Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:43 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: RED SONRASI TEKRAR BASVURU
İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 9:05 am 
Üye

ARKADASLAR,
BEN 1 KASIM DA BASVURDUM VE 25 OCAKTA RED ALDIM...MAHKEME SURECINE BASVURUP ITIRAZ EDECEKTIM ANCAK INGILTEREDE GORUSTUGUM BIR AVUKAT BU SURECIN COK UZUN OLDUGUNU BELIRTTI VE TEKRAR BASVURU YAPMAMI SOYLEDI..SUBAT SONU SORUN BULDUKLARI TUM EVRAKLARI TEKRAR DUZENLEYIP BASVURU YAPMAYI PLANLIYORUM..SIZCE DOGRUMUDUR?
TEKRAR BASVURUDA ONAY ALMA SANSIMIZ NE KADARDIR?

RED NEDENLERIM:

PAY SLIP LER HOME PRINTE BENZIYOR DEMISLER..
BENIM TURKIYEDE NASIL GECINDIGIME DAIR AZ EVRAK VERMISIM

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: RED SONRASI TEKRAR BASVURU
İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 9:35 am 
Site Müdavimi

Ben de 26 sinda red aldim. Ben kesinlikle appeal yapacagim, destekleyici dokumanlarimin hepsi hazir, p.tesi veya sali gunu yollayacagim. Bu sekilde sansimi deneyecegim. Ama yeniden basvuru yaptiginizda daha cabuk bir sonuc gelecegini dusunuyorum. ben ist. a yollayacagim. once onlar degerlendirip (karar degismezse) daha sonra gerekli yere onlar gondereceklermis. Gecen sene bir arkadasim destekleyici dokumanlarla birlikte itirazi ist a yolladi. 1 ay sonra mahkemeye gitmeden vizesini verdiler. Bence denemeye deger. yeni basvuruda bir kez daha o kadar para vereceksiniz. karar sizin.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 9:53 am 
Yeni Üye

limited24 yazdı:
ARKADASLAR,
BEN 1 KASIM DA BASVURDUM VE 25 OCAKTA RED ALDIM...MAHKEME SURECINE BASVURUP ITIRAZ EDECEKTIM ANCAK INGILTEREDE GORUSTUGUM BIR AVUKAT BU SURECIN COK UZUN OLDUGUNU BELIRTTI VE TEKRAR BASVURU YAPMAMI SOYLEDI..SUBAT SONU SORUN BULDUKLARI TUM EVRAKLARI TEKRAR DUZENLEYIP BASVURU YAPMAYI PLANLIYORUM..SIZCE DOGRUMUDUR?

RED NEDENLERIM:

allah yardımcımzı olsun dıyorum red sebelerınden bırı senın bruda nasıl gecındıgıne dair az evrak olmasi demsinizz bende ocakta basvuru yaptımda bende banka hesap cuzdanımı sıgarta dokumum 4 aylık bunalrın harıcende bırsey vermdım sız neler verdınız endıselnıyorum yardı olursanız cok sevınıyorumm

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 12:54 pm 
Site Müdavimi

limited24 yazdı:
ARKADASLAR,

RED NEDENLERIM:

Banka hesap cüzdanı, sigorta dökümü ve bankada ne kadar paran olduğuna dair herhangi bir evrak sunmadınmı onlara, az evrak derken neyi kastetmişler tam olarak açıklayabilirmisin??

yerleşim vize başvurusunda neden Türkiye'deki eşin maddi durumuyla bu kadar ilgilenirler bunu gerçekten anlamak gerçekten güç.. :roll:

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 12:59 pm 
Site Müdavimi

mmutluaydin yazdı:
Ben de 26 sinda red aldim. Ben kesinlikle appeal yapacagim, destekleyici dokumanlarimin hepsi hazir, p.tesi veya sali gunu yollayacagim. Bu sekilde sansimi deneyecegim. Ama yeniden basvuru yaptiginizda daha cabuk bir sonuc gelecegini dusunuyorum. ben ist. a yollayacagim. once onlar degerlendirip (karar degismezse) daha sonra gerekli yere onlar gondereceklermis. Gecen sene bir arkadasim destekleyici dokumanlarla birlikte itirazi ist a yolladi. 1 ay sonra mahkemeye gitmeden vizesini verdiler. Bence denemeye deger. yeni basvuruda bir kez daha o kadar para vereceksiniz. karar sizin.

zaten yeniden başvuru ve mahkemeye gitmek hemen hemen aynı şey, avukatınız mahkemeye gitmeden önce konsolosluğa yeni destekliyici evraklarla birlikte yeniden başvusu yapar, bazen konsolosluk mahkemeye gitmeden vizeyi onaylayabilir yok eğer onaylamazsa o zaman direkt mahkemeye gidilir. süreç böyledir zaten...
yeniden başvurudaki tek fark yeni red durumunda 3 ay zaman kaybetmek olur o kadar..eğer 2. başvurudada red olursa o zaman mahkemeye gidilebilir. bir nevi süreç aynı birbiriyle.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 1:53 pm 
Üye

Arkadaslar,konsoloslugun vize bolmunu aradim..idari itirazin ek evrak verilmeden yapildigini zaten yerlesim vizesi icin uygulamanin olmadigini soylediler..itiraz edicem ben dedim..o zaman evraklarinizi ya istanbula yada ingiltereye direkt gonderin dedi oradanda mahkeme gunu gelecek size,ve mahkemede sonucu degistirirlerse istanbul size pasaportu gonder vizeyi basalim diyecek dediler..ama bu surec mahkemelerin ve itirazlarn yogun olmasindan oturu en az 6-7 ay en fazla 2 sene surebiliyormus.Konsolosluk appeal bolumu bu bilgiyi verdi
gocmenlik konusunda uzman bir avukat hemen yeniden basvuru yapin ve red de yazn gerekceleri curutecek evraklarinizi eklerine aciklamali mektup koyarak diger evraklarinizla sunun dedi..
bu arada benim zaten su an is vizem gecerli ama avukat su an ingiltereye gelme ve basvurunu yap diyince gitmedim...
herkes ayri birsey soyluyor...ayri bir ornek sunuyor...ama anladigim bu isin bir genellemesi yok..loto gibi birseye dondu...5 yillik vizesi olan belki 50 kere ingiltereye girip cikmis is yapmis biri olarak inanin UK den nefret ettim...esimden ayri kalmamda cabasi...iliskimiz bozuldu bu yuzden...
sureklu stres sinir bittik walla...

kisacasi tekrar basvuru yapip bi sansimi denicem..belki kasim basvurusu gibi 3 ay surmez..olmazsada artik mahkeme yollari...

onu dusunmek bile istemiyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 4:52 pm 
Site Müdavimi
Kullanıcı avatarı

limited24 yazdı:
ARKADASLAR,

RED NEDENLERIM:

Limited24 Arkadaşım RED ALMan Bizi Üzdü İşin açıkçası , Paylps lerin Home print oLmasi Konusu Kafad Biraz Soru işareti BIRAKIYOR , Şimdi pylps ler nasıl Home print Oluyor ? Yani böyle birşey varmı normal a4 kağıtmı?? Şimdi benim Bildiğim paylpsler orjinal oLup baskı kağıdı daha kalın ve şekkilidir , Tabi Bu işten işe ddeğişir orasına bilemiyorum ,

İkinci Red kısmına Gelince Türkiyede Nasıl yaşadığına dair Evrak azliği demişler,,, Sen turkiyede Ailenle Yaşıyorsan , Aile evin E taposu , Baban Annen Veya Kardeşlerin adlarına ait Banka hesapları varsa , emekli maaşları varsa , Bunları gosterdinizmi? Eğer göstermemişsinz, Varsa imkanınız Bunları Çıkarıp ek evrak Listesi Hazırlayip gönderirsiniz , eskisiğinizi tamamlamiş Olursunuz , Paylpslere gelince , eşiniz iş yerinden eski dönemlere ait orjinal paylpsleri hal ederse şayet , Onlarıda ek evrak Listesine ekleyip Hızlı Bir şekilde İtiraz dileçsinde Bulunun , Ve bu dediklerim evraklarınızı tamamlayip yolyın , İtirazınızın Kabulu En kısa zamanda Belli Olur , iyi forumlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 8:08 pm 
Üye

limited24 yazdı:
ARKADASLAR,

RED NEDENLERIM:

MErhaba şimdi benim kafama takılan bir kaç şey var siz başvurunuzu yaparken sizin tarafınızdan hazırlamış olduğunuz evrakları bir liste olarak yazarmısınız çünkü gerçekten merak etmiş durumdayım bir gözden geçirelim ve fikrimizi ona göre söyliyelim çünkü ne verip ne vermediğinizi hiç bilmiyorum iyi günler.
saygılar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 9:03 pm 

arkadaşlar bu itiraz ettim eşim etti ingiltereden ama biz tüm dosyayı onlara gönderdik biz bunu yanlışmı yaptık çünkü benim aklımdakide 2 defa başvurmaktı ama yapamam çünkü tüm belgeleri itirazda eşim ingiltereden göndermiş biz yanlış yaptık bence ben bu dosyamı tekrar ne zaman alabilirim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 12, 2011 9:07 pm 
Site Müdavimi

Red alman üzücü.
Bencede en mantıklısı baştan başvurman.çünkü aynı durumdaydım.red almıştım.sonrasında bikaç evrak daha yolladık.onun cevabının gelmesi 3 ayı buldu.sonrasında ''decision dissmissed'' dendi.Ve upper court a yolluycaklarmış bizim durumumuzu.yani bi üst mahkemeye.oda 6 ay sürebilirmiş.baktık durum çok uzuycak.bende kısmetse bu ay baştan başvurucam.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: mata ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz