poyraz_cem yazdı:
alman konsoloslugunu aradim dun 10 gun sonrasina randevu aldim.almanyaya training almanya gidiyorum yanliz sirkete yeni girdigim icin payslip halen yok sirket ile sozlesmem var onun fotokopisini koydum sirketten gelen davetiyeyi ekledim.evlilik cuzdani hanimin ve benim pasaport copylerini koydum.bilet almama gerek varmi?vize ayni gundemi veriliyor mu?
Aussie sen ne isle ugrasiyordun? diplomami yakinda gonderiyorum...ingilterede atilimlarimiz suruyor turkun gucunu gosterice bakalim

)
poyraz_cem kardesim merhaba , daha onceki mesajimda bahsettigim tanidik 1 hafta sonrasina verilen randevusuna butun belgelerini goturup ayni gun vizeyi aldi , fakat soylede bir durum varmis, randevudan sonra siz pasaportunuzu birakin biz posta yoluyla size gonderecegiz de diyebilirler ( adamlarin nekadar mesgul olduklari na bagli bir durum birazda ) onun icin ben hemen ucak bileti alma derim , benim sahsi gorusum bu. (zaten almanyaya surekli ucuslar var )
Bana gelince ,ben bir sirketde bilgisayar network sorumlusuyum , bilgisayar , ofis isleri , evraklar bu uclemede geciyor hayat anlayacagin.
Insallah hersey iyi olur , sen kuzeyden biz guneyden atilimlarimiz devam ediyor hayirlisi bakalim.
Randevundan sonra basindan gecenleri anlatirsan , forumda schengen vizesi icin soru soran olursa bizde kaynak gosteririz, Kendine iyi bak , bizleri bilgilendirmeyi unutma.
Selamlar, saygilar
Not : Is, guc mesgulsun biliyorum ama ben hatirlatayim dedim , poyraz_cem kardesim , gec su Life in the UK testini immigration isleri dahada zorlastirmadan , vizenin bitmesini bekleme yarin birgun bu testide zorlastirip uzerine baska alicengiz oyunlari getirebilirler dikkat et, gozunu seviyim