selman yazdı:
enca48 yazdı:
working tax credit haftalik belli bir saatin altinda calisan hanimlarin aldigi devlet yardimidir
bolgelere gore degismektedir alinan maas ve calisilan saate gore yardim miktari artmakta ve azalmaktadir.ayrica vize memurlarinin bir kismi bunu devlet yardimi olarak gormesi sonucunda red verilme kararidir,ve bazi durumlarda ise bizlerin u.k,e yerlestigi zamanda yada is bulmasi durumunda ilgili yardimin kesilmesi gibidir
child benefit bunlara bagli olmayip,tum ailelerin aldigi yardimdir
aynen benimde esimde aliyordi ilgili yardimi,(working tax)fakat benim ingiltereye giris tarihim itibari ile kesilecegini biliyorduk ve buna gore hazirlandik
benim esimde haftalik 70 pound working tax credit aliyor bence bu calisanlarin hakki diye biliyorum... asagida ki site oyle diyor ne kadar dogru bilemem
http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/W ... edits.aspx esim working tax credit almamalimi?
serkan adli arkadas bu yuzden red aldi
28 ocak yazisi
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.eşimle konuştum şu tax crediti iptal edip konsolosluğa itiraz etmek konusunu ve iptal etmek için aldığı paranın hepsini nisan ayına kadar geri iade etmek zorunda olduğunu söyledi.yani tax i durdurmak yokmuş bir de geri ödeme yapması gerekiyormuş aldığı paranın hepsini.bu doğru mudur lütfen bilgilendirebilirseniz sevinirim.
sunu belirtmek istiyorum bu bir devlet yardimidir ve bazi vize memurlari bunu yardim olarak gorup red vermektedir
ama seckin nick,li arkadasimiz vizesini aldi
kimi durumlarda red kimi durumlarda olumlu geliyor
aralarindaki fark seckinin esi az yardim aliyordu
serkanin miktari biraz fazlaydi
fakat selman senin durumunda soyle bildigim kadari ile,sen ingiltereye havalimani giristeki vize giris tarihi itibari ile yardim kesilicek olup vizene etki etmesi soz konusu degildir
rahat ol bence bu konuda
bende ayni durumdaydim ve giris tarihi ile esimin working tax yardimi kesildi
yinede bol sanslar