Son ziyaretiniz: Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:48 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Red itirazlari
İletiTarih: Pts Nis 04, 2011 11:49 am 

Arkadaslar bi sorum olcak benim vizem reddedildi bende mahkemede yuzyuze gorusme talep ettim mahkeme iki martta gerceklesti avukatim mahkemde savunmami yapti ve vizeyi verdiler karar bnim evime postalandi fakat konsolosluk bize herhangi bi bilgi gelmedi henuz karr geeldikten sonra sizi ariycaz dediler bu sekilde vize alanlar mahkemeden sonra ortalama kac gun sonra araniyorlar yardim edin ltfen:((

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Red itirazlari
İletiTarih: Pts Nis 04, 2011 3:38 pm 
Site Müdavimi

yaklasik 30-40 gun civari konsolosluk ariyo seni eger sen arasan hic bir sekilde bilgi vermiyo ve daha cok killik yapiyolar aramalari belke kesinlikle aricaklar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Red itirazlari
İletiTarih: Per May 05, 2011 2:03 pm 

slm arkadaşlar ben yerleşim vzesinden ret almıştım ve mahkemeyi kazandım ve sonucum şimdi mahkemeyi kazandım konsolons avukatı şimdi bir üst mahkemesine itiraz etmiş bununla ilgili arkadaşlar sonuç ne çıkabılilir ve kaç gun surer tşkler arkadaşlar

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz