Son ziyaretiniz: Sistem saati: Çar May 23, 2012 10:41 pm

Tüm zamanlar UTC

Forum kuralları

1- Tekrar tekrar aynı sorununuzla ilgili yeni forum konusu açmanız , cevap süresini kısaltmaz aksine forumdan uzaklaştırılmanıza sebep olur. Lütfen tek bir forum konusu açınız.

2- Yeni konu başlığı açarken , konu başlığını "yardımmm, help mee, bilgisi olan yazsın" şeklinde sorunuzla alakasız bir konu başlığı içermesi halinde mesajlarınız silinicektir. Örn; Yerleşim Vizesi Reddi

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: polis tarafindan tutuklanma criminal olay icin avukat acil
İletiTarih: Pts Tem 25, 2011 2:17 am 

arkadaslar merhaba.

criminal olay icin avukat ariyoruz acil lutfen.

olay kuzenimin kendi kimlik bilgileri yerine kardesinin kimlik bilgilerini vermesinden kaynaklanan polisi kandirma olayiyla ilgili.
olay soyle gelismekte.

2 hafta önce ahmet yolda birisine çarptı yalnız bu kisiye hicbirsey olmadı vede bu kisi şikayetçi olmadı olayı gören trafik cezası yazan kisi tanıdık oldugundan dolayı görevli kisi tutanak tutup Huseyin abiye sen git diyor. Çünkü adam şikayetçi değil vede adama hicbirsey olmamış. ahmet abi ordan ayrıldıktan sonra olayı görenler ambulansa haber veriyor ve ambulans gelincede ne oldu diyor etraftakilerde arabanın biri çarptı kaçtı diyorlar bunun neticesinde ambulans da polis çağırıyor. Olay yeri bizim dukkana yakın oldugu için polis dükkana gelip kazayı yapanı bize teslim edin diyor neticesinde ahmet abi benim diyor. Daha sonra ahmet abi polis istasyonunda kendi adını değilde kardesinin adını ve tüm detaylarını veriyor. Ve ahmet'in fotografiyla parmak izinialip 3 saatgozaltinda kaldıktan sonra kardesinin adıyla mahkemeye sevk ediliyor.daha sonra burda avukata gidip sordular onlarda gercekleri bildirip para cezasi ile kurtulursun dediler.avukat polise bilgileri verdikten ve olayı anlattıktan 1 hafta sonra polis geldi ahmet abiyi konuşacam diyerekten kapının önünde direk tutukladi. Ertesi sabah acele mahkemeye sevk ettiler magistrate court ta davası gorulemedigi için crown courta sevk ettiler.davası 5 Ağustos'ta görülecek ve de suan miltonkeynes de dava gunune kadar tutuklu kalacak. Çünkü polisi kandirdigindan ve başka kisinin kimlik bilgilerini kullandığından dolayı
ağır cezayla suçlanıyor. Söylenenlere
göre 2 yıla kadar hapsiisteniyor.kendisi imzaya tutulmuştu 10 Ağustos'ta son imzası vardı legacy ye basvyrmustu.Simdi kendisi tutuklanacaksa turkiyeye geri donmek istiyor.

olayda gidilen avukat polisi arayip bu 2 kardes bize geldi birisi hep konustu diyeri hic konusmadi biz bunlara inanmiyoruz demisler ve bizim bundan hic haberimiz yok. kuzen senin sabahleyin mahkemen olacak avukatin varmi diyor polis oda evet var diyor. polis yok diyor o avukat bize arayip boyle boyle dedi davanizi almiyormus. acele bedava avukat geliyor mahkemeye savunmayi o yapti.

ikinci bir husus polis ikinci tutuklamada ahmet abiye kelepce takiyor yalniz kelepceleri cok siki takiyor ve 1 saat oyle tutuyor. ahmet abi yalvariyor polise gevset diye polis aldirmazliktan geliyor.

arkadaslar cok hassas bir durum.

ingilterede yabancilara karsi cok sertlesmeye basladilar.

acil avukata ihtiyacimiz var.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İleti başlığı: Re: polis tarafindan tutuklanma criminal olay icin avukat acil
İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 10:35 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

muratdagdeviren yazdı:
arkadaslar merhaba.

criminal olay icin avukat ariyoruz acil lutfen.

olay kuzenimin kendi kimlik bilgileri yerine kardesinin kimlik bilgilerini vermesinden kaynaklanan polisi kandirma olayiyla ilgili.
olay soyle gelismekte.

2 hafta önce ahmet yolda birisine çarptı yalnız bu kisiye hicbirsey olmadı vede bu kisi şikayetçi olmadı olayı gören trafik cezası yazan kisi tanıdık oldugundan dolayı görevli kisi tutanak tutup Huseyin abiye sen git diyor. Çünkü adam şikayetçi değil vede adama hicbirsey olmamış. ahmet abi ordan ayrıldıktan sonra olayı görenler ambulansa haber veriyor ve ambulans gelincede ne oldu diyor etraftakilerde arabanın biri çarptı kaçtı diyorlar bunun neticesinde ambulans da polis çağırıyor. Olay yeri bizim dukkana yakın oldugu için polis dükkana gelip kazayı yapanı bize teslim edin diyor neticesinde ahmet abi benim diyor. Daha sonra ahmet abi polis istasyonunda kendi adını değilde kardesinin adını ve tüm detaylarını veriyor. Ve ahmet'in fotografiyla parmak izinialip 3 saatgozaltinda kaldıktan sonra kardesinin adıyla mahkemeye sevk ediliyor.daha sonra burda avukata gidip sordular onlarda gercekleri bildirip para cezasi ile kurtulursun dediler.avukat polise bilgileri verdikten ve olayı anlattıktan 1 hafta sonra polis geldi ahmet abiyi konuşacam diyerekten kapının önünde direk tutukladi. Ertesi sabah acele mahkemeye sevk ettiler magistrate court ta davası gorulemedigi için crown courta sevk ettiler.davası 5 Ağustos'ta görülecek ve de suan miltonkeynes de dava gunune kadar tutuklu kalacak. Çünkü polisi kandirdigindan ve başka kisinin kimlik bilgilerini kullandığından dolayı
ağır cezayla suçlanıyor. Söylenenlere
göre 2 yıla kadar hapsiisteniyor.kendisi imzaya tutulmuştu 10 Ağustos'ta son imzası vardı legacy ye basvyrmustu.Simdi kendisi tutuklanacaksa turkiyeye geri donmek istiyor.

olayda gidilen avukat polisi arayip bu 2 kardes bize geldi birisi hep konustu diyeri hic konusmadi biz bunlara inanmiyoruz demisler ve bizim bundan hic haberimiz yok. kuzen senin sabahleyin mahkemen olacak avukatin varmi diyor polis oda evet var diyor. polis yok diyor o avukat bize arayip boyle boyle dedi davanizi almiyormus. acele bedava avukat geliyor mahkemeye savunmayi o yapti.

ikinci bir husus polis ikinci tutuklamada ahmet abiye kelepce takiyor yalniz kelepceleri cok siki takiyor ve 1 saat oyle tutuyor. ahmet abi yalvariyor polise gevset diye polis aldirmazliktan geliyor.

arkadaslar cok hassas bir durum.

ingilterede yabancilara karsi cok sertlesmeye basladilar.

acil avukata ihtiyacimiz var.

Size geçmiş olsun diyorum umarım çok iyi bir avukat bulursunuz . Ama bu adalet sistemi bu kadar iyi işliyor ya ona bayılıyorum

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 1:50 pm 
Site Müdavimi

hiçte okadar iyi işlemiyor sandığın gibi

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 2:38 pm 
Üye
Kullanıcı avatarı

braveturk yazdı:
hiçte okadar iyi işlemiyor sandığın gibi

En azından türkiyeden iyi ve hızlıdır sistem oturmuştur.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 4:42 pm 
Site Müdavimi

valla öyle zor durumda kaldıki bir tanıdığım

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 27, 2011 10:38 pm 
Yeni Üye

adalet sisteminin iyi ve hizli isledigi yonunde bende hem fikirim irklicigi bilmemem sonucta o kadar da goruyoruz kendi milletlerine ne yapiyorlar tecavuz eden hirsizlik eden cinayet isleyipte 3-5 senede cikan gordunuz mu hic arkadasa uzuldum ama dedigi gibi adam yaralamaktan degil polisi kandirmaktan suclanmis en basinda dogruyu soyleyip te carptiklari adami bulup sikayetci olmadigini dile getirseydi eminim serbest kalirdi kardesinin bilgilerini de neden vermis anlamis degilim

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 1:33 am 

[quote="extreme87"]adalet sisteminin iyi ve hizli isledigi yonunde bende hem fikirim irklicigi bilmemem sonucta o kadar da goruyoruz kendi milletlerine ne yapiyorlar tecavuz eden hirsizlik eden cinayet isleyipte 3-5 senede cikan gordunuz mu hic arkadasa uzuldum ama dedigi gibi adam yaralamaktan degil polisi kandirmaktan suclanmis en basinda dogruyu soyleyip te carptiklari adami bulup sikayetci olmadigini dile getirseydi eminim serbest kalirdi kardesinin bilgilerini de neden vermis anlamis degilim[/quote

merhaba.

bakalim adalet isleyecekmi islemeyecekmi. sizle paylasacam.

zaten iyi okuyunca anlasiliyor kisi vurunca olay yerinden ayrilmiyor. belediye gorevlisi yani cezacinin tutanagi na dayanaraktan olay yerinden ayriliyor. gorevli polise diyorki tutanak burda adam davaci degil cunku birseyi yok bende carpan kisiye gitmesini soyledim diye bir aciklayan statment veriyor belediyenin cezacisi.

ondan sonra polis olayin pesine kebabci carpti diye dusuyor.
poliste bilinen irkci bir polismis. hicgordunuz mu yada duydunuzmu kelepce takilan bu suctan. arti kelepce takmis birde germis adamin bileklerinde 45 dakikadan fazla kalmis ve morarmis. cikarirmisin diye rica ettim diyor. polisin cevabina bak sen beni kandirdin diyor acmiyorum.

aynisini bir ingilize yapmiyorlar iste. bu suctan genelde ilk mahkemede serbest birakiyorlarmis. ama bu boyle olmadi agir cezaya sevk edildi.

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 7:04 am 
Üye
Kullanıcı avatarı

muratdagdeviren yazdı:
extreme87 yazdı:
adalet sisteminin iyi ve hizli isledigi yonunde bende hem fikirim irklicigi bilmemem sonucta o kadar da goruyoruz kendi milletlerine ne yapiyorlar tecavuz eden hirsizlik eden cinayet isleyipte 3-5 senede cikan gordunuz mu hic arkadasa uzuldum ama dedigi gibi adam yaralamaktan degil polisi kandirmaktan suclanmis en basinda dogruyu soyleyip te carptiklari adami bulup sikayetci olmadigini dile getirseydi eminim serbest kalirdi kardesinin bilgilerini de neden vermis anlamis degilim[/quote

merhaba.

zaten iyi okuyunca anlasiliyor kisi vurunca olay yerinden ayrilmiyor. belediye gorevlisi yani cezacinin tutanagi na dayanaraktan olay yerinden ayriliyor. gorevli polise diyorki tutanak burda adam davaci degil cunku birseyi yok bende carpan kisiye gitmesini soyledim diye bir aciklayan statment veriyor belediyenin cezacisi.

poliste bilinen irkci bir polismis. hicgordunuz mu yada duydunuzmu kelepce takilan bu suctan. arti kelepce takmis birde germis adamin bileklerinde 45 dakikadan fazla kalmis ve morarmis. cikarirmisin diye rica ettim diyor. polisin cevabina bak sen beni kandirdin diyor acmiyorum.

aynisini bir ingilize yapmiyorlar iste. bu suctan genelde ilk mahkemede serbest birakiyorlarmis. ama bu boyle olmadi agir cezaya sevk edildi.

Valla olaylar böyle ise mahkemede arkadaş herşeyi anlatır hakimde gerekli deliller eline geçtikten sonra polisi morartır bence birde çarptıkları adamı bulup getirsinler şikayetci değilim desin bu iş çözülür galiba

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 1:23 pm 
Yeni Üye

muratdagdeviren yazdı:
extreme87 yazdı:
adalet sisteminin iyi ve hizli isledigi yonunde bende hem fikirim irklicigi bilmemem sonucta o kadar da goruyoruz kendi milletlerine ne yapiyorlar tecavuz eden hirsizlik eden cinayet isleyipte 3-5 senede cikan gordunuz mu hic arkadasa uzuldum ama dedigi gibi adam yaralamaktan degil polisi kandirmaktan suclanmis en basinda dogruyu soyleyip te carptiklari adami bulup sikayetci olmadigini dile getirseydi eminim serbest kalirdi kardesinin bilgilerini de neden vermis anlamis degilim[/quote

merhaba.

peki neden kendi bilgilerini degil kardesininkileri vermis

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 28, 2011 2:11 pm 
Yeni Üye

extreme87 yazdı:
muratdagdeviren yazdı:
extreme87 yazdı:

merhaba.

peki neden kendi bilgilerini degil kardesininkileri vermis

gecmis olsun oncelikle malesef bu ulkede en ciddi suclardan biride polis kandirmaktir ama dedigini tamamen dogru eger bir ingiliz olsaydiniz sonuc bu kadar sert olmazdi ben daha once irkciliktan bahsettigimde ya admin konumu sildi yada baska uyelerin elestirilerine maruz kaldim turkiyeye don gibi falan seyler, malesef polisn turklere karsi tutumu serttir karakola dusen arkadaslarimda ayni sert muameleye maruz kalmistir, mahkemedede hakimin onyargili tutumu olacaktir malesef bu ulkede irkcilik had safhadadair su anda ama bunu sadece bir kac sekilde anlayabilirsiniz polisin eline dustugunuzde, insaat sektorunde calistiginizda ve tasimacilik sektorunde yani tir ve kamyon soforlugu yaptiginizda anlarsiniz bu sektorlerde yabancilari hic sevmezler ama devlet sektorunde calisanlar ve londrada yasanlar bu kavramlari pek bilemezler kuzeye gittikce gercek ingilterenin ve ingilizlerin yuzunu gorursunuz, Allah kolay versin sizlerede..

Sayfa başı
Çevrimdışı Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 19 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz