Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 3:09 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: SKYPE arama ve chat dökümleri.
İletiTarih: Pzr Kas 13, 2011 1:13 pm 
Site Müdavimi

Cok guzel aciklamissin. Tesekurler...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Kas 13, 2011 5:04 pm 
Site Müdavimi

harddiskine indir , bende vista olduğu için zip olarak inmiyor dolaysıyla öncelikle klasöre çıkart

Benim bilgisayrda da inmiyor sanirim zip.. Ben zip kaldirmayi bilmiyorum. Bunu klasoe nasil cikartirim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Arl 05, 2011 10:05 pm 
Site Müdavimi

Duten yazdı:
daybreak yazdı:
Benim operatörün online olarak fatura ayrıntılarımı görebilme imkanı sağlıyor Oradan başvuru yaptım ve mailime son 7 aylık aradığım, arandığım, mesaj attığım numaraların adobe formatında mailime geldi. Burada ayda 50 civarında ona attığım mesajlar görünüyor. Bu evrağı çıktı alınca mühür falan yok. Bunun geçerli olması mümkün ama nasıl yapabilirim. Online döküm alanlar ne yaptınız?

Benim operatorum Vodafone. Iliskimizin baslangicindan 1 yil sonrasina kadar olan dokumu istedim. Nisan ayinda. Bana Agustos ayinda antetsiz' kasesiz imzasiz dokumler excel formatinda ( bazilarinin da formati hatali )geldi. Hepsini konsolosluga teslim ettim. Vizem sonuclanmadi 7 haftadir beklemedeyim.

Merhaba. Oncelikle hayirli olsun duten. Sen vizeni aldin demekki antetsiz kagida sadece telefon nosu ve fatura tarih araliginin oldugu kagit yeterli. Bende aveadan istedim ama mailime antetsiz kasesiz imzasiz geldi. sadece tel numaram var birde fatura tarihleri var. Ben yurt disina 50 mesaj 5 tl diye bir pakete uyeyim. Bu sayede ayda 50 mesaj rahatca atiyorum ve bu belgede benim attigim mesaj adedi ve numara gorunuyor. Bu sekilde yeterli olur sanirim degil mi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Arl 07, 2011 10:15 pm 
Site Müdavimi

Karşı tarafın tel no su var ise bence sorun yok. Benimki yaklaşık 50-60 sayfa idi. Aynı sizin ki gibi kaşe imza hangi firmanın faturası oldugu belli degildi. Ama vizemi aldım cok sukur. Hayırlı olsun şimdiden..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 13, 2011 9:10 pm 
Site Müdavimi

Duten yazdı:
Karşı tarafın tel no su var ise bence sorun yok. Benimki yaklaşık 50-60 sayfa idi. Aynı sizin ki gibi kaşe imza hangi firmanın faturası oldugu belli degildi. Ama vizemi aldım cok sukur. Hayırlı olsun şimdiden..

Tesekurler Duten.. Bende sen vizeyi aolirken sorun yasamadigin icin' sorun olmayacagini biliyorum :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 8:19 pm 
Üye

Hayret ediyorum valla.nasıl veriyorsunuz msn ve skype kayıtlarınızı.Özel hiçbir şey konuşmuyor musunuz? Özel hayatın gizliliği dene birşey var

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 9:47 pm 
Site Müdavimi

Seko yazdı:
Hayret ediyorum valla.nasıl veriyorsunuz msn ve skype kayıtlarınızı.Özel hiçbir şey konuşmuyor musunuz? Özel hayatın gizliliği dene birşey var

Ben tum konusmalarimizin ciktisini almayacagim. Tum konusmalarimizi taradim ve uygun olanlardan print screen ile duzenledim. Bir cok arkadasta sanirim boyle yapmistir. 1000 lerce sayfa skype veya msn konusmasi vermeyecegim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Oca 07, 2012 11:28 pm 
Site Müdavimi

binlerce sayfa dokum veriyorlar ozelimi kaldiki bu isin malesef veriyorsun he istersen vermezsinde haftalik 10 sayfa gunleri cesitlersin gene verirsin sana kalmis yani

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 8:51 am 
Site Müdavimi

Merhaba arkadaslar. Size bir sey sormak istiyorum malum benim iliskime inanmaislardi. Esimin kullandigi bir skype adresi daha vardi Skype revealer bazi yazismalarimizi buldum. Ancak excele kopyalayabiliyorum. Tabi bu da bana guvenilir gelmiyor. Normalde 100 ustunde konusma print screen ile verdim. Ama gecmis tarihlere ait bu konusmalari nasil vereilirim. Excel olmaz gibi geliyor. Skype Revealerda konusmalar benim natbookum yarisinda gorunuyor. Ekrenin cogu bos yani. Bu sekilde print screen yapip cikti almam cok sacma geliyor. Sizin tavsiyeniz var mi acaba?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 24, 2012 2:58 pm 
Üye

Daybreak ben msndeki mesajlari ve videocall worde kopyaladim ve oyle printerden cikartdim+ bende facebook mesajlar vardi...onlari facebook sayfasindan yazdirttim...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 46 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git: