Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr May 20, 2012 11:06 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Thy hakkinda bilgi
İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 12:50 am 
Site Müdavimi

Forum uyeleri slm lar hepimiz sonuc olarak gurbetteyiz,acil bir haber alinca hemen memlekete kosuyoruz,ornekle 3 ocak babam bisiklet uzerindeyken bir canavar surucu tarafindan katledildi,2 hafta yogun bakim gozlerini acti,bizleri gordu son kez ve omurulik kirigi nedeni ile hayata veda etti,mekani cennet olsun,konumuza gelirsek durumu duzeliyor niyetiyle 16 ocak gunune biletimi Thy sitesinden aldim,fakat babam 15 ocak gunu vefat etti.biletimi aciga alicaklarini soylediler bende kabul ettim,cenaze sonrasi Istanbul yolundaydayken bir acentaci arkadasimiz vasitasi ile 21.55 e kadar bileti almazsam biletimin yanacagini belirtiyorlar,rica ederek acentaci arkadasimiz havalimanindan yeni biletimi 18 ocak icin degistirdi,eski biletim yanmis oldu,yeniden extra ucret odedim,akabinde daha onceden almis oldugum biletim 4 subat gidis donus 13 subat 3 kez aramama ve tam 4 kez mail gondermeme ragmen komfirmeleri bendedir,cevap alamadim,hatta ilk aramamda telefondaki bayan bana siz biletinizi internetden almissiniz,bende dedim Thy ana web sitesinden aldim,acaba sizin biletiniz migros,kipa,bit pazarinda satiliyormu?hayir ukalaca bir cevap bende dedimki 20 yil turizmcilik yaptim,acentalar kazanacagina ana sitenizden alaral sizin kazanmanizi istedim,ben bir salakmisim o zaman gercekten salagim yani.bana Thy satis ofisi yada havalimanina giderek biletin iadesini alabilirim dendi,bende dedimki burada sizin Thy satis ofisiniz yok hatta benim oldugum yerde havalimanindan ucusunuz bile yok,bana aileden biri vefat kagidi ile satis ofisinden iptal edebilir dedi,bende biradere mail yolu ile gonderdim,havalimanindan ancak islem yapilabilir denildi,alin size klasik Thy sevdalilarina resmen duyurulur iskence degilmi,insan haklari neden vardir,kisinin haklarini inanci ve milliyeti ne olursa olsun sonuna kadar ozgurluktur(yasal kurallar icinde)ilgili mevzuat Thy sitesindede mevcut aileden vefat durumunda bilet iptal islemi yapilir,yakin ve ileri tarihlerde British airways ve Easy jet ile biletlerim vardi,iste size insan haklari ve yasam kalitesi sorgusuz sualsiz British airways 2 yil istenilen bir zamanda bilet hakkim ve Easy jet 6 ay sureli herhangi bir zamanda bilet degisikligi,babamin sadece vefat kagidini mail ile iletmem sonucunda islem yapildi.ve hemde Turkce olarak,alin size Thy elbette sonunda sagolsun Cuneyt bey musteri sikayet iliskileri bolumunde yardimlari icin sonsuz tesekkurler,biletim 2 hafta sonra iptal edildi ve 3 kez mail gonderdiler bassagli ve iade icin maalesef cok oldu,sizlere tavsiyem Thy biletlerini sitesinden degilde acentadan alin benim gibi iskence cekmeyin
iyi yolculuklar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Thy hakkinda bilgi
İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 1:28 am 
Site Müdavimi

basin sagolsun enca,allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 4:15 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Enca basin sagolsun mekani cennet olsun.

Thy konusuna gelince islemleri gercekten yavas eger sesini cikarmassan telefondaki musteri hizmetleri hicbirsey yapmaz. Sadece bilet satmayi bilirler onlara cogu sey ogretilmemistir. Acentalar konusundada sikintililar acentalarda tam olarak ne yaptiklarini bilmiyorlar daha onceleri benim arkadasimin acentasindan bilet aliyordum her degisiklikte thy para kesiyordu biletimin full flexible olmasina ragmen.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 2:30 pm 
Üye

basinsag olsun enca

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 4:21 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

basiniz sagolsun dostum gercekten hava sirketleri ile ugrasmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur o yuzden benim tavsiyem her zaman biletiniz aldiginizda yada daha sonra haav alanina gittiginizde koyun postanizi sonra yolculugunuz bitnene kadar kuzular
bilet seklindede ayni zamaniniz varsa gidin koparin kiyameti hic birsey diyemiyolar kisacasi gudecek koyun aramaktadirlar ben istanbul ucusumda ilk defa bebegim ile uctugum icin poset denilen meret icin tartismistim tarrisma sebebi ise sadece poseti nereye koyucaksinzi beni azalargibi iste buraya uff lemeye baslayinca bende ustune gittim sonra ne mi oldu butun yolculugum kral gibi gecti kimseye sormuyolar bana gelip her 20 dakka bi arzununuz varmi diyorlardi neyse konu iyice dagilmadan

tekrar basiniz saolsun gercekten uzuldum bide gurbete iken bole haberleri gercekten dahada zor oluyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 5:39 pm 
Site Müdavimi

Elbette hepimiz siramiz gelince gidecegiz ayni yere toprak olucaz,babam icin cok trajik oldu bu olay.hic bir baba haketmez boyle korkunc yada cok basit bir kazayi
konumuza gelince dedigim gibi sadece Cuneyt bey,in yardimlari sayesinde parami geri alabildim,burada yazdigim maiilerdede var Thy sitesi musteri iliskilerine,bilet iptali,degisiklik gibi olabilir dedim,illa parami geri verin demedim
ama bakiniz British airways ve Eeasy jet Ingiliz bir firma olmalarina ragmen,Turkce bilmemelerine ragmen vefat kagidini mail yolu ile gonderdim ve her 2 tarafada sadece 1 bir telefon aramam vardir,2 yil ve 6 ay sureli iptal aldim
gecen yil yine burada bir dostumuz babasini kaybetti,tamda sri lankaya indigi sirada babasinin vefat haberini aldi ve bilirsiniz sri lanka oldukca pahali bir destinasyondur,yaklasik 1.600 Sterlin tatil odemislerdi,First choice firmasi donus biletleri dahil ucretsiz ve tatil parasini iade ettiler,insan haklari bu olsa gerek
telefonda ve mailde sunlari soyledim,bizler gurbet insaniyiz baska topraklarda dogmadik,bu ulkenin insanlariyiz sonucta yine donecegiz memleketimize,kimler temelli kalmiski bu ulkede,ama benim ulkemin havayolu bunu yapiyorsa yaziklar olsun bir daha aramiyacagim dedim ve mahkemeye vericem cunku bana gonderdiginiz maiiler komfirmeli ve sakli
sizlere tavsiyem biletinizi Thy ana web sayfasindan degilde edreams,skytours,lastminute,tripsta,opodo gibi firmalardan aliniz,cunku Istanbuldaki acentaci arkadasim acentalarin bilete mudahale yetkisi var,ana siteden alinan biletler ise tabiri caizse serseri biletler mudahale yok konu boyle arkadaslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 7:05 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Dostum,kelimemelerin yetersiz kaldığı anlar,en son Amcamıza sağlık dilemiştim konuştuğumuzda özelden.çok zor bir durum,yaşayan bilir biz ne desekte boş.mesafeler ve zaman büyük sorun.Amcamızın mekanı cennet olsun ve geride kalanlara bolca sabır ve dayanma gücü diliyorum Tanrıdan.Thy'nin notu belli benim nazarımda,son tercihim olur her zaman.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 7:24 pm 
Site Müdavimi

sagol faceden msg aldim,yazamadim sana bu tip durumlarda kotu bir imaja sahip,fiyat politikasida eklenince biz gurbetciler icin kotu oluyor,yoksa bir cok sey fiyatin icinde ikramlari tartisilmaz,hic bir havayolunda yok,limitsiz yemek ve icecek hatta viski,sarap,bira mevcut ama gelelim findik kabugunu doldurmayacak islemler icin ugras veriyorsun,biletinizi aldiginizda size sitesinden degisiklik icin musade etmiyor,mutlaka aramaniz lazim,birileri sansa cikarsa tlf. o yuzden direk olarak 0090 212 468 48 48 bu tip durumlarda tek arayacaginiz numara sorunuz burada cevaplanir

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 05, 2012 11:19 pm 
Üye

basin sagolsun enca

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 06, 2012 4:21 pm 
Site Müdavimi

enca basin sagolsun