Dostum,kiraları karşılaştırırken Türkiyede istanbul-londra karşılaştırılmalı veya Türkiyedeki kasaba ile ingilteredeki kasaba,verdigin kira çok özel durumlarda belediye evlerinde olur(çok eski kiracı olmak,özel durum indirimleri çocuk olması,özürlü olması ailede durumlarından biri) zaten şu an belediye evleri bekleme listesinde 4,5 milyon kişi var 8 yıl ortalama bekleme süresi,özel durum olmadıkça sıra gelmesi çok zor,anca sorunlu komşuların olduğu(madde kullanıcısı,criminal problem,kavga,gürültü),evlerde yer açılıyor,onlardada düşük kira yok artık. Onun dışında en ucuz kiralar ev sahibinden köy,kasaba,küçük kasabalarda bile en kötü 1 oda flat £350 minumumdan evlerde £450-500 başlar en düşük rakamlar bunlar,tabi londrada bu fiyatlar en az 2.5-3 katı merak edenler burdan bakabilir
http://www.londonpropertywatch.co.uk/av ... rices.html.
Diğer yazdıklarında zaten 2 ülkedede durum farklı birinde pahalı olan digerinde ucuz,birinde pahalı olan hizmet digerinde ucuz,birinin artısı digerinin eksisi,,mesela İngiltereye gelince birisi sigaraya £7.20 verince aldığı pantolonun paçasını Türkiyede mağaza ücretsiz yaparken burda £6 verince veya 6km otobüs biletine £4 verince,evde ustalık bir iş olunca Türkiye'yi anıyoruz,veya makinan bozulunca tamirci bunu yapamayız at bunu yenisini al degince,kreş parası verince.Türkiyeye tatile gittigindede bu sefer ben et alırken daha ucuz ödüydum ingilterede diyebiliyorsun veya cep telefonu fiyatları daha ucuz,sonuçta hesap hep aynı farkeden birşey yok belirli gelirin varsa hiçbir farkın olmuyor,yük omuzlarda hep aynı,gelirin doğrultusunda giderin aynı