extreme87 yazdı:
muratdagdeviren yazdı:
extreme87 yazdı:
adalet sisteminin iyi ve hizli isledigi yonunde bende hem fikirim irklicigi bilmemem sonucta o kadar da goruyoruz kendi milletlerine ne yapiyorlar tecavuz eden hirsizlik eden cinayet isleyipte 3-5 senede cikan gordunuz mu hic arkadasa uzuldum ama dedigi gibi adam yaralamaktan degil polisi kandirmaktan suclanmis en basinda dogruyu soyleyip te carptiklari adami bulup sikayetci olmadigini dile getirseydi eminim serbest kalirdi kardesinin bilgilerini de neden vermis anlamis degilim[/quote
merhaba.
bakalim adalet isleyecekmi islemeyecekmi. sizle paylasacam.
zaten iyi okuyunca anlasiliyor kisi vurunca olay yerinden ayrilmiyor. belediye gorevlisi yani cezacinin tutanagi na dayanaraktan olay yerinden ayriliyor. gorevli polise diyorki tutanak burda adam davaci degil cunku birseyi yok bende carpan kisiye gitmesini soyledim diye bir aciklayan statment veriyor belediyenin cezacisi.
peki neden kendi bilgilerini degil kardesininkileri vermis
ondan sonra polis olayin pesine kebabci carpti diye dusuyor.
poliste bilinen irkci bir polismis. hicgordunuz mu yada duydunuzmu kelepce takilan bu suctan. arti kelepce takmis birde germis adamin bileklerinde 45 dakikadan fazla kalmis ve morarmis. cikarirmisin diye rica ettim diyor. polisin cevabina bak sen beni kandirdin diyor acmiyorum.
aynisini bir ingilize yapmiyorlar iste. bu suctan genelde ilk mahkemede serbest birakiyorlarmis. ama bu boyle olmadi agir cezaya sevk edildi.
gecmis olsun oncelikle malesef bu ulkede en ciddi suclardan biride polis kandirmaktir ama dedigini tamamen dogru eger bir ingiliz olsaydiniz sonuc bu kadar sert olmazdi ben daha once irkciliktan bahsettigimde ya admin konumu sildi yada baska uyelerin elestirilerine maruz kaldim turkiyeye don gibi falan seyler, malesef polisn turklere karsi tutumu serttir karakola dusen arkadaslarimda ayni sert muameleye maruz kalmistir, mahkemedede hakimin onyargili tutumu olacaktir malesef bu ulkede irkcilik had safhadadair su anda ama bunu sadece bir kac sekilde anlayabilirsiniz polisin eline dustugunuzde, insaat sektorunde calistiginizda ve tasimacilik sektorunde yani tir ve kamyon soforlugu yaptiginizda anlarsiniz bu sektorlerde yabancilari hic sevmezler ama devlet sektorunde calisanlar ve londrada yasanlar bu kavramlari pek bilemezler kuzeye gittikce gercek ingilterenin ve ingilizlerin yuzunu gorursunuz, Allah kolay versin sizlerede..