Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:52 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: sade nikah evde
İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 3:29 am 

arkadaşlar bu hafta nikahımızı kıydık eşimizle. mayısta vizer başvumuzu yapacagız.sade bi nikah yaptık öle düğün dernek yoktu.eşiimin ablası ve bi kaç akrabasıda geldi nikaha.ewde öle tören gibi bişiyde yaptık yedik içtik.acaba bu vizemizi alırken sorun olurmu çünki burda hiç akrabamız yok gurbette oturuyoruz o yüzden düğün yapamadık.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: sade nikah evde
İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 3:33 am 
Üye

serkann yazdı:
arkadaşlar bu hafta nikahımızı kıydık eşimizle. mayısta vizer başvumuzu yapacagız.sade bi nikah yaptık öle düğün dernek yoktu.eşiimin ablası ve bi kaç akrabasıda geldi nikaha.ewde öle tören gibi bişiyde yaptık yedik içtik.acaba bu vizemizi alırken sorun olurmu çünki burda hiç akrabamız yok gurbette oturuyoruz o yüzden düğün yapamadık.

walla sen yine iyi yapmışsın ben yıldırım nikahı yaptım.eşimle benim yanımda 3.bir kişi yoktu.nikah şahitlerini bile çalışan memurlar oldu.bizimkisi çok ani oldu yani 1 ay sonra evlenmeyi düşünüyorduk ve nufus daıresine bi evrak almak için gitmiştik ama müdür bizi allem edip kallem etti kandırdı hemen yapalım diye biz de öyle evlendik.ikimizin de üstünde t shirt altımızda kot ve spor ayakkabı bide aşagıda bekleyen köpeğimiz vardı.evrak almaya girdik hemen evlenip çıktık. :D :D :D ama vize başvurusunda her nekadar red alsamda bununla bi ilgisi yoktu.o yüzden sanmıyorum.......

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 3:42 am 
Yeni Üye

peki neden red aldın??? bende sanmıyorum illaki düğün dernek olacak diye birşey yok, vize başvuru ücreti ve masrafları düğün yapma parasına denk nerdeyse.

En son serkan. tarafından, Cum Şub 18, 2011 3:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 3:43 am 
Üye

sadece eşimin working tax credit almasından dolayı

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 18, 2011 4:17 am 

serkan yazdı:
sadece eşimin working tax credit almasından dolayı

working tax credit nedir kanka?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 9:22 pm 
Site Müdavimi

working tax credit haftalik belli bir saatin altinda calisan hanimlarin aldigi devlet yardimidir
bolgelere gore degismektedir alinan maas ve calisilan saate gore yardim miktari artmakta ve azalmaktadir.ayrica vize memurlarinin bir kismi bunu devlet yardimi olarak gormesi sonucunda red verilme kararidir,ve bazi durumlarda ise bizlerin u.k,e yerlestigi zamanda yada is bulmasi durumunda ilgili yardimin kesilmesi gibidir
child benefit bunlara bagli olmayip,tum ailelerin aldigi yardimdir
aynen benimde esimde aliyordi ilgili yardimi,(working tax)fakat benim ingiltereye giris tarihim itibari ile kesilecegini biliyorduk ve buna gore hazirlandik

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 9:30 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

enca48 yazdı:
working tax credit haftalik belli bir saatin altinda calisan hanimlarin aldigi devlet yardimidir
bolgelere gore degismektedir alinan maas ve calisilan saate gore yardim miktari artmakta ve azalmaktadir.ayrica vize memurlarinin bir kismi bunu devlet yardimi olarak gormesi sonucunda red verilme kararidir,ve bazi durumlarda ise bizlerin u.k,e yerlestigi zamanda yada is bulmasi durumunda ilgili yardimin kesilmesi gibidir
child benefit bunlara bagli olmayip,tum ailelerin aldigi yardimdir
aynen benimde esimde aliyordi ilgili yardimi,(working tax)fakat benim ingiltereye giris tarihim itibari ile kesilecegini biliyorduk ve buna gore hazirlandik

benim esimde haftalik 70 pound working tax credit aliyor bence bu calisanlarin hakki diye biliyorum... asagida ki site oyle diyor ne kadar dogru bilemem

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/W ... edits.aspx

esim working tax credit almamalimi?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 22, 2011 9:39 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

slm arkadaslar ben evliyim esim working tax credit aliyor vizeye basvurdugumdada aliyordu bu devlet yardimi degil working tax credit eger yil boyunda belli bir tutarin altinda kazanirsaniz devlet size odediginzi taxi geri veriyor evlendikten sonra esinizin ve sizin kazandiginiz paranin toplamina bakip o sekilde degerlendirilmektedir vize memurlari neden bu red sebebi olarak kulllandiklarini hala anlayabilmis degilim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 8:16 pm 
Site Müdavimi

slm ottoman kardeş nasılsın kac gundur onlıne olamıyordum nasılsın .

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 8:18 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

iyiyiz allah sukur sizi sormali ne yaptiniz vize isini

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC