Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 4:16 am

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Reading veya yakininda olan arkadaslar...
İletiTarih: Pzr Kas 15, 2009 3:01 am 

Arkadaslar aranizda Reading'de veya yakininda olan arkadaslar var mi? Reading'de nereye gidilir ne yapilir bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: Reading veya yakininda olan arkadaslar...
İletiTarih: Cum Şub 19, 2010 8:02 am 

Selamlar,

Ben 2004 Yılıda 3 ay reading de kaldım, Gillette Group PLC nin Warehouse 'unda bir yazılım projesi geliştirmiştim, Reading Sessiz sakin Çok Güzel Bir Kasaba Diyebilirim, Merkezinde ORACLE adlı bir alışveriş merkezi var çift taraflı çok hos bir göleti var :)

sana tavsiyem ulaşım araçlarını kullanma gez :) Türk dönercisi var... Nerede kalacaksın bilmiyorum ama Sainsburry diye bir market var onun yakınlarında çamaşırlarını yıkayabılecegin bir yerde var.

merkezde pub ve discolar var 10 a yakın... 5 ten sonra herkez orda kızları çok sıcak :)

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz