Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:32 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Tier 4 Vize'den Red aldım. Lütfen yardım edebilir misiniz?
İletiTarih: Çar Ağu 24, 2011 9:35 pm 

Merhaba,

Bugün tier 4 vize başvurumdan red cevabı geldi. 1 senelik master programı için gideceğim inş, vize alabilirsem tabi :S Refusal sebebi olarak 10 puanlık kısımdan 0 puan almam gösterilmiş. Sebep olarak da I am not satisfied that you have provided the specified documents to show that you are in possession of sufficient funds for the minimum reqired period. denmiş ve başka hiç bir açıklama yazmıyor.

Financial proof olarak ben kendi kişisel hesabımda 7200 + 15000 pound göstermiştim. 30 gün falan da bekledi hesabımda para. 7200 living cost, 15000 pound'da benim course fee. bankadan ingilizce referans belgesi aldım ve ayrıca banka hesap extre'mi koydum döküman olarak. bu haliyle her şey istediklerine uygun aslında, worldbridge deki bayan da tamam olduğunu söyledi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine de bunlar yeterli gelmesine rağmen babamdan ekstra tüm masraflar tarafımdan karşılanacaktır belgesi aldım imzalı, ve sahibi olduğu şirketin imza sirküsünü de koydum yanına.

Refusal nedenim sizce tam olarak neyin eksikliğinden olmuş olabilir? Babamın sponsor mektubunu koymam kafalarını karıştırmış olabilir mi? Ben zaten yeterli miktarda parayı kendi kişisel hesabımda gösterdiğimden dolayı babamdan da extra öyle bir sponsor mektubu almakta bir zarar görmemiştim ama acaba babamın tam olarak mal varlığını belirtmediğimden (gerçi şirketin sahibi olduğunu belirten imza sirküsünü ve şirketin sermayesini gösteren ticaret odası belgesi koymuştum ama kişisel herhangi bir mal varlığı belgesi koymadım) mi red yemiş oldum? :S

Tekrar başvuracağım mecburen, ama inanılmaz moralim bozuk, neyin hatalı olduğunu ikinci başvuruda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

Bu ikinci başvuruda babamın mektubunu hiç karıştırmasam, sadece kendi banka hesabımla başvursam problem olur mu? yani ilk başvuruda babanı sponsor göstermiştin, şimdi ne oldu gibi bir şüphelenme durumu olur mu?

Bir de red cevabı almak, ikinci başvuruyu nasıl etkiliyor? yani red yemiş bunda vardır bi iş gibi şüphelenirler mi ? ::S

ve sanırım 675 tl vize ücretim de yandı? iade yokmuş sanırım? tekrar ödeyeceğim galiba ikinci başvuru için

eylül 25'te okulum başlıyor ve ben inanılmaz geç kaldım bu ikinci başvuru için, gerçi red cevabım 1 haftada çıktı ama ikinci başvuru ne kadar sürer bilmiyorum.

Çok uzun yazdım farkındayım ama yaşadığım şoktan ve ne yapacağımı hiç bilmemekten dolayı çok çaresiz hissediyorum Yardım edebilirseniz çook sevinirim
Merve

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz