Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:49 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: sade nikah evde
İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 8:59 pm 
Site Müdavimi

selman yazdı:
enca48 yazdı:
working tax credit haftalik belli bir saatin altinda calisan hanimlarin aldigi devlet yardimidir
bolgelere gore degismektedir alinan maas ve calisilan saate gore yardim miktari artmakta ve azalmaktadir.ayrica vize memurlarinin bir kismi bunu devlet yardimi olarak gormesi sonucunda red verilme kararidir,ve bazi durumlarda ise bizlerin u.k,e yerlestigi zamanda yada is bulmasi durumunda ilgili yardimin kesilmesi gibidir
child benefit bunlara bagli olmayip,tum ailelerin aldigi yardimdir
aynen benimde esimde aliyordi ilgili yardimi,(working tax)fakat benim ingiltereye giris tarihim itibari ile kesilecegini biliyorduk ve buna gore hazirlandik

benim esimde haftalik 70 pound working tax credit aliyor bence bu calisanlarin hakki diye biliyorum... asagida ki site oyle diyor ne kadar dogru bilemem

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/W ... edits.aspx

esim working tax credit almamalimi?

serkan adli arkadas bu yuzden red aldi
28 ocak yazisi
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.eşimle konuştum şu tax crediti iptal edip konsolosluğa itiraz etmek konusunu ve iptal etmek için aldığı paranın hepsini nisan ayına kadar geri iade etmek zorunda olduğunu söyledi.yani tax i durdurmak yokmuş bir de geri ödeme yapması gerekiyormuş aldığı paranın hepsini.bu doğru mudur lütfen bilgilendirebilirseniz sevinirim.

sunu belirtmek istiyorum bu bir devlet yardimidir ve bazi vize memurlari bunu yardim olarak gorup red vermektedir
ama seckin nick,li arkadasimiz vizesini aldi
kimi durumlarda red kimi durumlarda olumlu geliyor
aralarindaki fark seckinin esi az yardim aliyordu
serkanin miktari biraz fazlaydi
fakat selman senin durumunda soyle bildigim kadari ile,sen ingiltereye havalimani giristeki vize giris tarihi itibari ile yardim kesilicek olup vizene etki etmesi soz konusu degildir
rahat ol bence bu konuda
bende ayni durumdaydim ve giris tarihi ile esimin working tax yardimi kesildi
yinede bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:08 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

MERHABA enca bu working tax cerdit konunda siteleri karistirdim ama en iyi uk resident bilgi verir gibime gleiyo kimi ole vizesini aliyo kimi sadece bu yuzden red aliryor onceki yorumumda devlet yardimi degildir yazmisim yanlis yazdigimi az once gordum konu ile alakasi yok ama bu aralar rahatsizim cok guclu agri kesici aliyorum adi tramadol belki bilirsin suan bile kafam yerinde durmuyo

saygilar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:24 pm 
Site Müdavimi

esleriniz gidip benefit ofisten bunu ogrenebilir arkadaslar
bende son 5 gundur nezleyim
gittim shop rite,a aldim 3 kutu paracetamol kasiyer ancak 1 paket alabilirsin dedi
bende dedim kendimi oldurmek icin almiyorum
hastayim gerci burda men flu diye geciyor neyse simdi iyiyim
evet uk resident adli arkadas daha detayli biliyordur huku uzerine
ben bildiklerimi paylastim
ingilterede artan issizlik,gocmenleri engelleme yoluna gidince vize memurlari bunu bir kasit olarak goruyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:34 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

aynen katiliyorum hukumetin kemer sikmasi hem kendi vatandaslarina hemde gocmenler uzerinde buyuk etkisi oldu adamlar gorevlerii yapiyolar uk border agency adi ustunde kendi sinirlarini korumak zorundalar.londrada ingiliz yok allahtan ben guneydeyim bulundugum yerde tek turk benim suan

En son ottoman tarafından, Çar Şub 23, 2011 9:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:41 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

Benim eşimde haftalık £ 40 alıyor bakalım ne olacak bebek dogmadan yanında olmak istiyorum haftaya başvurumu yapıyorum, bakalım bizim vize memuru o gün hangi ruh halinde olacak acaba !!!

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:52 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

enca48 yazdı:
selman yazdı:
enca48 yazdı:
working tax credit haftalik belli bir saatin altinda calisan hanimlarin aldigi devlet yardimidir
bolgelere gore degismektedir alinan maas ve calisilan saate gore yardim miktari artmakta ve azalmaktadir.ayrica vize memurlarinin bir kismi bunu devlet yardimi olarak gormesi sonucunda red verilme kararidir,ve bazi durumlarda ise bizlerin u.k,e yerlestigi zamanda yada is bulmasi durumunda ilgili yardimin kesilmesi gibidir
child benefit bunlara bagli olmayip,tum ailelerin aldigi yardimdir
aynen benimde esimde aliyordi ilgili yardimi,(working tax)fakat benim ingiltereye giris tarihim itibari ile kesilecegini biliyorduk ve buna gore hazirlandik

benim esimde haftalik 70 pound working tax credit aliyor bence bu calisanlarin hakki diye biliyorum... asagida ki site oyle diyor ne kadar dogru bilemem

http://taxcredits.hmrc.gov.uk/Qualify/W ... edits.aspx

esim working tax credit almamalimi?

serkan adli arkadas bu yuzden red aldi
28 ocak yazisi
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.eşimle konuştum şu tax crediti iptal edip konsolosluğa itiraz etmek konusunu ve iptal etmek için aldığı paranın hepsini nisan ayına kadar geri iade etmek zorunda olduğunu söyledi.yani tax i durdurmak yokmuş bir de geri ödeme yapması gerekiyormuş aldığı paranın hepsini.bu doğru mudur lütfen bilgilendirebilirseniz sevinirim.

sunu belirtmek istiyorum bu bir devlet yardimidir ve bazi vize memurlari bunu yardim olarak gorup red vermektedir
ama seckin nick,li arkadasimiz vizesini aldi
kimi durumlarda red kimi durumlarda olumlu geliyor
aralarindaki fark seckinin esi az yardim aliyordu
serkanin miktari biraz fazlaydi
fakat selman senin durumunda soyle bildigim kadari ile,sen ingiltereye havalimani giristeki vize giris tarihi itibari ile yardim kesilicek olup vizene etki etmesi soz konusu degildir
rahat ol bence bu konuda
bende ayni durumdaydim ve giris tarihi ile esimin working tax yardimi kesildi
yinede bol sanslar

tskler enca icim rahatladi benim baska sorunum yok KET sonucum elime gecer gecmez basvuru yapacagim daha once 25 subatta sizinler evraklarimi paylasacagim ;) herkese bol sans

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 23, 2011 9:59 pm 
Site Müdavimi

forumda yeterlice vereceginiz belgeler var
yuzlerce resim ve mail yerine cesitlilik ekleyin derim
elbette onemli resimler ve msn ekleyin ama yanina ek olarak diger destekleyici belgeleride ekleyiniz
bol sanslar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 24, 2011 9:22 am 

Merhaba arkadaslar, working tax credit alindigi takdirde vize verilmez diye birsey yok.Benim hanim da working tax credit aliyordu bana vize verdiler.Ama benim banka hesabimda yeterince para vardi.Genel olarak mali durumu goz onunde bulundurarak vize sonucuna karar veriyorlar.Hatta bir yerde okudum ve bir cok kisi ayni sekilde working tax credit alinan aileye ILR veriyorlar.Tabi ki yine ozaman ki genel duruma gore ILR veriyorlar.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 18 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz