Forum kuralları
1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.
2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi
| Yazar |
Mesaj |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: TURİST VİZESİ İÇİN İZLENECEK YOL (VİZEMİ ALDIM) Tarih: Pts Arl 05, 2011 5:40 pm |
|
|
|
kesinlikle red alirsan etkiler ama red aldigin sebepleri curutmussen ve yeni basvurun eskiye gore daha etkili olursa niye olmasin sonucta turistik amacli gitmek istiyorsun tapu var isin var ve hesabindaki para kazancina gore mantikli bir miktarsa hesaplarin aktifse vize alma sansin yuksek olur vize formuna doldurdugun bilgilerle verdigin evraklarin tutarliligi cok onemlidir iyi sanslar
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
selcukce
|
İleti başlığı: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 9:43 pm |
|
|
|
arkadaşlar selam:
ben turist vizesi için başvuru yapcam hazırladığım evraklar şunlar sizce uygunmudur?
işyerimden izin yazısı ve seyahat sebebı 3 aylık maaş bordrom işe giriş tarihimden itibaren geçerli olan ssk dökümüm ssk işe giriş bildirgem bankada 17 bin avro param ve 6 bin türk lıras vadesizde bunlar ve banka yazısı ve ekstresi artı kredi kart eksterm iş yeri vergi levhası iş yeri sicil tastiknamesi iş yeri imza sürküleri iş yeri oda sicil kaydı ingilteredeki teyzemdem davet mektubu pasaport f.kopisi ve faturaları artı onlarda kalacagıma dair mektup ve vize verilmesi için ricaa yazısı askerlik belgem ikametim sizce bu evraklar yeterlimidir lütfen cevap verirseniz sevinirim.başvurumu kıbrıstan yapacam kıbrısta akrabalarım var hemde onları görmüş olacam bana yardımcı olursanız sevinirim
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 9:56 pm |
|
|
|
birincisi kibrisi unut birileri kibrisdan rahat alirsin falan muhabbeti yapiyor hikaye bunlar ikincisi bankadaki paraniz aniden yuklumu yatirdiniz ve kazanciniza gore normal bir parami bunu ozellikle soruyorum ever kazanciniza gore uygunsa ve aniden yatirilmamis bir parayla hesabinizda aktifse trden basvurunuzu yapin yuksek ihtimalle vizenizi alirsiniz iyi sanslar
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
selcukce
|
İleti başlığı: Re: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 10:01 pm |
|
|
|
bankadaki hesabım toplamda 5 yıllık falan zaten bankada kaç yıllık müşterisi olduğuma dair yazıyı verdi son 1 yıllık hesap ekstremide verdi sence bunda bir sorun varmı
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 10:07 pm |
|
|
|
yok cok iyi hatta turist gidiceksiniz para harcicaksiniz ve geri donmeniz icin isiniz var turkiyeden basvurunuzu yapin alin vizenizi derim iyi sanslar
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
selcukce
|
İleti başlığı: Re: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 10:09 pm |
|
|
|
her hangi bir evrak eksikliğim varmı peki bu evraklar yeterlimi sence
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
handsome80
|
İleti başlığı: Re: turist vizesi Tarih: Pts Arl 05, 2011 10:19 pm |
|
|
|
arti ailenizle yasiyorsaniz trde annezinin babanizin ustune olan tapulari calisiyorlarsaniz onlarin evraklarinida arti koyabilirsiniz
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
papatya
|
İleti başlığı: aile ziyareti vizesi Tarih: Cum Mar 23, 2012 7:19 pm |
|
|
|
herkese slm arkadaslar ben yaklasik 1.5 yildir ukdeyim hamileyim ve dogumum da annem babam ablamin burada olmasini istiyorum.kaldigim yeri hic gormeiler ve dogumumdan sonrs birilerine ihtiyacim var.babam calisan memur annem emekli ablam ogretmen birde ablamin 1 yasinda bebisi var.ailemin dogumda 15 gun once gelip d.sonra 20 gun kalmasini istiyorum.maddi durum bankada para yok ama iki tarafinda ev araba ve tarla tapulari var.bizimde burda dukkanimiz var durumumuz iyi.formlari doldururken 3 ayri form doldurmalari gerkli sanirim bebek icin gerekmiyor diye biliyorum.birde ben davetiye mektubunu hepsine ayri mi yazayim yoksa 3 tanemi yazmaliyim.cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
enca48
|
İleti başlığı: Re: Turist ve Ziyaretçi vizeleri için izlenecek yol(vizemi aldım Tarih: Pzr Mar 25, 2012 12:56 pm |
|
Kayıt: Pts Ekm 25, 2010 12:25 pm İleti: 296 Konum: operator
|
|
Tek davetiye mektubu aciklamali sekilde yeterlidir,ayrica senin durumunla ilgili bir rapor alabilirsen inandiricilik articaktir,belgeler eksiksiz olmasi durumunda vize icin bir sorun yok gibi goruntu var anlattiklarin icin
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
|
papatya
|
İleti başlığı: Re: Turist ve Ziyaretçi vizeleri için izlenecek yol(vizemi aldım Tarih: Pts Mar 26, 2012 10:19 pm |
|
|
|
peki 1.5 yasindaki yigenim icin ayri bir form dolduracak miyim?yoksa annesine doldurulan formun icinde ki bilgiler yeterli oluyormu onun icin??
|
|
| Sayfa başı |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|