Son ziyaretiniz: Sistem saati: Pzr Ağu 01, 2010 4:48 am

Tüm zamanlar UTC

Vize Destek Hatti

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: slm arkadaşlar bana bı yardımçı olursanız sevinirim
İletiTarih: Çar Mar 10, 2010 11:18 am 

slm ben kısa süre içinde yerleşim vizesine baş vuracam ve bu siteden birkaç mesaj okudum ve şuan red alırım dıye korkmaya başladım benim eşim ingiliz ve ortalama 1 yıl 3aydırda evliyiz evi kira kendisi ortalama 1 buçuk yıldır çalışıyor elimizde baya bı fotoğraf mesaj ve kartpostallar var ve bende 4yıldır sıgortalı çalışanım hıç konsolostluğa gıtmedim o benim için orda bi iş davetiyesi yaptı benim red alma olasılığım nekadar bılgı verırsenız çok sevinirim bu arada eşimle aramızdaki yaş ortalası o benden 12yaş b :?: üyük ve bundanda korkuyorum lütfen yardımçı olun şimdiden tşk

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: slm arkadaşlar bana bı yardımçı olursanız sevinirim
İletiTarih: Çar Mar 10, 2010 2:41 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

irfanvivien yazdı:
slm ben kısa süre içinde yerleşim vizesine baş vuracam ve bu siteden birkaç mesaj okudum ve şuan red alırım dıye korkmaya başladım benim eşim ingiliz ve ortalama 1 yıl 3aydırda evliyiz evi kira kendisi ortalama 1 buçuk yıldır çalışıyor elimizde baya bı fotoğraf mesaj ve kartpostallar var ve bende 4yıldır sıgortalı çalışanım hıç konsolostluğa gıtmedim o benim için orda bi iş davetiyesi yaptı benim red alma olasılığım nekadar bılgı verırsenız çok sevinirim bu arada eşimle aramızdaki yaş ortalası o benden 12yaş b :?: üyük ve bundanda korkuyorum lütfen yardımçı olun şimdiden tşk

kimse kesin birsey soyleyemez ama ret alma olasiligin dusuk gibi gorunuyor..esinin evinin olmasi duzenli bir gelirinin olmasi senin icin tabiki buyuk bir avantaj..esin devletten yardim aliyormu?
yas farki onem arz ediyor fakat soyledigin gibi resim mektup mail msn kayitlari ile evliliginizin gercek bir evlilik oldugunu kanitlayabiliyorsan korkulacak bir durum yok demektir.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 10, 2010 8:33 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Forumda devamli basvuru yapilan bir vize turu. Uk.resident arkadasin gecmis mesajlarini incelersen verilmesi gereken evrak listesini gorursun. ayrica forum araciligi ile basvuru yapip vize alan arkadaslarin mesajlarinida incele daha saglikli bir sonuca ulasirsin.

sonucu bekliyoruz.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 11, 2010 11:12 pm 
Site Müdavimi

slm arkadaşim ben 6 günde aldım yerleşim vizesini evlilik yaptım ardından başvurdum 6 günde 27 aylık vizeyi verdiler yaş önemli değil önemli olasydı bende olurdu okonuda için rahat olsun bi an önce evraklarını hazırlamaya başla çünkü önemli olan evraklarını tamamlaman çünkü çok zahmetli bide verebileceğin her evraği ver illa listede olanları değil aklına ne gelirse onları ver ben 600 sayfadan fazla msn plusdan aldığım konuşmalarımızı dahi verdim hiç korkma onlar öylede böylede verecekler vizeyi çünkü evlenmişsin git bir an önce yap başvurunu korkmana gerek yok umarım hayırlısı olur senin hakkında evrak listesine gelince yeerleim vizesine tıkladığında 6 günde vize verdiler diye bi başlık çıkacak ona tıklarsan görürsün ne verdim kib bye

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz