limited24 yazdı:
ARKADASLAR,
BEN 1 KASIM DA BASVURDUM VE 25 OCAKTA RED ALDIM...MAHKEME SURECINE BASVURUP ITIRAZ EDECEKTIM ANCAK INGILTEREDE GORUSTUGUM BIR AVUKAT BU SURECIN COK UZUN OLDUGUNU BELIRTTI VE TEKRAR BASVURU YAPMAMI SOYLEDI..SUBAT SONU SORUN BULDUKLARI TUM EVRAKLARI TEKRAR DUZENLEYIP BASVURU YAPMAYI PLANLIYORUM..SIZCE DOGRUMUDUR?
TEKRAR BASVURUDA ONAY ALMA SANSIMIZ NE KADARDIR?
RED NEDENLERIM:
PAY SLIP LER HOME PRINTE BENZIYOR DEMISLER..
BENIM TURKIYEDE NASIL GECINDIGIME DAIR AZ EVRAK VERMISIM
Limited24 Arkadaşım RED ALMan Bizi Üzdü İşin açıkçası , Paylps lerin Home print oLmasi Konusu Kafad Biraz Soru işareti BIRAKIYOR , Şimdi pylps ler nasıl Home print Oluyor ? Yani böyle birşey varmı normal a4 kağıtmı?? Şimdi benim Bildiğim paylpsler orjinal oLup baskı kağıdı daha kalın ve şekkilidir , Tabi Bu işten işe ddeğişir orasına bilemiyorum ,
İkinci Red kısmına Gelince Türkiyede Nasıl yaşadığına dair Evrak azliği demişler,,, Sen turkiyede Ailenle Yaşıyorsan , Aile evin E taposu , Baban Annen Veya Kardeşlerin adlarına ait Banka hesapları varsa , emekli maaşları varsa , Bunları gosterdinizmi? Eğer göstermemişsinz, Varsa imkanınız Bunları Çıkarıp ek evrak Listesi Hazırlayip gönderirsiniz , eskisiğinizi tamamlamiş Olursunuz , Paylpslere gelince , eşiniz iş yerinden eski dönemlere ait orjinal paylpsleri hal ederse şayet , Onlarıda ek evrak Listesine ekleyip Hızlı Bir şekilde İtiraz dileçsinde Bulunun , Ve bu dediklerim evraklarınızı tamamlayip yolyın , İtirazınızın Kabulu En kısa zamanda Belli Olur , iyi forumlar