daybreak yazdı:
Benim operatörün online olarak fatura ayrıntılarımı görebilme imkanı sağlıyor Oradan başvuru yaptım ve mailime son 7 aylık aradığım, arandığım, mesaj attığım numaraların adobe formatında mailime geldi. Burada ayda 50 civarında ona attığım mesajlar görünüyor. Bu evrağı çıktı alınca mühür falan yok. Bunun geçerli olması mümkün ama nasıl yapabilirim. Online döküm alanlar ne yaptınız?
Benim operatorum Vodafone. Iliskimizin baslangicindan 1 yil sonrasina kadar olan dokumu istedim. Nisan ayinda. Bana Agustos ayinda antetsiz' kasesiz imzasiz dokumler excel formatinda ( bazilarinin da formati hatali )geldi. Hepsini konsolosluga teslim ettim. Vizem sonuclanmadi 7 haftadir beklemedeyim.
Merhaba. Oncelikle hayirli olsun duten. Sen vizeni aldin demekki antetsiz kagida sadece telefon nosu ve fatura tarih araliginin oldugu kagit yeterli. Bende aveadan istedim ama mailime antetsiz kasesiz imzasiz geldi. sadece tel numaram var birde fatura tarihleri var. Ben yurt disina 50 mesaj 5 tl diye bir pakete uyeyim. Bu sayede ayda 50 mesaj rahatca atiyorum ve bu belgede benim attigim mesaj adedi ve numara gorunuyor. Bu sekilde yeterli olur sanirim degil mi?