Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 1:28 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: RED SONRASI TEKRAR BASVURU
İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 4:46 pm 
Site Müdavimi

basvuru sirasinda internetden form doldurdugunuz zaman zaten soru var herhangi bir savings varmi diye?evet var derseniz bunu ekleyebilirsiniz
ayrica employer telefon ve adres istenmektedir buda sizin icin onemli bir konu
sonucta turkiyede elle tutulur bir mesleginiz olmali ve ingilterede yasaminizi surdurebilir olanaginiz olmalidir
forum da bir arkadasimiz yillarca sigortasiz calismis ve bir meslegi olmadigini belirterek red almis
evet sizden sonucta sigorta yada diger belgeler istenmiyor ama kanimca arastiriliyor

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 6:04 pm 
Üye

evet haklisin,yanlis yonlendirme ve dikkatsizlik sonucu eklememistim ben..simdi 7 yil calistigim sirketten yazi aldim..ve tum hesaplarimi ekliyecegim..
umarim bu sefer yuzumuz guler..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 9:28 pm 
Site Müdavimi

enca48 yazdı:
basvuru sirasinda internetden form doldurdugunuz zaman zaten soru var herhangi bir savings varmi diye?evet var derseniz bunu ekleyebilirsiniz
ayrica employer telefon ve adres istenmektedir buda sizin icin onemli bir konu
sonucta turkiyede elle tutulur bir mesleginiz olmali ve ingilterede yasaminizi surdurebilir olanaginiz olmalidir
forum da bir arkadasimiz yillarca sigortasiz calismis ve bir meslegi olmadigini belirterek red almis
evet sizden sonucta sigorta yada diger belgeler istenmiyor ama kanimca arastiriliyor

aynı şekilde sigortası hiç olmayan ve hiç bankada para göstermeyen birisininde vize başvusuru kabul olmuştu, bu forumdan birisiydi ama ismi aklımda yok...

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2011 9:34 pm 
Site Müdavimi

limited24 yazdı:
arkadaslar,
ben esimin evraklari daha onemli diye onun payslipleri ev tapusu kira gelirlerini gosteren hesaplar ve kredi karti ekstereleri verdim
kendime aitte ozel salik sigortam ielts belgem kredi karti dokumanlari,is teklifim ve tabi evlilik resimleri ,msn kayitlari skype telefon gorusmeleri filan sundum
ama hesap cuzdanlarimi vermemistim ...cunku homeoffice websiteda sadece esinin evraklari isteniyor yaziyordu..gerek duymadim..ama gerek varmis...oysa ki 14$ verip worlbridge a telefonla sordugumdada soylemediler..sizin degil esinizin mali durumu onemli dediler..

yani eb ufak bir acikta hemen red veriyorlar...
simdi hesap cuzdanlarimi araba ruhsatimi vs ekleyerek tekrar basvuru yapacagim
mahkeme uzun surec ve zaten tahammulum kalmadi...1600 lirayida gozden cikardim..neticede bir an once evime gitmek icin artik 16000 bile verecek durumdayim..o kadar bunaldim..
evlilik nedeniyle isimdende ayrilmistim..keske ayrilmasaydim..bu kadar uzayacagini ve red alacagimi hic tahmin etmedim...ogrenci vizem is vizem vardi..kac kere giris cikis yaptim orada yaz okullarina gittim..devlet yardimi yok..mali durum iyi ama iste yinede red...
bu bir piyango gibi...
insallah artik yuzumuz guler...

vize sonucunu burda yaz bakalım ne olacak ikinci başvurun..

gerçekten böyle bir nedene dayanaraktan red verilmesi çok anlamsız, ingiliz göçmenlik kanunlarının kesinlikle reforma ihtiyacı var, verilen kararlar çok tutarsız..

Göçmenlik kanunları ve uygulamalar birbiriyle örtüşmüyor çoğu zaman,

bazı redler var , tamam hak verirsiniz home office'ye ama bazı redler'de varki akıl alır gibi değil,
sadece red etmek için red ediyorlar başka bir açıklaması yok..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 1:04 pm 
Üye

evet mutlaka sonucu sizlere yazarim...uzstune ustuluk vize basvuru bedellerinede 400 lira zam gelmis..iyice soydular bizi...1940 tl olmus

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 1:36 pm 
Yeni Üye

arkadaşlar sizlere kaçıncı günde haber geldi.benim 81.gün bugün hiç bir haber yok.acaba mail mi atsam diyorum.yoksa beklemelimiyim bir kaç gün daha ne dersiniz?

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 2:11 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

123456 yazdı:
arkadaşlar sizlere kaçıncı günde haber geldi.benim 81.gün bugün hiç bir haber yok.acaba mail mi atsam diyorum.yoksa beklemelimiyim bir kaç gün daha ne dersiniz?

sen bilirsin tabii ama, birkaçgün daha beklemelisin bence-

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Pts Şub 14, 2011 2:52 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

is gunu olarak saymak gerek tabi bilmiyorum gerci siz de zaten oyle mi yapmistiniz

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 15, 2011 2:19 pm 
Site Müdavimi

IS GUNLERINITOPLAYIN 7 YE BOLUN, CIKAN HAFDA SAYISI ONEMLI.
BEKLEMEK BIR SEY DEGILMIS YA RED GELIRSE O ZAMAN FENA OLUYOR
YADA WORLD BRIGEDEN EVRAKLARINIZ TAMALANDI YAZISI CIKIYOR YA POSDADA DIYORLAR YA ESAS EN ZOR ZAMAN O ZAMAN BENCE, INSAN KALPDE GIDER SAKINLESIDIRICI KULLANIN PAPATYA CAYI ICIN ....

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz