ...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 7:02 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

handsome80 yazdı:
Bence uzun kalman aleyine olur belirtigin kadar kal 2-3ay kalman demek bir dahaki basvurunda red gerekcesi olarak onune gelebilir ...

Hımmmm bide öyle bişey var yani vize almakla bitmiyor herşey :s

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 37 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz