|
Forum uyeleri slm lar hepimiz sonuc olarak gurbetteyiz,acil bir haber alinca hemen memlekete kosuyoruz,ornekle 3 ocak babam bisiklet uzerindeyken bir canavar surucu tarafindan katledildi,2 hafta yogun bakim gozlerini acti,bizleri gordu son kez ve omurulik kirigi nedeni ile hayata veda etti,mekani cennet olsun,konumuza gelirsek durumu duzeliyor niyetiyle 16 ocak gunune biletimi Thy sitesinden aldim,fakat babam 15 ocak gunu vefat etti.biletimi aciga alicaklarini soylediler bende kabul ettim,cenaze sonrasi Istanbul yolundaydayken bir acentaci arkadasimiz vasitasi ile 21.55 e kadar bileti almazsam biletimin yanacagini belirtiyorlar,rica ederek acentaci arkadasimiz havalimanindan yeni biletimi 18 ocak icin degistirdi,eski biletim yanmis oldu,yeniden extra ucret odedim,akabinde daha onceden almis oldugum biletim 4 subat gidis donus 13 subat 3 kez aramama ve tam 4 kez mail gondermeme ragmen komfirmeleri bendedir,cevap alamadim,hatta ilk aramamda telefondaki bayan bana siz biletinizi internetden almissiniz,bende dedim Thy ana web sitesinden aldim,acaba sizin biletiniz migros,kipa,bit pazarinda satiliyormu?hayir ukalaca bir cevap bende dedimki 20 yil turizmcilik yaptim,acentalar kazanacagina ana sitenizden alaral sizin kazanmanizi istedim,ben bir salakmisim o zaman gercekten salagim yani.bana Thy satis ofisi yada havalimanina giderek biletin iadesini alabilirim dendi,bende dedimki burada sizin Thy satis ofisiniz yok hatta benim oldugum yerde havalimanindan ucusunuz bile yok,bana aileden biri vefat kagidi ile satis ofisinden iptal edebilir dedi,bende biradere mail yolu ile gonderdim,havalimanindan ancak islem yapilabilir denildi,alin size klasik Thy sevdalilarina resmen duyurulur iskence degilmi,insan haklari neden vardir,kisinin haklarini inanci ve milliyeti ne olursa olsun sonuna kadar ozgurluktur(yasal kurallar icinde)ilgili mevzuat Thy sitesindede mevcut aileden vefat durumunda bilet iptal islemi yapilir,yakin ve ileri tarihlerde British airways ve Easy jet ile biletlerim vardi,iste size insan haklari ve yasam kalitesi sorgusuz sualsiz British airways 2 yil istenilen bir zamanda bilet hakkim ve Easy jet 6 ay sureli herhangi bir zamanda bilet degisikligi,babamin sadece vefat kagidini mail ile iletmem sonucunda islem yapildi.ve hemde Turkce olarak,alin size Thy elbette sonunda sagolsun Cuneyt bey musteri sikayet iliskileri bolumunde yardimlari icin sonsuz tesekkurler,biletim 2 hafta sonra iptal edildi ve 3 kez mail gonderdiler bassagli ve iade icin maalesef cok oldu,sizlere tavsiyem Thy biletlerini sitesinden degilde acentadan alin benim gibi iskence cekmeyin iyi yolculuklar
|