Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 4:58 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Schengen Visa for UK
İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 11:17 am 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

Merhaba arkadaslar.is icin onumuzdeki hafta Almanyaya gitmem gerekiyor..Bildiginiz uzere ingiltere settlement visa si ile bulunmaktayim..Schengen vizesi almak icin ne yapmam gerekiyor?Tesekkurler

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Schengen Visa for UK
İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 3:02 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

bende tam cuma gunu esime email attırdım alman elciligine,su an luftansa turkiyeye cok ucuza ucuyor ozeelikle ankara icin,anladıgım kadarıyla esimiz british vatandası ve eu uyesi oldugu icin vize ucreti odemiyoruz,esi bulgar romen vatandası olanlar bile ingilterede vizesis yasıyor calısyor(yanlıs anlasılmasın kimseyi yargılamıyorum sadece ekonomik ornek verdim)bizimde esimiz eu uyesi ve british oldugu icin bizimde bu haktan yararlanmamız dogal,gelismeleden haberdar edelim birbirimizi,bos yere vize ucreti vermiyelim ve zorlukla karsılasmayalım,dedigim gibi balkanlardan esi olan bile haklarını sonuna kadar kullanıyor ecc olayıyla bizde haklarımızı yedirmeyelim sonucta hepimiz british oturumuna sahibiz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 6:13 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..iyiyim saol Aussie isler cok yogun bu aralar kosturup duruyom valla sen nasilsin umarim keyfin yerindedir...yarin bi konsoloslugu arayip sansimi deneyim ama benim acil gitmem lazim..pgs arkadasin dedigine katiliyorum turklere gercekten inanilmaz bir cifte muamele yapiliyor hakkimizi sonuna kadar arayalim...saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Ağu 22, 2010 9:39 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

poyraz_cem yazdı:
arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..iyiyim saol Aussie isler cok yogun bu aralar kosturup duruyom valla sen nasilsin umarim keyfin yerindedir...yarin bi konsoloslugu arayip sansimi deneyim ama benim acil gitmem lazim..pgs arkadasin dedigine katiliyorum turklere gercekten inanilmaz bir cifte muamele yapiliyor hakkimizi sonuna kadar arayalim...saygilar

evet dostum bildigim kadarıyla vize ucreti yok bize,dedigim olayda mesela bir turk arkadasımız esi bulgar vatandası burda uk topraklarında her hakkından yararlanıyor vize basvuru ucreti bile vermiyor biz 500 pound verirken,bir bak alman elciliginin sitesine evrakları gonderip(esinin pasaport fotokopisi vb)ucretsiz alıyorsun sanırım.sanırım diyorum ben cuma attım mail daha donmediler,haberdar edelim bosyere vize ucreti vb vermiyelim veya kuyruklarda beklemiyelim bide,bu almanlar sanırım kuzey ingiltereyi edinburg a baglamıs(iskocyadaki elcilige) ordan islem yapıyorsun,bulundugun sehride bir kontol et eger kuzey tarafındaysan

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Ağu 24, 2010 8:17 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

ben bu hafta kesin basvururum ama herhalde sonucu onumuzdeki hafta alirim ve burdan paylasirim sizlerle...pgs ben de kuzey de oturuyorum yani iskocyadaki elciligemi basvurmamiz gerekiyor?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Ağu 24, 2010 9:26 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

dostum,adamların sistemi garip esime mail attırdıgım halde cevap gelmedi 3 is gunu oldu,heralde para kazanmak istemiyorlar.iskocya olayı su http://www.london.diplo.de/Vertretung/l ... seite.html 5 maddede var ama tam acık degil bizim vizeyi ne sayıyolar.sen dedigim gibi mail at saglama al ,diger detaylı bilgilerde burda http://www.london.diplo.de/Vertretung/l ... seite.html birde degigim gibi soyle bir ibare var (There is no visa fee for spouses of EU or German nationals.) sonucta esi bulgaristan veya polonyalı olan bir turk vize ucreti vermiyorsa uk icin bizimde vermememiz lazım,ama inan cok karısık bir durum valla ben basvururken gonderecem belgeleri pasa gonulleri bilir verip vermemeyi.kendine iyi bak saglıcakla kal

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Ağu 27, 2010 7:02 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

alman konsoloslugunu aradim dun 10 gun sonrasina randevu aldim.almanyaya training almanya gidiyorum yanliz sirkete yeni girdigim icin payslip halen yok sirket ile sozlesmem var onun fotokopisini koydum sirketten gelen davetiyeyi ekledim.evlilik cuzdani hanimin ve benim pasaport copylerini koydum.bilet almama gerek varmi?vize ayni gundemi veriliyor mu?
Aussie sen ne isle ugrasiyordun? diplomami yakinda gonderiyorum...ingilterede atilimlarimiz suruyor turkun gucunu gosterice bakalim :))

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ağu 28, 2010 4:58 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

cevaplarin icin tesekkur ederim aussie..tabiki bi randevudan sonra burdan schengen visa almak isteyen arkadaslara yardimci olurum..
sinava hazirlanamadim bir turlu zaman olmuyor ne zaman niyet edip calismaya baslasan hep biseyler cikiyor simdide almanya meselesi cikti bakalim nolcak,,,ama planlarima gore bu sene bitmeden sinava girip belgemi alirim.
Aussie forumdan bir iki arkadas ile msn araciligi ile de gorusuyorum,..sanirim kucuk bir meetin planlasak cok iyi olur tanisma acisindan.ne dersiniz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 11, 2010 1:57 pm 
Yardım Ekibi
Kullanıcı avatarı

arkadslar gecen hafta 6 aylik schengen vizesi aldim ben business icin basvurmustum ve evrak olarak davetiye faxi basvuru formu benim ve esimin pasaport ve fotokopileri evlilik sertifikasini goturdum..hic zoruluk cikarmadilar arti ESIM BRITISH OLDUGU ICIN HERHANGI BIR UCRET ODEMEDIM.sabah dokuzda basvurdum ogleden sonra ikide vizemi aldim..sorusu olan arkadaslar lutfen tyazsin..saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 11, 2010 3:44 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Su biraraya gelmeyi bi konusup bi organizasyon yapmak lazimda , kardesim siz cok uzaktasiniz ya...

merkeze gelin merkeze :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz