Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 11:11 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: SKYPE arama ve chat dökümleri.
İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 9:43 pm 
Yeni Üye

içimizde daha önce konsolosluğa Skype arama kayıtlarını ve chat dökümlerini print edip veren varmı???

yaklaşık 298 arama kaydı var ve hepsini print ettim, ve de chat log ların tek tek microsoft word'e

kopyaladım ve o da hazır.. sanırım 300 sayfayı geçer bunların toplamı.

skype kayıtlarını kanıt olarak kabul ediyorlarmı??? daha önce konsolosluğa sunan oldumu bu

dokumanları, msn'yi biliyoruz ama skype kaydı veren hiç kimseyi okumadım forumda..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: SKYPE arama ve chat dökümleri.
İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 9:48 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Kanıt Olan herşeyi Kabul Eder...... ama dikkat edin Microsoft World Te Hazirlayan İlk Kişi Sen Gördüm........ Mesela Örneğin Msn chat Logslari Yazdırmak İstiyorsun Bunu Nasıl Yapıyorsunuz anlamıyorum!!

Bilgisayarım/Belgeler/Msn Chat Logs/aylar ve printed En doğrusu Böyle zaten print ettikten sonra sayfanın en alt kısmınde çıkıyor bu belgelerin neylen yazıdlığını .....

Microsoft Office İle yazdırırsanız adamlar bakacak kopyalama Ve oynama Olduğunu....... Ben gene kafanızı kaiştirmiyayımda Yanlışım Varsada Buyurun. ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 9:52 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Undisputed47 yazdı:
Kanıt Olan herşeyi Kabul Eder...... ama dikkat edin Microsoft World Te Hazirlayan İlk Kişi Sen Gördüm........ Mesela Örneğin Msn chat Logslari Yazdırmak İstiyorsun Bunu Nasıl Yapıyorsunuz anlamıyorum!!

Bilgisayarım/Belgeler/Msn Chat Logs/aylar ve printed En doğrusu Böyle zaten print ettikten sonra sayfanın en alt kısmınde çıkıyor bu belgelerin neylen yazıdlığını .....

Microsoft Office İle yazdırırsanız adamlar bakacak kopyalama Ve oynama Olduğunu....... Ben gene kafanızı kaiştirmiyayımda Yanlışım Varsada Buyurun. ;)

katiliyorum sana diyar ;) bende alinan dosyalar sohbet gunluklerinden cikardim ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 9:58 pm 

Skype ve Messenger konuşmalarının içeriği herkesin görmesini istemediğimiz şeyler olabilir. Üzerinde oynamak da biraz çakallık. Oturup kendisi yazar millet öyle bir şey olabilse. Çok geçerli bir kanıt olduğunu düşünmüyorum. Skype aramaları daha farklı olabilir ama bence yine de biraz fazla özele giriyor... Nerede olduğunu hatırlamasam da vakti zamanında bunların anlamsız olduğunu da okumuştum kurcalarken. Doğruluk derecesini bilemeyeceğim. Bol şans :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 9:59 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

demii.... sonuçta microsoft office ile yazmaya kalksam 10 sene önceki chat logslarıda yazmış olurum , sonuçta microsoft office ile herşeyi değiştirebiliyorsun....... herşeyin bir orjinalliği vardır .... Chat Logsları yazdırmak istersen direk sayfanın orjinalından yapacaksın...

ama office ile hazirlanan chat logslar bence konsolosluktakiler bakmaz bile veya kötü sonuçlarada Sebeb oLur..... :ugeek:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 10:00 pm 
Yeni Üye

skype'de olmuyor o dediğiniz, chat kayıtlarını nereye depo ediyor bulamadım,

mecburen kopyala yapıştır yapmak zorundasınız o da böyle çıkıyor

[04.01.2011 01:31:48] Ahmet: ((chuckle))
[04.01.2011 01:31:55] Lisa Costiludi: why?
[04.01.2011 01:32:14] Ahmet: just incase..
[04.01.2011 01:32:35] Lisa Costiludi: in case why ..... :)

dolaysıyla tarih-saat falan hepsi çıkıyor,msn'de biliyorum depoluyor chat kayıtlarını ama skype'de

yokmuş o, eğer siz biliyorsanız söyleyin yine'de hard diskte kontrol ederim dosya yolunu...

arama kayıtları ise ''skype extract'' programı sayesinde excele dökülüyor, onda tüm detaylar var,

umarım bir problem olmaz, sonuçta skype'yi herkes kullanıyor..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 10:01 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

ichigo_tr yazdı:
Skype ve Messenger konuşmalarının içeriği herkesin görmesini istemediğimiz şeyler olabilir. Üzerinde oynamak da biraz çakallık. Oturup kendisi yazar millet öyle bir şey olabilse. Çok geçerli bir kanıt olduğunu düşünmüyorum. Skype aramaları daha farklı olabilir ama bence yine de biraz fazla özele giriyor... Nerede olduğunu hatırlamasam da vakti zamanında bunların anlamsız olduğunu da okumuştum kurcalarken. Doğruluk derecesini bilemeyeceğim. Bol şans :)

arkadaş wala bence chat Logsların Önemi Tabikide var...... Oynamaya Gelince elbette oLmaz...... aşağida ve yukarda yazdiğim gibi , Microsoft office ile yazsan oynamanın Olduğu ortada ama normal orjinal sayfasında yazsan sorun Yok............

chat logslar Önemli bir artidir unutmayalım...!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 10:02 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

kaddafi yazdı:
skype'de olmuyor o dediğiniz, chat kayıtlarını nereye depo ediyor bulamadım,

mecburen kopyala yapıştır yapmak zorundasınız o da böyle çıkıyor

[04.01.2011 01:31:48] Ahmet: ((chuckle))
[04.01.2011 01:31:55] Lisa Costiludi: why?
[04.01.2011 01:32:14] Ahmet: just incase..
[04.01.2011 01:32:35] Lisa Costiludi: in case why ..... :)

dolaysıyla tarih-saat falan hepsi çıkıyor,msn'de biliyorum depoluyor chat kayıtlarını ama skype'de

yokmuş o, eğer siz biliyorsanız söyleyin yine'de hard diskte kontrol ederim dosya yolunu...

arama kayıtları ise ''skype extract'' programı sayesinde excele dökülüyor, onda tüm detaylar var,

umarım bir problem olmaz, sonuçta skype'yi herkes kullanıyor..

Kardeş ben sana yazdım yardımcıda olmaya calistim , sen kendi bildiğini yap iyi forumlar...:) ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 10:08 pm 

Undisputed47 yazdı:
arkadaş wala bence chat Logsların Önemi Tabikide var...... Oynamaya Gelince elbette oLmaz...... aşağida ve yukarda yazdiğim gibi , Microsoft office ile yazsan oynamanın Olduğu ortada ama normal orjinal sayfasında yazsan sorun Yok............

chat logslar Önemli bir artidir unutmayalım...!

Olabilir, ben sadece okuduğumu söyledim. Tecrübeli değilim ve bir iddiam da yok. Yalnızca vakti gelince kendim de uygulamam gerektiğinde içinde biraz utandırıcı şeyler olabilir bu logların takdir edersiniz ki... Bunları herkesle paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum sadece. Ya da en temiz ayları seçip ona göre mi print almak lazım ki acaba? :lol:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 02, 2011 10:11 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Farkındayım ;) Artık size kalmiş oLan birşey , tabikide loglarda Özel Yazılar işte anlıyorsunu ;)
ama sonucta kanıt göstermek istersen Böyle ,,, ama zanedmıyorum görevli hepsını Okuyyor,, sadece tarihlere bakar geçer , benim 1 bucuk senelik loglar var 3.000 sayfa: ;) okumaya kalksa vizem 6 ayda gelmez ;)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: